Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.967
Cevap
743
Favori
1.857.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spotify yıllık bende de 209.99 TL olmasına rağmen 212.79 çekmişti ama 100 TL iade geldiği için çok dert etmedim 😃
    Edit : dün ys ve hb alışverişlerden %10 iade sorunsuz geldi bu platformlardan alışveriş yapacak arkadaşlara 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 15 Ocak 2023; 17:16:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki Trendyol alışverişimin ikisine de ertesi sabah sorunsuz iade geldi.

• Hb cüzdan da geçerli olur sanırım değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur2780

Hb cüzdan da geçerli olur sanırım değil mi?

Hayır Hepsiburada yazıyor bende cüzdan olduğunda hepsipay/hepsiburada yazıyormuş ben ys kuponu da sepete eklediğim için sorun çıkmadı

• erenkurban23 kullanıcısına yanıt

Az önce iki nays hesabından playstation cüzdan yüklemelerine 200-200 / 200-200-100 yükledim hiçbirinden tek kuruş komisyon almadı, tutar neyse onu çekti.

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 15 Ocak 2023; 18:40:45 >

• sim kart değiştirmediğim halde kendiliğinden 3d ödeme şifresi gelmemeye başladı. 180 saniye dolup tekrar gönder dediiğimde bir önceki sms geliyor. yeni sms yine gelmiyor. müşteri hizmetleri de canlı yardım da çözümü bilmiyor.

hep bankadan havale yapardım, geçen gün fups'tan para gönderdim bununla alakası yok dediler. bilgisi olan nays uzmanı arkadaş var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: einstein99

sim kart değiştirmediğim halde kendiliğinden 3d ödeme şifresi gelmemeye başladı. 180 saniye dolup tekrar gönder dediiğimde bir önceki sms geliyor. yeni sms yine gelmiyor. müşteri hizmetleri de canlı yardım da çözümü bilmiyor.

hep bankadan havale yapardım, geçen gün fups'tan para gönderdim bununla alakası yok dediler. bilgisi olan nays uzmanı arkadaş var mı ?
    O da bir şey mi anneme daha geçen ay sim kartı ya da operatör değişikliği yapmadığı halde sim kart blokesi kondu 😃

• nier kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde ben de 200-200-100 yükledim çekilen tutar bunlar. 4 kere mh bağlandım yok bizle alakalı değil aldığınız kurumu başvurun diyip duruyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Sordum komisyon almıyoruz biz diyorlar. Tek dedikleri aldığınız firmaya başvurun, başka bir seçenek sunmuyolar. Az buz da değil yani yüzde 1den fazla alıyo her işlemde. Hala problem devam ediyor mu sizde? Ben de netflixte de yaptı bunu aynı şekilde

• mustpre M kullanıcısına yanıt
    Netflix de mi yurtdışı olarak geçiyor?

• einstein99 E kullanıcısına yanıt
    İşcep uygulamasında bloke kaldırma var. Nfc ve yeni kimlik kartı ile uygulama menüsünden güvenlik ayarlarından şansınızı deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1kere fups'tan para yüklediğim için 3d şifresi gelmemeye başlamış olabilir mi ? müşteri temsilcisi alakası yok dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: einstein99

1kere fups'tan para yüklediğim için 3d şifresi gelmemeye başlamış olabilir mi ? müşteri temsilcisi alakası yok dedi
    Alakası yok tabii ki 👍

• İlk günden beri kullandım ama bir ara İş Bankası müşterisi olma zorunluluğu gibi bir şey gelince alışveriş yapmayı bırakmıştım. Şu an e ticaret sitelerinden %10 kampanyasından faydalanabilir miyim. Uygulamadan sanal kart bilgilerime ulaşabiliyorum. Alışveriş yapmayı denemedim ama.

• erenkurban23 kullanıcısına yanıt

179.99 xbox ödemelerini 182.16 çekmiş

• verdiği karttan sadece peşin alışverişimi oluyor

• mustpre M kullanıcısına yanıt

Çözemediğim kısım şu. İlk başta fiyatı neyse onu çekiyor. 1-2 gün sonra provizyondan çıktıktan sonra tekrar bakıyorum, 1 TL falan fazla çekmiş gözüküyor. Acaba hesapta sadece çekeceği miktar kadar para yüklesem ve alacağımı alsam, provizyondan çıkacağı zaman nasıl olur?

• Geçmiş işlemlerde tutar fazla görünüyor ama bende olması gerektiği kadar çekmiş son 3 harcamamda.

• nier kullanıcısına yanıt

Hocam provizyondan çıktıktan sonra bakın, 202 olacaktır.

Bende de gamepassleri 179.99 dan çekti ilk başta provizyondan çıkınca 182,09 oldu. 44,99 olan ultimate de 45,52 çekmiş. Toplam 6,83 fazladan gözüküyor. Çokta takılmadım az buz değil 100 lira iade verdiler sağolsunlar. NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] 

• Nays kart numarasını değiştirmek mümkün mü?

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.