Şimdi Ara

Navking 300 cihaz ve Route66 yazılımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
51.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de bu gün navigation navking 300 ürünü alanlar kervanına katıldım.Az okudum ama hiçbişii anlamadım desem yeridir.Şu an 199 liradan satılan ürün ne derece iyi ne derece kötü bilemem ama en azından geçtiğim yerlerin nereleri olduğu hakkında artık bilgi sahibiyim.Datasıymış poi siymiş anlamam bilen arkadaşlar bana anlatır ve aydınlatırsa sevinirim.Türkçe konuşturmayı vede bir yerden bir yere gittiğim zaman bayan sesi felan hiç duymadım.En çok ilgimi çeken olay ise hızımı birebir tespit edebilme özelliği çok ilginç doğrusu.Bunun yanında eksileri de yok değil mesela nöbetçi eczaneleri veya hastahaneleri tam olarak bulabilmiş değilim.Girdiğim birtakım meüler sanırım ekstra ücrete tabi siteden bakayım fiyatlandırma nedir yazılım nerededir diye ama malesef bulamadım.İnşallah ileride bu gibi sorunlar gerek cihaz gerekse yazılımsal olarak düzelir.Film izlemedim sd kart kaçlıktır üzerinde yazmıyor ben de sd kart okuyucusuna takmadım yarın deneyeceğim.Servis ağı ne derece yaygın bilmiyorum sadece ve sadece navigasyon cihazı olduğu ve ucuzluğundan dolayı tercih ettim ne yalan söyliim.Kaldı ki bir de ek olarak mesela rehber menüsü karanlık kalmış sanırım ekstra bir ücret gerekiyor gereksin de nereden ve hangi siteden bunu bakıp temin edebiliriz en azından bir fiyat listesi verilebilir şu şukadardır diye.

Herkese saygılarımla,

Tüm çocuklarımızın 23 nisan bayramını en içten kutlarım..

• aynı soruyu burada da sormak istiyorum:

Dün ilgimi çektiği için media markt tan navking 300 satın aldım.Sormak istediğim şu:

1-- Navking markası nasıldır ?

2-- Bu cihaz bana orta kullanıcı olarak non profrsyonel işime yarar mı ?

3-- POI nedir ? neresinde yazar nasıl bilebiliriz ?

4-- Cihazımın DATA sı nedir nasıl öğrenebilirim ?

5-- Cihazımda BAŞARSOFT yada başka bir yazılım veya hangisi olduğunu nasıl öğrenebiliriz,daha başarılı bir yazılım yada değişik bir yazılım yükleyebilir miyiz ?

6-- Cihaz mı yazılım mı ?

not: 3 ve 4.cü sorularımı bu sayfada çok gördsüm ama malesef ne olduğunu ve ne işe yaradıklarını göremedim, herkes birtakım marka veya model herneyse vermiş ama bendeki nedir bilemiyorum.
    Bunun yanında cihazımız ne olursa olsun PC mandığı ile hareket ederek başka bir yazılım yükleyebilme şansımız var mı,örneğin pc kaldırıyor ama piyasada vista da var xp de var ve win 98 de bulunuyor ama pc tüm bu işletim sistemlerini kaldırabiliyor o halde benim için en uygunu XP dir ama benim PC mde (navigasyon cihazımda) win 98 yüklüyse ve cihazım XP yi kaldırıyorsa neden xp yüklemeyeyim?.

şimdiden teşekkür ederim

not navigasyon genel de de bunu sordum ama kimse cevap vermedi bir de burda deneyeyim dedim

• Önceki sayfada yazılanlardan bir şey anlamadığınızı yazmışsınız.Ne yazılsa aynı olacak gibi.

Bence geçmiş olsun demekten fazla yapacak bir şey yok,çünkü o kadar yazı varki forumda kullanılan data ile ve yazılım ile alakalı onlardan sonra aldıysanız ne denebilirki.
  • Selamlar,

bildigimiz kadari ile cevapliyalim

Turkiye'deki 4-5 saglam iyi yatirim yapilmis navigasyon markalarindan birisidir.

