Bildirim
Nasıl Yapılır ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
önce zemini bulman gerekiyor, bunu bulduktan sonra pen aracı ile sol kısmı ayrı bir katman
olarak çizersin, bunu kopyalayarak sağ kısma alırsın. Sonra da mavi ve kırmızı katmanların
bir arkasında kalacak beyaz kısmı yine pen aracı ile çizersin.
Sonra da shape'leri renklendirme işlemi başlıyor. Bunu çizerken de renklendirebilir veya sonradan
layer style ile yapabilirsin. Bunları yaparsan aşağıdaki gibi çalışma elinde olur.
Gönderdiğin çalışmada ayrıca birkaç fırça operasyonu da mevcut, tabii bunların birebir aynısını yapman zor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Harris32
önce zemini bulman gerekiyor, bunu bulduktan sonra pen aracı ile sol kısmı ayrı bir katman
olarak çizersin, bunu kopyalayarak sağ kısma alırsın. Sonra da mavi ve kırmızı katmanların
bir arkasında kalacak beyaz kısmı yine pen aracı ile çizersin.
Sonra da shape'leri renklendirme işlemi başlıyor. Bunu çizerken de renklendirebilir veya sonradan
layer style ile yapabilirsin. Bunları yaparsan aşağıdaki gibi çalışma elinde olur.
Gönderdiğin çalışmada ayrıca birkaç fırça operasyonu da mevcut, tabii bunların birebir aynısını yapman zor.
Hocam videolu anlatır mısınız bunları ders gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
video ile anlatım uzun bir iş, zaten yazdığım yöntem beğenilmemiş,
beğenmeyen kişiden daha iyisi için, videolu anlatım isteğinde bulunabilirsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harris32 -- 30 Haziran 2015; 11:25:15 > -
quote:
video ile anlatım uzun bir iş, zaten yazdığım yöntem beğenilmemiş,
beğenmeyen kişiden daha iyisi için, videolu anlatım isteğinde bulunabilirsin...
hocam beğenmeyini bilmem ama ellerinize sağlık kanımca çok güzeldi -
teşekkür ederim.
Elbette anlatımlarda çok ayrıntı vermek lazım ama bunları anlatmak vakit alıyor, bu herkes için geçerli.
Bir konuda detaya inmek, olabildiğince ayrıntı vermeyi herkes ister ama bunun için çok fazla yazı yazması
veya video ile anlatması gibi uzun ayrıntılar devreye giriyor.
Ayrıca çok önemli bir konu daha var. Malesef yardım ettiğim yüzlerce mesaj sahibi, açtığı konuyu bile unuttu
bir daha bölüme bile uğramadı, cevap bile vermedi... -
quote:
teşekkür ederim.
Elbette anlatımlarda çok ayrıntı vermek lazım ama bunları anlatmak vakit alıyor, bu herkes için geçerli.
Bir konuda detaya inmek, olabildiğince ayrıntı vermeyi herkes ister ama bunun için çok fazla yazı yazması
veya video ile anlatması gibi uzun ayrıntılar devreye giriyor.
Ayrıca çok önemli bir konu daha var. Malesef yardım ettiğim yüzlerce mesaj sahibi, açtığı konuyu bile unuttu
bir daha bölüme bile uğramadı, cevap bile vermedi...
Sizde haklısınız hocam forumda gezindim gerçekten çok yardımcı olmuşsunuz forumdakilere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X