Şimdi Ara

Nasılsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Nasılsınız?

(En Son Oy Tarihi: 3.6.2024)
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bulanık

• Kod

Yığını:
    package com.veronicaa; import java.util.Scanner; public class Deneme { public static void main(String[] args){ boolean yasam_sevinci; boolean calisma_hevesi; int basari_yuzdesi; Scanner girdi=new Scanner(System.in); System.out.println("Yaşama sevinciniz var mı? (Varsa true yoksa false): "); yasam_sevinci=girdi.nextBoolean(); System.out.println("Çalışma hevesiniz var mı?(Varsa true yoksa false): "); calisma_hevesi=girdi.nextBoolean(); System.out.println("Kendiniz yüzde olarak ne kadar başarılı buluyorsunuz?(0-100): "); basari_yuzdesi= girdi.nextInt(); if(yasam_sevinci==true && calisma_hevesi==true || basari_yuzdesi>65){ System.out.println("Tebrikler genel anlamda mutlusunuz :)"); } else if(yasam_sevinci==true && calisma_hevesi==false && basari_yuzdesi>40){ System.out.println("İdare edecek derece mutlusunuz :)"); } else if(yasam_sevinci==true && calisma_hevesi==false && basari_yuzdesi<=40){ System.out.println("Toparlan bırakma kendini! :)"); } else if(yasam_sevinci==false && calisma_hevesi==false && basari_yuzdesi<=40){ System.out.println("Kendine çeki düzen ver sen bitmişsin :("); } else System.out.println("Hatalı girdi yaptınız programı yeniden çalıştırın!"); } }

• Veronicaa kullanıcısına yanıt

vaaaaaay

• True, False ve 30 >> Toparlan bırakma kendini :) >> pek iyi değilim

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

Hocam bunlar temel şeyler. Daha adamakıllı ilerlemem lazım.

aynen 2. sınıfsın knk ben 2. sınıftayken orta-ileri seviye gömülü sistem ve yapay zeka biliyordum

Neye yükseldin anlamadım? Geçen sene uzaktandı zaten avantadan geçtim hiçbir şey öğrenmedim. Herkes 2. sınıfta orta-ileri seviye gömülü sistem ve yapay zeka bilmek zorunda da değil. Eğlencesine bi kod yazdım şuraya paylaştım gördüğüm muameleye bak ya  En iyisi olmak gibi bir derdim de yok kendi dünki halimden iyi olayım yeter bana. Haydi kendi dünyanda başarılar sana HayatınıYaşayamayanAdam  

yükselmedim knk mesajı şimdi okudum da yükselmiş gibi görünmüş pardon.

Dışardan lahmacun söyleyemiyorsan bir işe yaramaz bu öğrendiklerin knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt

doğru diyorsun knk bu kadar şey bilip lahmacun yiyemiyorsam hiçbir işe yaramıyor bu öğrendiklerim

• İdare eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.