Yarar.

POI: Point of Interest demektir. Yani cihazinizdaki haritanin icindeki, okul, cami, restoran, eczane, bar, cafe vb.'yi temsil eder. Ne kadar fazla sayida, ne kadar fazla kategoride, ne kadar dogru yerinde ve ne kadar guncel oldugu ile kalitesi olculur.

Cihazinizin Datasi bildigim kadari ile TELEATLAS'tir. veya Daha ust kalite olan Infotech datasi da olabilir (Infotech Teleatlas'a harita saglayan firmadir. Teleatlas'a belli seviyede data vermekte iken, kendilerinde daha ust seviyede data temini de mumkundur. Mesela TomTom'un icinde Teleatlas vardir) Bunun hangisi oldugunu cihazinizin harita-hakkinda kisimlarinda bir yerlerde gorebilmeniz mumkundur. Haritanin tarihi de yazacaktir orada.

5-- Cihazımda BAŞARSOFT yada başka bir yazılım veya hangisi olduğunu nasıl öğrenebiliriz,daha başarılı bir yazılım yada değişik bir yazılım yükleyebilir miyiz ?

Cihazinizin yazilimi da Route66'dir. Basarsoft haritasi veya baska yazilimi lisansli olarak yukleyemezsiniz.www.navking.com.tr adresinden takip ederseniz, guncelleme vb. konusunda oradan destek alirsiniz.

Her ikisi de. Bir de harita ve guncellemesi tabi. Ne kadar sure ucretsiz, ne kadar yeni harita veriliyor, kapi numarasi, posta kodu, extra POI var mi gibi kriterlerde cok onemli.

Hayirli olsun. iyi navigasyonlar.

Alim K.

quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

aynı soruyu burada da sormak istiyorum:

Dün ilgimi çektiği için media markt tan navking 300 satın aldım.Sormak istediğim şu:

not: 3 ve 4.cü sorularımı bu sayfada çok gördsüm ama malesef ne olduğunu ve ne işe yaradıklarını göremedim, herkes birtakım marka veya model herneyse vermiş ama bendeki nedir bilemiyorum.
    Bunun yanında cihazımız ne olursa olsun PC mandığı ile hareket ederek başka bir yazılım yükleyebilme şansımız var mı,örneğin pc kaldırıyor ama piyasada vista da var xp de var ve win 98 de bulunuyor ama pc tüm bu işletim sistemlerini kaldırabiliyor o halde benim için en uygunu XP dir ama benim PC mde (navigasyon cihazımda) win 98 yüklüyse ve cihazım XP yi kaldırıyorsa neden xp yüklemeyeyim?.

şimdiden teşekkür ederim

not navigasyon genel de de bunu sordum ama kimse cevap vermedi bir de burda deneyeyim dedim

• Arkadaşlar ben de geçen hafta Navking 300 Navigasyon cihazını, bir taksi şöforünde gördüğümden, ee biraz da fiyatının 199 TL olmasından dolayı, Ümraniye'deki Media Mark'tan aldım. Öncelikle, "Dönel kavşaktaki beşinci yolu alın" gibi (göbte sadece iki adet yol bulunuyordu.) abuk söylemler mi dersiniz, yasak yoldan "gir" talimatı mı dersiniz, hep "dur bakalım" dedim.
    Ama üçüncü gün 30 yıllık evimin adresini 1 km'lik düz yol gitmem gerekirken, ısrarla beni yan taraftaki Teşvikiye'ye sokmak istemesi, doğru yoldan eve 100 metre kalana kadar, "uygun bir yerden geri dön" talimatı bardağı taşıran son damla oldu. Ve geri iade ettim.
    İşin en komiği, iade gerekçemi anlatırken, içeri giren bir satıcının "Gene mi doğru yolu bulamamış" demesi oldu.
    Not: Ürünün haritası 2009'da güncellenmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: telkin
    ...................................
    İşin en komiği, iade gerekçemi anlatırken, içeri giren bir satıcının "Gene mi doğru yolu bulamamış" demesi oldu.

