< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nasılsınız?
Nasılsınız?
(En Son Oy Tarihi: 3.6.2024)
-
-
Bulanık
-
package com.veronicaa; import java.util.Scanner; public class Deneme { public static void main(String[] args){ boolean yasam_sevinci; boolean calisma_hevesi; int basari_yuzdesi; Scanner girdi=new Scanner(System.in); System.out.println("Yaşama sevinciniz var mı? (Varsa true yoksa false): "); yasam_sevinci=girdi.nextBoolean(); System.out.println("Çalışma hevesiniz var mı?(Varsa true yoksa false): "); calisma_hevesi=girdi.nextBoolean(); System.out.println("Kendiniz yüzde olarak ne kadar başarılı buluyorsunuz?(0-100): "); basari_yuzdesi= girdi.nextInt(); if(yasam_sevinci==true && calisma_hevesi==true || basari_yuzdesi>65){ System.out.println("Tebrikler genel anlamda mutlusunuz :)"); } else if(yasam_sevinci==true && calisma_hevesi==false && basari_yuzdesi>40){ System.out.println("İdare edecek derece mutlusunuz :)"); } else if(yasam_sevinci==true && calisma_hevesi==false && basari_yuzdesi<=40){ System.out.println("Toparlan bırakma kendini! :)"); } else if(yasam_sevinci==false && calisma_hevesi==false && basari_yuzdesi<=40){ System.out.println("Kendine çeki düzen ver sen bitmişsin :("); } else System.out.println("Hatalı girdi yaptınız programı yeniden çalıştırın!"); } }
Kod
Yığını:
-
vaaaaaay
-
True, False ve 30 >> Toparlan bırakma kendini :) >> pek iyi değilim
-
Hocam bunlar temel şeyler. Daha adamakıllı ilerlemem lazım.
-
aynen 2. sınıfsın knk ben 2. sınıftayken orta-ileri seviye gömülü sistem ve yapay zeka biliyordum
-
Neye yükseldin anlamadım? Geçen sene uzaktandı zaten avantadan geçtim hiçbir şey öğrenmedim. Herkes 2. sınıfta orta-ileri seviye gömülü sistem ve yapay zeka bilmek zorunda da değil. Eğlencesine bi kod yazdım şuraya paylaştım gördüğüm muameleye bak ya En iyisi olmak gibi bir derdim de yok kendi dünki halimden iyi olayım yeter bana. Haydi kendi dünyanda başarılar sana HayatınıYaşayamayanAdam
-
yükselmedim knk mesajı şimdi okudum da yükselmiş gibi görünmüş pardon.
-
Dışardan lahmacun söyleyemiyorsan bir işe yaramaz bu öğrendiklerin knk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğru diyorsun knk bu kadar şey bilip lahmacun yiyemiyorsam hiçbir işe yaramıyor bu öğrendiklerim
-
İdare eder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X