Şimdi Ara

Natro Hosting Deneyimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, daha önce "hangi hosting firmasını tavsiye edersiniz" başlığında konu açmıştım.Araştırmalarım ve konuda ki yorumlar neticesinde hizmetimi natroya taşıdım. Sizlerle deneyimimi paylaşmak istedim. Öncelikle işlemlerim hafta sonuna denk geldi buna rağmen wordpress kurulumuna yardımcı oldular. Soru sormak için geç saatte aradığımda ilgilendiler. Bunları paylaşmamın sebebi eski firmama hafta sonu ulaşılamıyordu. İstediğim zaman hizmet alamıyordum, Whatsapp'tan destek almak durumunda kalıyordum. Kısaca genel anlamda memnunum paylaşmak istedim. Sevgiler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medverdev -- 28 Mart 2019; 10:43:3 >

• Bende uzun yıllardır natro ile çalışıyorum. Destek konusunda iyiler. Hayırlı olsun hizmetiniz.
  • Bende bahsettiğiniz nedenlerden ötürü şikayetçiydim. Sonra tavsiye üzerine taşıdım natroya memnunum doğru karar vermişsiniz hayırlı olsun.
  • Şu Turhost ve GoDaddy nasıl hosting olarak?
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Küçük hosting firmalarına güvenemediğim için bir fikrim yok açıkçası. Genelde natro ile çalışıyorum hosting hizmeti ve alan adlarım bulunmakta. GoDaddy'de sadece bir kaç alan adım var ama bir sıkıntı çıkmadı. Sektörde bilinen güvenilir kurumsal firmalardan şaşmayın.
  • Natro kalitelidir diye 15-20 yıldır 2-3 tane web sayfamı orada barındırıyorudum. Fakat ne zaman firma yabancılara satıldı sorunlar başgöstermeye başladı. Her ay mutlaka mütemadiyen 2-3 defa destek talebi açmak zorunda kalır oldum. Destek talebine cevap vermezler 30 saat geçer çözüm bulmazlar. Sorun dediğimde en basit Database erişim Driverı. Ne hikmetse bu driver her ay kendiliğinden silinir. Telefon edersin ulaşamazsın. 5-10 hatta 20 dakka telefonda beklediğim oldu ama açan yok. Kısaca Natro PİşMANLIKTIR.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.