Şimdi Ara

NAVİGASYON+ BLUETOOTH+ KAMERA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar arabam ıcın soyle bırsey arıyorumda telefon gelınce rahat rahat gorup rahat duyup konusulabılecek bırsey. Ayrıca, bu oyle bır sey olsunkı gerı vıtese atınca arka kamera acılsın aynı ekranda ayrıca navıgasyonda olabılır. Piranhanın yenı 7 inh lik bir navıgasyonu varmıs tv gırısı var dedılerde o olursa olur dedıler tam bır bılgmı yokda yardımcı olabılırmısnız bana acaba bır yol gosterırsenız cok sevınırım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mafyacik

Arkadaslar arabam ıcın soyle bırsey arıyorumda telefon gelınce rahat rahat gorup rahat duyup konusulabılecek bırsey. Ayrıca, bu oyle bır sey olsunkı gerı vıtese atınca arka kamera acılsın aynı ekranda ayrıca navıgasyonda olabılır. Piranhanın yenı 7 inh lik bir navıgasyonu varmıs tv gırısı var dedılerde o olursa olur dedıler tam bır bılgmı yokda yardımcı olabılırmısnız bana acaba bır yol gosterırsenız cok sevınırım :D

Piranha gibi markalara bakmayın derim.
    Almışken 1 kere alın kaliteli alın.
    Pıoneer modellerine bakabilirsiniz.
    Yalnız pıoneerın navigasyonlu modelleri biraz pahalı sizin bütçeniz ne kadar?
  • 500-600 un ustune cıkamamda navıgasyo olmasada olur hangı modellere bakayım acaba cok cagıl oldugum bır konuda.
  • quote:

500-600 un ustune cıkamamda navıgasyo olmasada olur hangı modellere bakayım acaba cok cagıl oldugum bır konuda.

Size önerim bu senenin modeli:http://www.sanalpazar.com/Pioneer-Avh-x1550dvd-Double-Din-Usb-Dvd-Daha-Ucuzu-Yok.__isp6668709
  • ozellılerını bulamadım ıstedıklerımı yapabılırmıyım bununla acaba ?
  • quote:

ozellılerını bulamadım ıstedıklerımı yapabılırmıyım bununla acaba ?

Buraya bakabilirsiniz:http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pioneer-avh-x1550-dvd-multimedya-double-oto-teyp-79330400

Bluetooth ve navigsayon yok.
    Bütçeye göre en kaliteli ürün bu.
  • peki bluetooth ve navıgasyon olarak bu fıyat aralıgında alabılecegım en ıyısı hangısı acaba kamerada baglıyavbılecegım bırsey olsun lutfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki bluetooth ve navıgasyon olarak bu fıyat aralıgında alabılecegım en ıyısı hangısı acaba kamerada baglıyavbılecegım bırsey olsun lutfen

Pıoneerdan başka önermem.
    Farklı markalara bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.