Şimdi Ara

Natro'dan 2 Site Aldım , Kurulum için YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınırsız Paket Aldım 2 Site Barındırabiliyorum.

1. Forum Sitesi

- VBulletin Kurmak İstiyorum önceki forum sitem öyleydi enazından kullanmasını biliyorum ama ( Kurulumu başkası yapmıştı o yüzden nasıl kurulacağını bilmiyorum )
    - Reklam için Google kaydı mı ne varmış. ( Sitede Reklam yapıcam ama onun için birşeyler var mı?)
    - Başka Sitelere Reklam vermek istiyorum ama onun animasyonlu resmini oluşturmak için Program lazım ( Program Önerirmisiniz )
    - VBulletin ekletileri , Bilgileri , Temaları vs. Bildiğiniz Uygun bir site var mı?

------------------------------------------------

2. İdda Analiz Sitesi

- VBulletin Kurarak olmaz. çünkü forum sitesi şeklinde gözükmeyecek.
    - Görüntü biçimi ( oley.com , tuttur.com , bilyoner.com vb. ) gibi olacak sanırım bunun için PHP yani KODla yazmam gerek.
    - Asıl bnm için önemli olan site bu ama VBulletin'e benzemediği için bnm için Biraz Zor Olacak.

__________________________________ YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER __________________________________

• Sorunuz için şimdilik cevap yazamıyacağım forum konusunda pek bilgim yok genelde standart sitelerle ilgili bilgim var html felan, bende natro dan hosting ve domain aldım gerçekten hizmetleri çok güzel. Site hiç kapanmıyor bir sorun oldu mu anında canlı destek ekibi ilgileniyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxinetwork

Sorunuz için şimdilik cevap yazamıyacağım forum konusunda pek bilgim yok genelde standart sitelerle ilgili bilgim var html felan, bende natro dan hosting ve domain aldım gerçekten hizmetleri çok güzel. Site hiç kapanmıyor bir sorun oldu mu anında canlı destek ekibi ilgileniyor. :)

bilgim var derken KODLAMA biliyormusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr01maxi

quote:

Sorunuz için şimdilik cevap yazamıyacağım forum konusunda pek bilgim yok genelde standart sitelerle ilgili bilgim var html felan, bende natro dan hosting ve domain aldım gerçekten hizmetleri çok güzel. Site hiç kapanmıyor bir sorun oldu mu anında canlı destek ekibi ilgileniyor. :)

Genelde Haber sitelerin PHP kodlama dili kullanılır.

Kod yazarlarına kodlamayı yaptırısınız size özel bir arayüz yazarlar. Örneğin haber paylaştığınız zaman hangi sayfada hangi bölümde yazdığınız haberin yayınlanması için. Ardından güvenli bir sunucuya aktarırsınız veri tabanınızı. Siteniz böylelikle yayınlanmış olur.

Ayrıca sitenizin mobil sürümünüde kod yazarınıza yaptırarak sitenizin mobil görünümüne sağlaya
    bilirsin
    iz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tr01maxi

quote:

Genelde Haber sitelerin PHP kodlama dili kullanılır.

Kod yazarlarına kodlamayı yaptırısınız size özel bir arayüz yazarlar. Örneğin haber paylaştığınız zaman hangi sayfada hangi bölümde yazdığınız haberin yayınlanması için. Ardından güvenli bir sunucuya aktarırsınız veri tabanınızı. Siteniz böylelikle yayınlanmış olur.

Ayrıca sitenizin mobil sürümünüde kod yazarınıza yaptırarak sitenizin mobil görünümüne sağlaya
    bilirsin
    iz.

Genelde Haber Sitesi Demissin :D

Benimki Pek Haber gibi değil. donanımhaber sitesi gibi.

• be4nde buradan alan adı ve host aldım ama bir türlü SMF Forum kuramadım..acaba buarası için forum kurulumu nasıl olur nasıl bilgi alabiliriz açıklaması filan yokmudur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.