Gülmek mi lazım ağlamak mı lazım. İlk okuyuşta gülümsetti ama sonra düşündürdü. Dürüst olabilmek çok mu zor, bu satıcı veya o mağazadaki sorumlu kişiler müşteri geri dönüş şikayetlerini bilmelerine rağmen o cihazları (marka önemli değil, her marka için geçerli) yeni müşterilere önerirken niye bunları saklıyorlar? Artıları eksileri söylemek ve müşteriyi bilgilendirmek o insanların görevi, o nedenle para alıyorlar. Sonuçta her büyük mağazada onlarca değişik cihaz var. Dürüstçe bilgi verseler alan müşteride artısını eksisini bilerek alsa kötü mü olur?

Yazık.

• Aynı ürün ve aynı deneyimler benim için de geçerli. Ama nedense daha yukarıda ki paylaşımlar,
    ürünün ne muhteşem olduğundan söz ediyor.
    Son söz, sadece "samimiyet" ihtiyacımız olan!!!
  • galiba gözden kaçırdınız,yukarıda muhteşem diye yazanlar zaten firma yetkilileri olduğunu yazmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: akucukpehlivan

Selamlar,

bildigimiz kadari ile cevapliyalim

Turkiye'deki 4-5 saglam iyi yatirim yapilmis navigasyon markalarindan birisidir.

Yarar.

POI: Point of Interest demektir. Yani cihazinizdaki haritanin icindeki, okul, cami, restoran, eczane, bar, cafe vb.'yi temsil eder. Ne kadar fazla sayida, ne kadar fazla kategoride, ne kadar dogru yerinde ve ne kadar guncel oldugu ile kalitesi olculur.

Cihazinizin Datasi bildigim kadari ile TELEATLAS'tir. veya Daha ust kalite olan Infotech datasi da olabilir (Infotech Teleatlas'a harita saglayan firmadir. Teleatlas'a belli seviyede data vermekte iken, kendilerinde daha ust seviyede data temini de mumkundur. Mesela TomTom'un icinde Teleatlas vardir) Bunun hangisi oldugunu cihazinizin harita-hakkinda kisimlarinda bir yerlerde gorebilmeniz mumkundur. Haritanin tarihi de yazacaktir orada.

Cihazinizin yazilimi da Route66'dir. Basarsoft haritasi veya baska yazilimi lisansli olarak yukleyemezsiniz.www.navking.com.tr adresinden takip ederseniz, guncelleme vb. konusunda oradan destek alirsiniz.

Her ikisi de. Bir de harita ve guncellemesi tabi. Ne kadar sure ucretsiz, ne kadar yeni harita veriliyor, kapi numarasi, posta kodu, extra POI var mi gibi kriterlerde cok onemli.

Hayirli olsun. iyi navigasyonlar.

Alim K.

quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

aynı soruyu burada da sormak istiyorum:

şimdiden teşekkür ederim

ilginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim

• Teşekkürler yeni sitemizi ziyaret ederseniz, tamamen Türk kullanıcılarımız için bir site olduğunu görebilirsiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: marcopolo

quote:

Orjinalden alıntı: onkaraah

Merhabalar;

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Anlam kargaşasını önlemek adına size bir açıklamada bulunmak istiyorum. Biz Navking Route 66 olarak Route 66 firmasının Türkiye ofisiyiz. Ürünlerimiz çeşitli dağıtıcı firmalar aracılığı ile son kullanıcıya ulaşmakta, bizde ürünlerimiz ile ilgili teknik ve satış anlamında kullanıcılarımıza hizmet sunmaktayız. Navking markamız, sadece Türkiye'deki kullanıcılar için özel olarak geliştirdiğimiz bir ürünümüzdür. İçerisinde dünyada en çok tercih edilen Route 66 navigasyon yazılımı ve en iyi harita olan Teleatlas haritası ile değerli kullanıcılara sunulmuştur. 12 ay boyunca harita güncellemeleri için her hangi bir ücret ödemezsiniz.

