Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.712
Cevap
742
Favori
1.827.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İş, güç olmayınca 1tl peşinde koşarsın maşallahin var sosyal hayatın burası 😀 burda daha 15i tamamlamayan bile vardir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • creed73 kullanıcısına yanıt
    İş bankası müşterisi değilsin sanırım

• FasTBoY kullanıcısına yanıt

hayır yok. şu an iş bankası müşterisi olması olmanın hiçbir etkisi yok zaten, ayrıca iş bankası müşteri olmayanlar da para çekebiliyor hala. elimde 3 hesap var bu şekildeler;

işb müşteri hesap > 7500 limit

işb müşteri olmayan hesap > 7500 limit (para çekiliyor, konuda çekilmiyor diyenler var)

işb müşteri hesap > normalde 7500 limitti ama bir anda 1250ye düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 24 Eylül 2022; 18:18:32 >
  • Ben de iş bankalıyım, limitim 1250. Çok kez müşteri hizmetlerine yazdım, tamam iletiyoruz dediler. Bugün yazdığımda biraz söylendim yine tamam ileteceğiz dediler fakat bu sefer ilettildiğine dair bir numara geldi mailime. Demek ki iletilmeden konuşma sonlanmıştı şimdiye kadar. Bir aorun için talep açıldığında Talep numarasını sormak lazım demek ki yoksa hiçbir aksiyon olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anketi tamamla 30 lira kazan gibi birşey çıktı karşıma ana sayfada, anketi doldurdum. 30 Eylülde yatacak diyor bekliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nays kadar güvenilmez bir uygulama görmedim, daha bu sabah saat 10 civarında nays hesabımdan banka hesabıma para çektim, şuanda ise nays hesabından iban numarasına veya başka bir nays hesabına para göndermek istediğimde; "para gönderebilmen için seni daha yakından tanımamız gerekiyor." şeklinde uyarı verip iş bankası müşteri olmaya zorluyor, öncesinde 7500 TL aylık limitim olup sonrasında 1250 TL'ye düşürülen şuanda aylık 1250 TL olan mevcut limitin 700 TL civarını kullanmışım ve para yükleme adet limiti de 47 / 100 şeklinde henüz dolmamış ama birden para göndermeyi engellediler neyse ki hesapta fazla para yoktu inadına müşteri de olmayacağım nays hesaptaki parayı da nays sanal kartı kullanarak 50 tl bakiyemi hepsiburada cüzdana yükleyip uygulamayı sildim.

• Normalde gayet güzel bir uygulamaydı, arada sırada teknik hatalar verip yoğunluğa bağlı hantal çalışsa bile, iban'a fast ile para gönderme ve nays hesabına para gönderdiğimizde anında hesaba geçmesi açısından birçok dijital cüzdan uygulamasına kıyasla umut vaat ediyordu; ama son zamanlardaki değişikliklere bakıldığında nays uygulamasını geliştirmek yerine bitirmek için özel bir çaba sarf ediliyor, sonradan değiştirdikleri iş bankası müşterisi olmayan nays kullanıcılarına para transfer kısıtlaması saçmalığı sebebiyle dün sabah para gönderebildiğim hesaptan az önce para göndermek istediğimde uyarı verdi para gönderemedim, kişisel banka hesabından para gönderip doğrulama yapılmış hesapların son zamanlarda limitlerini düşürüp para transferi kısıtlaması yapmaları profesyonellikten uzak amatörce bir şekilde yönetildiğini gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueyed -- 25 Eylül 2022; 0:12:25 >
  • blueyed kullanıcısına yanıt
    Her gün 20 TL yükleyip kazı kazan hediyesini alanları sevdi uygulama, benim gibi arada alışverişe kullanıyorsanız ve aile içi para transferi yapıyorsanız bloklanıyorsunuz, gerçekten üzüntü verici...

Kazı kazan oynayamamak kötü de İşbank müşterisi olma zorunluluğu tatsız olmuş gerçekten, bakın aktif İşbank müşterisiyim yine de hesabım blokeli...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazı kazan yaptık parayı çekemiyoruz neymiş iş bankası müşteri olma adımlarını tamamlamaliymisiz çok yazık gerçekten para içeride kaldı harcama olarak çıkarırım da zorlastirmanin sebebi ne

• son 2 haftalık kazı kazan da 1TL çıkıyor . Anlaşılan sabitlemişler.

• 5gündür 1 tl çıkmadı bana

• Para gönderme de iş bankası müşteri olma şartı getirmişler. Nays'tan para gönder deyince müşteri temsilcisine bağlan diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gün kazı kazan yapma hakkı bugün sıfırlandı sanırım, perşembeye kadar hak var zannedersem.

• e_capkan kullanıcısına yanıt

günlük ne kadar yatırıyorsunuz

• deepbluee61 kullanıcısına yanıt

20

• onaylı hesabım onaysıza düşmüş, işbankası hesabımdan 100 tl attım,3 gün geçti halen onaylı olmamış, MH kayıt açtı ama MH'den ümidirm yok

var mı çözüm önerisi olan

• çaylaq kullanıcısına yanıt

Nays'a para atarken açıklama kısmına TC Kimlik no girerek atıyorsunuz değil mi? Normalde o şekilde atmanız gerekiyor. Belki o şekilde atmayanlar varsa o yüzden olabilir.

• ejoker kullanıcısına yanıt

defalarca işbank hesabımdan para gönderdim aldım fakat limitim 1250 bugün yazayım dedim diyor yakın zamanda gönderme işlemi yapmamışsınız yapınca onaylanır diyor şaka gibi, yine gönderip almayı denedim yine aynı 1250 değişmiyor

• İşbankalı olmayanlar limitler yenilenince uygulamayı kullanmaya devam edebilecek mi yoksa illaki işbankalı mı olmak gerek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.