Şimdi Ara

Nasus Q Stack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dakika 20 da kaç stack olmalı? Iki oyun attım 300 falandi dakika 20de. Iyi midir nasıldır?

Ilk doran, ardindan donmuş yürek, üçlü, ruh gömleği, ayakkabı değişiyor, sonuncusunu karşıya göre?

Yardım da bulunanlara teşekkür ederim şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 400 yaptım 350 idealdir bence

• 20.dk 400 stack iyidir.

• rakibe bağlı olarak 300-530 arası değişir . Ad itemi olarak 1 tane çık o da son fısıltı olsun oyunun sonlarına doğru tamamla çok fazla zırh kastıklarında inanılmaz bir yararı oluyor ve minyona q hariç vuruş yapmamaya çalış. Stack kasıcam uğruna takımını yalnız bırakma ama belirli dakkaya kadar jungle'nin gank atmamasını rica et girilecek bir takasta manan bitiyor veya canın gidiyor kill alsanda stackten levelden geri kalınca işlevin olmuyor.
  • matara+potlarla basliyorum ben, Dk 10, 180-200 stack yapman lazim cok pro nasus oyuncusu degilim ama celincirlar ne der bilemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A16821E96 -- 16 Ocak 2015; 12:19:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -zed- kullanıcısına yanıt
    Trinity çok daha iyi oluyor ya, hem phagein hem sheenin pasifini kullanıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 civari ideal stackini engelleyen yoksa 500 bile yapabilirsin oynadikca alisirsin zaten ve banshee dururken ruh gomlegi alma bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

Trinity çok daha iyi oluyor ya, hem phagein hem sheenin pasifini kullanıyorsun.

Eğer karşıda ad çoksa belirli stack düzeyine oluştuktan sonra buzdoğan eldiveniydi sanırım onu çıkıyorum . Hem defansif hem ofansif oluyor biraz o item
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

400 civari ideal stackini engelleyen yoksa 500 bile yapabilirsin oynadikca alisirsin zaten ve banshee dururken ruh gomlegi alma bence.

Karşıya göre tercih değişir ama pasifiyle çok uyumlu ruh gömleği çok kasılmış apc ya da fazla cc yoksa ruh gömleği tercih ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • q ile kafasına vuracaksın başka bir yerine değil unutma.o zaman dari teq atar.

ha nasus mu.o zaten stek yapınca ultili full tank alistara teq atıyor hiç merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 16 Ocak 2015; 13:38:06 >
  • syberr2112 S kullanıcısına yanıt
    bekleme süresinde azalma ve çan çalma artması çok ideal.
    ruh gömleği nasusa çok iyi gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 16 Ocak 2015; 13:42:07 >
  • ha 200 ha 700 zaten vuramadan öleceksin ne önemi var

• quote:

Orijinalden alıntı: hakman349

ha 200 ha 700 zaten vuramadan öleceksin ne önemi var

Cok fazla kite yersen ayrik ittirme yaparim adamlar midden gelir ben toptan inhiye dayaninca b atarlar direk bodoslama girmyeceksin ki split push var karsiya göre alirsan heronu her türlü cici

• 400 olmasi gereken. 400 alti gelistirmeye calis cd rune gir minion kacirmamya calis ilk lvl larda lane i pushlamaya calis rakip seni kule alti sikistirirsa kule keser minionlari.
    450 civari yapilabilecek stack hem olmasada bazen yapiyorum ben yani 450 de yapilabilir ki bence 450 olmasi daha iyi.
  • 0 stack full ad nasus

Kabiliyet 30_0_0

Runler full ad

Ggwp naus cok op nerf pls

• quote:

Orijinalden alıntı: Best Nasus Tr

quote:

Cok fazla kite yersen ayrik ittirme yaparim adamlar midden gelir ben toptan inhiye dayaninca b atarlar direk bodoslama girmyeceksin ki split push var karsiya göre alirsan heronu her türlü cici

kaçış mekaniği olmayan hero ile split push yaparsan ölürsün ayrıca lane ittirmeside yavaş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Best Nasus Tr

quote:

kaçış mekaniği olmayan hero ile split push yaparsan ölürsün ayrıca lane ittirmeside yavaş

nasusun lane ittirmesi yavaş mı? Eğer split push yapmak istiyorsan tek dk 20-25 ten sonra tek e ile nerdeyse minyonların hepsini temizliyorsun. Ve de en hızlı kule alan champtır stack yapmış nasus. Boş konuşmaya gerek yok

• obaa azir'e bak bak :D D: yuh http://kopgit.com/zQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberabi

bekleme süresinde azalma ve çan çalma artması çok ideal.
    ruh gömleği nasusa çok iyi gider.

nasusun can çalması max yüzde 20 oluyor ruh gömleği ile yüzde 24.
    Yüzde 10 bekleme süresi ve yüzde 4 can çalma için bansheenin pasifi değişilmez bence.Cc yoksunu bir takım için ruh gömleği alınabilir tabi ama genelde her takımda oluyor.
  • Bugun oynadığım oyunda 789 stack kasmistim. Karşı adc feedlenmisti. E w q yapıp tekledim. Cok zevkli bi champ cidden alışınca cok guzel oluyor. Ayrica dakika 20 de 300 gordum bugün.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.