Sizin de bahsettiğiniz gibi en kısa zamanda Route 66 navigasyon sistemleri ile ilgili bir başlık açacağız. bilginize.

Route66 nin iyi bir firma oldugunu biliyorum ama navking in sitesine girdigimde (yeni yapilirken) sadece Türkce olmasi beni yaniltti.
    En azindan yabanci bir firmanin sadece Türkler icin bir firma kurmasida önemlidir. Insallah bu duyarliliginiz müsteri memnuniyeti acisindan da böyle devam eder.

Bu arada imzanizda ufak bir yazim hatasi var galiba :)

• quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

quote:

Orjinalden alıntı: demirsoy33

Adana şehrimiz için belki çok faydalı bir ürün olmayabilir. Yani Gideceğiniz yerleri belki bilmenize bile gerek olmayacak kadar düz ve kolay bir şehir.
    Ben burada ürünü kötülemiyorum. Zaten eleştirdiğim konuların özetinden vurguladığım yerlerin anlaşılacağını düşünüyorum. Son tahlilde işime yarayan bir cihazdır kendisi. Zaten Türkiyemizde tam randımalı ne çalışır durumdaki, değil mi?

"Farklı gelişebilecek durumlar için görüşlerimi sizlerle burada tekrardan paylaşmak dileğiyle, hoşça kalın."

Tadını çıkarın, iyi günler.

Başarsoft datası kullanan cihazlar tam randımanlı gerçek ve doğru datalı yılda 3 kez güncellemeli......en iyi POI ye sahip datalar...Demekki tam randımanlı çalışanlar varmış....
    Teleatlas datası kullanan dostlar ..aslında yüzeysel görüp iyiymiş diyorsunuz...Elbette iyidir ama ondan daha da iyiler var pazarda......Karşılaştırıken ilk dfa navigasyon kullanan 0 bilgili durumda olunduğunu kabul edip O ile değil daha iyisi ile karşılaştırın ki verdiğiniz paranın karşılığını alabilin...
    Sevgilerimle...

Evet tam randımanlı olarak çalışan sistemler var, bununla beraber Türkiye'de yok :) Tabiki daha iyi firmalar vardır ve daha iyi olduğunu iddia eden firmaların karşısına onlardan daha iyi olan firmalar çıkacaktır. BAŞARSOFT Türkiye'de en iyi dataları üreten, Yurt dışında bizleri en iyi şekilde temsil eden, göğsümüzü kabartan bir firmadır, bununla beraber ROUTE 66 dünyada en çok tercih edilen Navigasyon yazılım firmasıdır ve 76 ülkede hizmet vermektedir. Samsung, Toshiba, Asus, HP, HTC Turkcell, Vodafone vb.. dünyanın ve Türkiye'nin en büyük firmaları ile ortaklıkları geliştirmiştir. Fakat Teleatlas datası ile kendi datalarınızı karşılaştırmamanız gerekmektedir. BAŞARSOFT hizmet alanı ile TELEATLASIN hizmet alanları çok farklıdır. Route 66 ve onunla birlikte çalışan SAMSUNG gibi GPS'li telefon üreten Dünyanın en iyi üreticilerinden birinin neden Türkiye'de BAŞARSOFT ile değilde TELEATLAS datası ile çalıştığını kendinize sormanızı isterim.

