Şimdi Ara

NAVİGASYON SEÇİMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • katılıyorum ancak aldığın alışveriş yeride önemli hepsiburada mesala bu konuda iyi diyebilirim firma ile sen muhatap olmuyosun oraya yolluyosun onlar ilgileniyor benim cihaz navigo çok güzel bir ciha ama bendeki sorunlu çıktı yolluyup yenisini alacağım ekran dokunmatiğinde sorun oluyordu ama genel olarak baya iyi diyebilirim
  • Verdiğiniz link'deki cihazın İşletim Sistemi Win CE 4.2 Net. Yani eski versiyon işletim sistemi kullanıyor. Bu problem olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tnrskr

katılıyorum ancak aldığın alışveriş yeride önemli hepsiburada mesala bu konuda iyi diyebilirim firma ile sen muhatap olmuyosun oraya yolluyosun onlar ilgileniyor benim cihaz navigo çok güzel bir ciha ama bendeki sorunlu çıktı yolluyup yenisini alacağım ekran dokunmatiğinde sorun oluyordu ama genel olarak baya iyi diyebilirim

Cihazı aldığınız yer gerçekten çok önemli. Bir problem çıktığı zaman aleti geri iade edebilmek gerektiği durumlar olabiliyor. Sonuçta tüketici hakları denen bişey var. Ne alırsanız alın, geri iadesini gerçekleştirebilirsiniz. Fakat bunu başınız ağrımadan yapmak var. O yüzden ne alırsak alalım, nereden alışveriş yaptığımıza dikkat etmek çok önemli.

• Selamlar Okircali,

Cihazin donanimini g.o.l.d. bilgisayarlarini ve magazalarini turkiye'de yoneten satan grup firmalarindan birisi getiriyor. Yani destek konusunda baska binlerce urun getirip satan bir yer oldugu icin sanirim destek sorunu olmayacaktir. Ama bu konuda ben bir garanti veremem.

Navigo'nun icinde Yazilim olarak Sygic ve Harita olarak Basarsoft var. Harita'da %100 destek sozu verdigimizi sanirim biliyorsunuzdur. Yazilim icin ise, elimizden geleni yapiyor ve gelisimine katkida bulunuyoruz.

Urunun cok hesapli olabilmesi icin herkes katki yapti, ithalatci buyuk karlar gozetmedi.. maksat biraz da navigasyon pazarina urun adi yerlestirmek.. bunu bu sekilde algilamanizda bir sakinca yok. cunku ithalatci firmanin urun kapasitesi bunlarin yuzlerce kat ustunde..

Keyifli Navigasyonlar.

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: okircali

Cevabınız için teşekkürler. Ben de bugünlerde almayı düşünüyorum. Donanım olarak oldukça iyi görünüyor. Şu anda sadece, ürünün OEM bir ürün olup Türkiye'ye Nova tarafından getirilip navigo adı altnda satıldığı, Mio, Garmin vs. gibi bir desteğinin olmaması düşündürüyor beni. Acaba ne kadar güvenebiliriz? GÜncellemeler için muhatabımız Nova mı, yoksa Sygic mi olacak? Ayrıca iki yıl sonra böyle bir marka ortada olmazsa navigolarımız elimizde kalakalmayalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akucukpehlivan -- 20 Temmuz 2008; 15:58:10 >

• Sygic ve IGO arasinda yazilim acisindan buyuk fark var mi?

Bu arada dogru anladiysam: IGO lu yolu izlersek, guncellemek bize ait degil - mutlaka ureticiyi ve igoyu beklememiz sart.

Sygic secersek, siz hizlica cikartiyorsunuz guncellemeyi, sizden bile alabiliyoruz.

Dogru anladim mi?
    Cok tesekkurler!
  • Selamlar Littlebuddha,

evet, dogru anlamissiniz, buna ek olarak;
    Yolbil ve Garmin'de de ayni hizda harita guncellemesi verebiliyoruz..

Sadece IGO'nun compiler'i bizde degil, ve IGO ureticiden bagliyor haritayi.. bizim bir dahilimiz, hizlandirici etkimiz olmuyor.

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: littlebuddha

Sygic ve IGO arasinda yazilim acisindan buyuk fark var mi?

Bu arada dogru anladiysam: IGO lu yolu izlersek, guncellemek bize ait degil - mutlaka ureticiyi ve igoyu beklememiz sart.

Sygic secersek, siz hizlica cikartiyorsunuz guncellemeyi, sizden bile alabiliyoruz.

Dogru anladim mi?
    Cok tesekkurler!
  • arkadaşlar,
    hepsiburada da, asus p526 fiyatı 441 ytl
    (http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepasp526)

lisanslı bir yazılım ve harita ile navigasyon cihazına dönüştürmemiz mümkün mü?
    Sesli yönlendirmeler aktif olur mu?
    (hiç pda kullanmadığımı söylemeliyim)

420 ytl ye navigo mu almak , yoksa 440 ytl ye pda alıp yazılımı sonradan alıp yüklemek mi?sizin tavsiyeleriniz nedir?
    Teşekkürler
  • arkadaş aynı işlevi görüyor bende pda da var navigoda pda hp nin ama arada çok fark var yol hesaplamalarında falan pda çok yavaş yani yanlış yola girdiğinde bir kenera durup onun yeni güzergahı bulamsını bekliyceksinki bu imkansız bence gps için en iyisi navigastion cihazı almaktır bu konudada galiba en mantıklı seçim navigo fiyat donanım yazılım açısından benim tercihim navigo oldu ama bana gelen cihaz sorunluydu yolladım yenisi gelecek ama kısa kullanım süresi içinde gayette memnundum ha ayrıca sinyal alımıda pda dan çok yüksektir söylemeliyim
  • myguıde nasıldır?

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.4831.0001

hepsiburada da pıranha düşünüyordum çok satılıyor diye

bir dostum bu ürünü es geçme dedi kullanan varmıdır?
    teşekkürler
  • kullanmadım ama özellikleri fena değil avrupada falanda baya giden bir ürün bildiğim kadarıyla ama cihazlar genelde iyi yazılım çok önemli
    quote:

Orjinalden alıntı: hasanyy

myguıde nasıldır?

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.012.4831.0001

hepsiburada da pıranha düşünüyordum çok satılıyor diye

bir dostum bu ürünü es geçme dedi kullanan varmıdır?
    teşekkürler

• PIRANHA VOYAGER 4.3 İNÇ EKRANLI GPS BLUETOOTH NAVİGASYON SİSTEMİ

bu ürün hepsiburada .comda en çok satılan 2.ürün.
    1.de bluetooth olmadığı için bu ürünü düşünüyorum.

ne dersiniz, bu cihazlar hakkında sıfır bilgim var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.