Şimdi Ara

Navigasyon cihazıma talip aranıyor:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet daha geniş ekrana geçme dürtüme uymak zorundayım....Navigasyonu bu forumda en çok benimseyen insanlardan birisiyim,Cihaz mükemmel,ama ben araç içine çok daha büyük ve birazda pahalı birşeyler almak istiyorum.... Bunu burada söylememin nedeni aklı karışık ne alacağını ne yapacağını bilen insanların çok olması...öncelikle siz faydalanın istedim...

Navia'nın nasıl harika bir cihaz olduğunu baştan anlatmaya gerek yok zira forumda nereye baksanız övgü dolu bahsediliyor...

Navia 1020 Cihazım henüz 2 aylık National Geographic kampanyasıyla aldım.En ufak bir sorunu yok...Yanında tüm aparatları + kendi programı ve igo 8 Yüklü (En son çıkan 2008.01 haritası ,poi dosyası,3 boyutlu bina dosyası,3 boyutlu arazi dosyası) içinde pek çok ekstra skin olacaktır...Sağda solda da aramanıza gerek kalmayacak.En iyi tarafıda forumda tanınan bilinen navigasyonu seven bir insandan alacaksınız:) Cihazın sıfırdan farkı yok.Ekran camına yurtdışından ekstra koruyucu film getirtip yapıştırdım.Her türlü desteğide veririm.Dilerseniz sahibinden.com üzerinden güvenli satış seçeneğiyle de alırsınız....gittigidiyorda Djdigy adıyla tam 47 tane 100% olumlu işlemim olmuştur....Kesinlikle güvenebilirsiniz..Fiyat konuşulur özelden mesaj atın...

İnşallah sattığıma pişman olmam:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djdigy5 -- 14 Ağustos 2008; 10:29:27 >

• hocam tabiki güzel yapıyosun ediyosun ama piyasada 310YTLye 5 taksitli 12 ay evo dergisi ile alabilirken 300liraya 2 aylık alet almak insanlara cazip gelmeyebilir... zaten cazip bi fiyat olsa ben alırdım :)
  • 310 a alınca hemen yollamıyorlar 20 sinden önce aldıysan gelecek ay...20 sinden sonra alırsan ay başında gibi birşeyler var sanırım...Valla tekliflere açığım... Mesaj atın konuşalım...Taksit bile yapılabilir bir şekilde...Cihaz sıfırdan farksız ve zaten alınca igo 8 yüklemek içidn fellik fellik dolaşılıyor bana bu konuda mesaj atan bir sayfa dolusu yeni navia kullanıcısı var:) Yükledim error veriyor,haritayı nereye koyacam,vs..hiç bir derdi yok ...
  • igo isteyenlere cevap vermiicem diyen biri için "igo yükledim farkını alırım" demek garip ki lisanssız? :)
    bence de 300 çok ama bu işi araştırıp yükleyemeyecek kişi için güzel, alan güle güle kullansın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Simonsorcerer

igo isteyenlere cevap vermiicem diyen biri için "igo yükledim farkını alırım" demek garip ki lisanssız? :)
    bence de 300 çok ama bu işi araştırıp yükleyemeyecek kişi için güzel, alan güle güle kullansın.

Olayı saptırma ,Ben fark falan istemedim...bir fiyat belirledim uygun gelir veya gelmez arkadaş fiyat yüksek dedi...bende teklife açığım dedim.
    Ayrıca bu kadar konu okuyup halen birşey öğrenemediysen bravo diyorum...

1.Hadi bana Navia'ya lisanlı igo 8 yükle....SATILMIYOR anlayabiliyormusun?YOK YOK lisanslı Pna ya alamıyorsun....Bir daha yazayım SATILMIYOR istesende alamassın...Hadi git Navia'na lisanslı igo 8 yükle de göreyim..

2.Ben 'bana igo yu sormayın' demedim 'BANA 2008.04 HARİTASI SORMAYIN' dedim...Nedenide piyasa da yok dememe rağmen ısrarla özelden istenmesiydi sanki yalan söyklüyormuşuum gibi...Mesaj kutuma gelen mesajları bilmiyorsun o yüzden bu konuda fikir bile yürütme...

Arkadaşlar almayı düşünen olursa özelden msj atsın...Buraya fiyat yazmayalım gerekli gereksiz fikir yürütülmesin..amacından sapacağını bilemedim...Özelden mesaj atın güzel güzel konuşuruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djdigy5 -- 14 Ağustos 2008; 9:59:53 >

• ya niye bozuluyorsunuz ki arkadaşlar mal onun istediği fiyatı ister. navigasyonda hiç anlamayan birisi alabilir. sana bana satcam demiyor zaten. benim cihaza da 300 falan isteyen çok oldu. bende çok çalıştım cihaz üzerinde...
    mesela şu an benim cihaz ankara dan karayolu ile ingiltere ye navigasyon yapabiliyor.
  • demek ingilterelere kadar ulaşıyorsun:)Vay vay vay bana da öğretirmisin:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hollanda dan gelen arkadaşların bayaa bi ilgisini çekmişti bu özellik
    canım sıkıldıkca böyle ilginç rota hesaplamaları yapıyorum
    geçen gün de moskova yı falan hesapladım 3800 km mi ne çıktı.
  • bi bak bakalım sizin evden dünya turu yapınca kaç km tutacak....:) 3800 km iiiymiş...yanlış yola sapınca rota hesaplaması kaç dakika sürer acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: djdigy5

bi bak bakalım sizin evden dünya turu yapınca kaç km tutacak....:) 3800 km iiiymiş...yanlış yola sapınca rota hesaplaması kaç dakika sürer acaba

yapmak isterdim valla öyle bi atraksiyon.. burdan araba ile almanya falan ilginç olurdu. gelirken size litresi 1 euro dan benzin getirirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.