Saygı ve Sevgilerimle

Onur KARAAHMETOĞLU
    Navking Route 66 - Satış YÖNETİCİSİ
    onur@navking.com
    05339504336

• quote:

Orjinalden alıntı: telkin

Arkadaşlar ben de geçen hafta Navking 300 Navigasyon cihazını, bir taksi şöforünde gördüğümden, ee biraz da fiyatının 199 TL olmasından dolayı, Ümraniye'deki Media Mark'tan aldım. Öncelikle, "Dönel kavşaktaki beşinci yolu alın" gibi (göbte sadece iki adet yol bulunuyordu.) abuk söylemler mi dersiniz, yasak yoldan "gir" talimatı mı dersiniz, hep "dur bakalım" dedim.
    Ama üçüncü gün 30 yıllık evimin adresini 1 km'lik düz yol gitmem gerekirken, ısrarla beni yan taraftaki Teşvikiye'ye sokmak istemesi, doğru yoldan eve 100 metre kalana kadar, "uygun bir yerden geri dön" talimatı bardağı taşıran son damla oldu. Ve geri iade ettim.

Navking Route 66 Navigasyon Sistemleri veya başka bir Navigasyon cihazı size aynı şekilde yol tarifi verecektir. Kullanım sırasında ayarlarda yaptığını değişiklikler, Bulunduğunuz ortamdaki UYDU SAYISI size doğru yol tarifi için gerekli etkenlerdir. Satın almış olduğunuz noktadaki satış temsilcisi arkadaşımızın vermiş olduğu tepkide gerçekten çok üzücü olmuş.

Herhangi bir konuda tüm soru ve cevaplarınız içinwww.navking.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Onur KARAAHMETOĞLU

• quote:

Evet tam randımanlı olarak çalışan sistemler var, bununla beraber Türkiye'de yok :) Tabiki daha iyi firmalar vardır ve daha iyi olduğunu iddia eden firmaların karşısına onlardan daha iyi olan firmalar çıkacaktır. BAŞARSOFT Türkiye'de en iyi dataları üreten, Yurt dışında bizleri en iyi şekilde temsil eden, göğsümüzü kabartan bir firmadır, bununla beraber ROUTE 66 dünyada en çok tercih edilen Navigasyon yazılım firmasıdır ve 76 ülkede hizmet vermektedir. Samsung, Toshiba, Asus, HP, HTC Turkcell, Vodafone vb.. dünyanın ve Türkiye'nin en büyük firmaları ile ortaklıkları geliştirmiştir. Fakat Teleatlas datası ile kendi datalarınızı karşılaştırmamanız gerekmektedir. BAŞARSOFT hizmet alanı ile TELEATLASIN hizmet alanları çok farklıdır. Route 66 ve onunla birlikte çalışan SAMSUNG gibi GPS'li telefon üreten Dünyanın en iyi üreticilerinden birinin neden Türkiye'de BAŞARSOFT ile değilde TELEATLAS datası ile çalıştığını kendinize sormanızı isterim.

Saygı ve Sevgilerimle

Onur KARAAHMETOĞLU
    onur@navking.com
    05339504336

Dünyanın en büyük arama motoru neden acaba türkiye verisinde Başarsoft'u kullanıyor ? Samsung'da bir gün doğruyu bulacaktır Unutmadan şu en çok tercih edilen davasınıda hala yazmadınız sayın yetkili,lütfen bir kaynakla 2007-2008 yılına ait bu verileri bize sunarmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 6 Mayıs 2009; 19:20:37 >

• Selamlar,

http://www.gpsbusinessnews.com/NAVTEQ-in-business-with-Samsung_a1494.html

Alim K.

quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Saygı ve Sevgilerimle

Onur KARAAHMETOĞLU
    onur@navking.com
    05339504336

Dünyanın en büyük arama motoru neden acaba türkiye verisinde Başarsoft'u kullanıyor ? Samsung'da bir gün doğruyu bulacaktır Unutmadan şu en çok tercih edilen davasınıda hala yazmadınız sayın yetkili,lütfen bir kaynakla 2007-2008 yılına ait bu verileri bize sunarmısınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: onkaraah

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: demirsoy33

Adana şehrimiz için belki çok faydalı bir ürün olmayabilir. Yani Gideceğiniz yerleri belki bilmenize bile gerek olmayacak kadar düz ve kolay bir şehir.
    Ben burada ürünü kötülemiyorum. Zaten eleştirdiğim konuların özetinden vurguladığım yerlerin anlaşılacağını düşünüyorum. Son tahlilde işime yarayan bir cihazdır kendisi. Zaten Türkiyemizde tam randımalı ne çalışır durumdaki, değil mi?

