Şimdi Ara

Nasıl Wax Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar saçlarıma şu an Fonex Mavi kutulu ıslak görünümlü waxtan uyguluyorum ve okadarda memnun değilim..Lastik gibi oluyor sanki saçlar bir değişik yapıyor acaba Mat görünümlümü alayım ve hangi marka olsun fazlada tuzlu olmasın osis mep up gibi pahalı wax aramıyorum.Sizde Mat görünümmü Islak görünümlü waxmı birde hangi marka önerilerinizi bekliyorum...

• Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ??
  • EGOS kullanıyorum 2 numara.
  •  Nasıl Wax Almalıyım ?

Siyah kutu olanını 2 yıl boyunca kullandım 1 ay önce bitti, şimdi tekrardan alıcam. Tavsiye ederim.
  • L'oreal ın saç şekillendiricileri var onlardan kullan tavsiye ederim güzel hem saçı besliyor hemde yapış yapış etmiyor isimlerini hatırlayamadım ama konsantre jöle yazıyordu siyah kutu birde tüp şeklinde olanı var ben siyahı kullandım şekil verdikten sonra saç kazık gibi olmuyor ve şapka taksanda eski haline dönüyor kepek falanda yapmıyor mavi tüplü olandan alacağım yarın fiyatı 12.90 gibi birşeydi 12 saat ıslak görünüm yazıyordu üstünde
  •  Nasıl Wax Almalıyım ?

6aydır kullanıyorum gerçekten çok güzel, fiyatıda uygun, paran varsa OSIS al yoksa bunu öneririm.
  • Morfose turuncumu siyahmı alayım diyorumda :D Birde Fix Egoistin mat Waxını kullanan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einLadunG -- 11 Kasım 2010; 16:52:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steroid kullanayım mı sizce
    9 yıl önce açıldı
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.