İnsan fotoğraflarını neden internet alemine yaymak ister ki.. Geçenlerde kadınlar kulübüne konu açmış dopamine.. Resimde koymuş. Altınada mail adresini yazmış. Bana buradan ulaşabilirsiniz diye. İnsanlığın medeniyetin geldiği son nokta.. Forumda bir citizen furyası gidiyordu halbuki 13-14 yaşlarında ergen bir arkadaşımızmış. Gözümdeki değeri bitti konudışının bundan sonra farklı bölümlerde takılacağım. Burayada uğrarım arada ama burası ergen doluymuş arkadaş...
quote:Orijinalden alıntı: calypsoo İnsan fotoğraflarını neden internet alemine yaymak ister ki.. Geçenlerde kadınlar kulübüne konu açmış dopamine.. Resimde koymuş. Altınada mail adresini yazmış. Bana buradan ulaşabilirsiniz diye. İnsanlığın medeniyetin geldiği son nokta.. Forumda bir citizen furyası gidiyordu halbuki 13-14 yaşlarında ergen bir arkadaşımızmış. Gözümdeki değeri bitti konudışının bundan sonra farklı bölümlerde takılacağım. Burayada uğrarım arada ama burası ergen doluymuş arkadaş... Tutmayın küçük enişteyi.
quote:Orijinalden alıntı: Kubilay quote:Orijinalden alıntı: calypsoo İnsan fotoğraflarını neden internet alemine yaymak ister ki.. Geçenlerde kadınlar kulübüne konu açmış dopamine.. Resimde koymuş. Altınada mail adresini yazmış. Bana buradan ulaşabilirsiniz diye. İnsanlığın medeniyetin geldiği son nokta.. Forumda bir citizen furyası gidiyordu halbuki 13-14 yaşlarında ergen bir arkadaşımızmış. Gözümdeki değeri bitti konudışının bundan sonra farklı bölümlerde takılacağım. Burayada uğrarım arada ama burası ergen doluymuş arkadaş... Tutmayın küçük enişteyi. Yok lan adam üniversiteli. Biraz küçük gösteriyo..
citi universiteli mi ben onu liseli biliyodum walla.. bu arada kediyle bi foton var nette saçlar güzelmiş be citi niye kestin kaşlar cıkmıs meydana iyi oldu geldiğin buranın neşesi citi kimle uğraşcaz yoksa:))
Citizen eskiden bari forumu falan çökertme gücüne sahiptin sana saygı duyuyordum bu fotoğrafı gördükten sonra...
Citizen 22 yaşında beyler, sadece biraz küçük gösteriyor. Bu arada Burak artık düzelt şu SQL hatalarını.