"Farklı gelişebilecek durumlar için görüşlerimi sizlerle burada tekrardan paylaşmak dileğiyle, hoşça kalın."

Tadını çıkarın, iyi günler.

Başarsoft datası kullanan cihazlar tam randımanlı gerçek ve doğru datalı yılda 3 kez güncellemeli......en iyi POI ye sahip datalar...Demekki tam randımanlı çalışanlar varmış....
    Teleatlas datası kullanan dostlar ..aslında yüzeysel görüp iyiymiş diyorsunuz...Elbette iyidir ama ondan daha da iyiler var pazarda......Karşılaştırıken ilk dfa navigasyon kullanan 0 bilgili durumda olunduğunu kabul edip O ile değil daha iyisi ile karşılaştırın ki verdiğiniz paranın karşılığını alabilin...
    Sevgilerimle...

Saygı ve Sevgilerimle

Onur KARAAHMETOĞLU
    onur@navking.com
    05339504336

Alim bey gerekli cevabı vermiş Kıssadan hisse durumunda.Ama ben de söylemesen çatalrım...Teleatlasın hizmet alanı ile başarsoftun hizmet alanı çok mu farklı???? Bravo!!!!!
    SAmsung teleatlası seçmemiş zaten!!!!!!
    Ve teleatlas ın dünya çapındaki ünü doğrudur.Ama biz hep Türkiye için konuşuyoruz.Teleatlas Türkiye verisini sağlayan İnfotech firması...Teleatlas Türkiye verisi ise içler acısı!!!! Hala bunu savunmanın bir anlamı yok.Bu veriyi kullanan firma yetkilisi olsanızda!!!! Başınızı iki elinizin arasına koyun bakalım .Başarsoft datası le Teleatlas Türkiye datasını kaşılaştırıken....Vicdanen hala Teleatlas diyorsanız size söyleyecek lafım zaten olamaz....
    POI ler facia.....Datalar yanlış...Yollar hala eksik ve eski!!!!
    Umarım 2020 de düzelir....
    Teleatlası da gözünüzde çok büyütmeyin..Çok kısa süre içinde Türkiye için olabilecek değişklikler sonrası buradaki yazılırınızı size tekrar hatırlatırım....
    Saygılarımla,
    Not Route 66 en çok tercih edilendi .Evet 2 yıl önce IGO yokken..Şimdi bir araştırın bakalım satışları ve kullanıcı anketlerini...

• Hurriyet fırsattan takip ediyorum 200tl ya duserse almayı dusunuyorum.Umarım beni yanıltmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAŞA****

Hurriyet fırsattan takip ediyorum 200tl ya duserse almayı dusunuyorum.Umarım beni yanıltmaz.

navking mi alacaksınız?
    teleatlas verisi kullanan?
    YORUMSUZ!!!!!
  • quote:

Saygı ve Sevgilerimle

Onur KARAAHMETOĞLU
    onur@navking.com
    05339504336

HAZIR AKLIMA GELMİŞKEN Şu dünyanın en çok tercih edilen programı vardı ya.....
    Aşağıya bir zahmet bakıverin....
    Altta bir yerlerde BEST NAVIGATION SOFTWARE mi NE YAZIYOR Ne demekse ben ingilizce bilmiyorum bilen arkadaşlar tercüme ederler

http://visionmobility.net/index.php?id=8

http://www.navngo.com/pages/global/eng/news_and_press/vm_award_eng_20080308

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvarch -- 9 Mayıs 2009; 10:51:26 >

• Binbaşım;

