Şimdi Ara

Nasıl şeyh olabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet,nasıl şeyh veya molla falan olabilirim?Binamıza bir çember sakallı biri taşındı.Öğrendiğime göre bir dini bir tarikat üyesiymiş.Adamın evine haftada bir mini etekli kızlar gelip,bir kaç saat kalıp gidiyorlar.Ayrıca adamın özel şoförü var,lüks arabaları var.Yani gördüğüm kadarıyla din sektöründe çok para var.Ben de şeyh veya molla falan olmak istiyorum.

-Temiz yüzlüyüm elim yüzüm düzgündür.Çevremdekilerin söylediğine göre;beni ilk gördüklerinde çok efendi bir çocuk izlenimi vermişim.

-Dedemin babası ünlü bir şeyhmiş zamanında.Ben onun ismini kullanarak bu sektörde rütbe atlayabilirim galiba.

Özelliklerim bunlar.Başka nelere sahip olmam veya neler yapmam gerekli?

Not:Dinsizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi david12 -- 21 Temmuz 2018; 0:5:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şeyh David

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YalamaYapanVida kullanıcısına yanıt
    Şeyh Davud olacak o.Ya da Molla Davudi daha mı havalı olur?

• Şeyh Said 2 ol sende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rise of the Şeyh...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl şeyh olabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şunları yaparsan bianda yükselip level atlayabilirsin :

Öncelikle sana inanacak 15-20 tane saf bulacaksın ki bu muhtemelen birkaç saatini almaz. Müritleri buldun şimdi sırada parayla kehanet ve mucize haberlerini yayacak adamlar var. Bunlar saf değil akıllı adamlar olduğu için biraz para yedirmen gerekecek ama merak etme buna kesinlikle değecek bunlara verdiğin paraya asla acıma.

Ardından postuna oturacak kavuğunu yada sarığını takacak bir elinle sakalını okşarken diğer elinle tesbihini çekip gelenlere üfleyeceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    8 yıl önce açıldı
    Soğukkanlı Nasıl Olabilirim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Anlandım hocam,ben sakal bırakmaya başladım.Güzel bir cüppe de ayarlayacağım.Saf bulmak dediğiniz gibi kolay.Umarım bu sektörde başarılı bir kariyerim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: david12

Anlandım hocam,ben sakal bırakmaya başladım.Güzel bir cüppe de ayarlayacağım.Saf bulmak dediğiniz gibi kolay.Umarım bu sektörde başarılı bir kariyerim olur.
    Gördüğüm kadarıyla sektör böyle bir girişime aç ünlüler pusuda yeni bir cinci hoca bekliyor allahın izni inayeti bereketi rahmetiyle olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: david12

Şoförün olurum şeyhim. 1 minili+ 2200tl maaş + sigorta verirsen

• quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

Şoförün olurum şeyhim. 1 minili+ 2200tl maaş + sigorta verirsen

Alıntıları Göster
    Neden olmasın?Ne demişler:”Şeyh uçmaz,mürit uçurur.” Siz yeterki bana mürit olun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.