Şimdi Ara

Natro hosting nasıl iyimi kullanan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Natro hosting TR'nin en büyüğüdür desteğide iyidir domainlerimin hepsi natroda sıkıntı yaşamadım ufak tefek sıkıntılarım olduğu zaman adamlar ticketa 10 dakikada cevap veriyor
  • pahalı , hızlı ve sorunsuzdur . Sunucuları oldukça hızlıdır ,genelde bir sorun olduğunda çabuk iletişime geçerler...
  • arkadaşla ben web sayfama foto albüm yapmak istiyorumdahttp://www.aydilge.net/...dilge-fotograflari.html örnekteki gibi yardımcı olabilecek varmı bunu proqramlamı yapıyolar neylen yapıyorlar ?
  • 2 hosting barindiriyorum orada.
    Bir problemle karsilasmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thook -- 25 Eylül 2013; 19:49:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe varsa en iyilerindendir.
  • Natro kolay kolay sıkıntı yaşatmaz. Güvenle rahatça hizmet satın alabilirsin konu ile ilgili başından sonuna kadar yardımcı oluyorlar ürünü sattım oh bitti gitti diye bakmıyorlar sonuna kadar hep yardımcı oluyorlar böyle türk firmalarına can kurban
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güzel Hosting nasıldır ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aldığım hizmetlerin yanında, destek almak için kendilerini aradığım da telefona çıkan insanlar o kadar yardımsever ve destek olabilmek için çözüm odaklı şeyler sunuyorlar ki yarı yolda asla bırakmıyorlar. Verdikleri hizmet ve desteğe göre aslında piyasaya göre de ürün fiyatları çok da pahalı değil. Aksi halde ucuz firmalardan hizmet alınca sonrası daha pahalıya patlıyor hatta belki geri dönüşsüz sonuçlar doğuruyor veritabanı kaybım gibi.
    O emeklerimi hiç bir ücret geri getiremezdi.

Başıma şöyle bir olay geldi ;

Bir hosting firmasından hizmet alıyordum ve sitemin veri tabanını sildiler geri getiremediler. Onca emeğim hepsi boşa gitti.
    Neyim var neyim yok aldım hizmetlerimi natro.com'a geçtim. Sonrasında kurumsal firma ile çalışmanın farkını yaşadım açıkcası. Bir önceki firmaya göre hiç sıkıntı yaşamadım. Müşteriye özel atanmış 3 adet destek personeli , bilgilendirme mesajları falan derken herşeyleri 4/4'lük işini belli bir disiplin çerçevesinde yapıyorlar çünkü önemli bir iş ben veritabanımı sitemi emeklerimi emanet ediyorum hosting şirketinde barındırarak. Bu yüzden çok önemli hosting firması seçimi yanlış firmalar ile çalışırsanız çok ağlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arekamint -- 25 Nisan 2014; 10:12:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.