Araştırma yapmanız çok güzel, bununla birlikte vermiş olduğunuz linkte Vision Mobility firması kendisine göre en iyileri belirlemiş ve Navngo markasının bir ürünü olan igo 8 yazılımını seçmişler, Tarihte 1 yıl önce!!!! bizim bilgilerimiz pazar araştırma firmaları tarafından belirlenir ve iSuppli Market Research ve IDC Market Research araştırmaları bunları desteklemektedir. Bu bilgiler 1 yıl öncesinin değildir ve eğer Vision mobility ile birlikte hareket edilecekse, Türkiye'mizin en ciddi kuruluşları Route 66 Editörün seçimi ödülleri vermişlerdir.http://www.navking.com/About.aspx?LM=Ab3&moduleID=3 bilgileri görebilirsiniz.
    Bu araştırma sonuçlarınıda geçiyorum, bunlar sizin için bir şey ifade etmeyecektir, SAMSUNG ve NOKIA neden Route 66 ile çalışıyor bir düşünün isterseniz ? 21 ülkede satılmaya çalışılan bir yazılım ve 76 ÜLKEDE gerçekten satılan bir Route 66 Navigasyon yazılımı. Bizde yalan sözler yoktur, Programımızın kullanıldığı cihazlarımızda sorun yoktur, eğer bir hata varsa hemen çözeriz, bize müşteri yeterki ulaşmak istesin.www.navking.com istediği an ulaşabilir. Webden bile müşteri bizi arayabilir.

Piyasada bulunan tüm cihazlarda aynı yazılım var ve farklı fiyatlar var ? Siz neden çok meşhur bir markaya tonlarca para veriyorsunuz üzerinde aynı yazılım olan çok daha ucuz ürün varken ?

FAKAT Navking Route 66 hiç kimse ile aynı değil, 250 ARGE mühendisi tarafından geliştiriliyor, TELE ATLAS ve Navteq haritalarını kullanıyor. Düşük bütçeli hiçbir firma ile çalışmıyor ve Ekonomik krize rağmen hala büyüyor. Umarım bu tarz kelimelere takılıp kalmaktansa , Navking Route 66 Programını kullanma şansı yakalar ve gerçek bir navigasyon nasıl yapılır görürsünüz.

Saygılarımla;

Onur KARAAHMETOĞLU
    Satış YÖNETİCİSİ
    Navking ROUTE 66

quote:

quote:

Saygı ve Sevgilerimle

Onur KARAAHMETOĞLU
    onur@navking.com
    05339504336

HAZIR AKLIMA GELMİŞKEN Şu dünyanın en çok tercih edilen programı vardı ya.....
    Aşağıya bir zahmet bakıverin....
    Altta bir yerlerde BEST NAVIGATION SOFTWARE mi NE YAZIYOR Ne demekse ben ingilizce bilmiyorum bilen arkadaşlar tercüme ederler

http://visionmobility.net/index.php?id=8

http://www.navngo.com/pages/global/eng/news_and_press/vm_award_eng_20080308

• Binbaşım;

Siz hangi veriyi kullanan firmayı tercih ediyorsunuz?http://www.navngo.com/pages/global/eng/maps isterseniz bir bakın, TELEATLAS verisi kullanan başka firma var mıymış görürsünüz. Keşke yerli firmalarda veriler yeterli olsa bizde onları desteklesek, bununla birlikte yeterli değiller. Türkiye'de siz Avrupadaki gibi navigasyon yapılabileceğini mi düşünüyorsunuz ? Bunun için çaba harçayan tek firma Navking Route 66, EDS ve Trafik bilgilerini verebilen tek firma Navking Route 66 , Türkiye haritasının en detaylı olduğu harita TELE ATLAS ve detaylı olarak kullanan tek firma Navking Route 66. Bilmek istediğiniz diğerr konular için lütfen benimle iletişime geçin, saygılarımla;

Onur KARAAHMETOĞLU
    Navking ROUTE 66 - SATIŞ YÖNETİCİSİ

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PAŞA****

Hurriyet fırsattan takip ediyorum 200tl ya duserse almayı dusunuyorum.Umarım beni yanıltmaz.

navking mi alacaksınız?
    teleatlas verisi kullanan?
    YORUMSUZ!!!!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.