Şimdi Ara

Nasıl Zayıflarım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    Geçen sene halı sahada futbol oynarken kolumu kırdım.Platin atıldı.Bu nedenle spor yapamaz hale geldim.Önceden basketbol oynuyordum,malasef ara vermek zorunda kaldım.Evde oturduğum sürece de bayağı kilo aldım.14 kg fazlam var.Basketbola bu yaz yeniden başladım.Sağolsun koç filan da yardımcı oldu.Konumuza dönersek kilo vermek istiyorum,lakin nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum?Amacım öyle kas yapmak değil,giydiğim üzerime otursun,karnım düz olsun yeter.Baktığım çoğu sitelerde ağırlık antrenmanları da yapılmalı diyor.ancak mevcut imkanlarım içinde ağırlık antrenmanı yapmam çok zor.Nasıl bir yol izlemeliyim,antrenman olarak neler yapmalıyım,beslenme konusunda nelere dikkat etmeliyim?Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.



  • Güncel.
    Bilgili arkadaşları bekliyorum.
  • Ekmek şeker un makarna yı kes akşam yemek yeme olur bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beslenme taslağı veriyorum bunu kendı gundelık yasamına uyarla. altın kural abur cubur ekmek vs vs olmayacak karbonhıdrat cok olmayacak

    sabah: en az 3 yumurta + bir kaseye 2 corba kasıgı civari yulaf ezmesı ve süt(lifalif markası ıyıdır sade yulaf ezmesı musli değil eğer alısamazsan meyvelı yulaf ezmesı var lıfalıfın ama şeker ıcerıyor ona gore, alırsın).

    ekstra olarak bıraz peynır veya salata-domates vs yıyebılırsın senın tercıhın ama dedıgım ılk ıkı sey de gayet kesıyor yanı. zeytın cok fazla yemesen guzel olur.

    öğle ve akşam yemekleri: et (kırmızı/tavuk farketmez tavuk daha hesaplı olur tavuk gogsu vs). tercıhen bıtkısel proteın kaynakları veya sebze. cok fazla olmamak sartıyla pilav (tercıhen esmer bulgur) aralarda veya yemeklerde kesınlıkle yogurt yemenı onerırım. abur cubur veya ıcecek vs ıcme, ılla ıcecek ıstıyor ısen yemekelrde ayran, dıger zamanlarda maden suyu ıcebılırsın. spor yapmalısın bellı bır mıktar kardıyo. bu taslaga ekleme yapabılırsın ama dedıgım gıbı saglıklı yıyecekler olsun. çıkarma yapmana gerek yok asgari bir beslenme zaten. proteın mıktarını cok tutarsan senın ıcın guzel olur. kızartma tarzı vs tercıh etmezsen guzel olur. karbonhıdratlı yıyeceklerı az diğerlerını bıraz daha fazla yemeye calış




  • Yüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah kahvaltısını kuvvetli yap,

    öğle yemeği yeme,

    akşam yemeğini erken ye(gün batmadan 1 saat önce yemiş ol)

    Her yemekten sonra 3 km yürü,yediğini eritmiş olacaksın.

    1 ay sonra sonucu burdan paylaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.