Şimdi Ara

NASIL OLUR YA ÇOK KÖTÜYÜM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi matematikten 80-90 beklerken 36 almışım şu an şok içerisindeyim ne diyeceğimi bilemiyorum vallahi,testlerde falan hep yapıyordum bir de nasıl olur ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-878DAD7F8 -- 4 Aralık 2011; 21:39:07 >

• iyisin yine ben 7 aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABİ ÇOK KÖTÜYÜM YEMİNEDERİM 1. OLURUM SINIFTA FALAN DEDİM BİR BAKTIM 36 ALMIŞIM YAHU BU NE VALLAHİ ÇOK ÜZÜLDÜM YA,HAYIRLISI OLSUN GERÇİ AMA...
  • kaçıncı sınıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: wonderk1dd

iyisin yine ben 7 aldım

ben de 6 aldım la
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

kaçıncı sınıf

10 da 1 sene kalmıştım.Aslında matematiğim süperdir,hocanın çözdüğü soruları hep yapabiliyordum,sınıfta bir soru falan olursa bana sorardı herkes ve doğru da yapardım.Test falan olursa hep yapardım cevaplara bakmadan ama vallahi nasıl oldu bilmiyorum ya...
  • fena değil düzeltirsin bide ilk sınavdan 0X bi not alıp o dersten o sene umudu kestiğini düşün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu şarkı çok iyi değil mi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 30 aldım geçen sene çan 07'di.Sen neyden bahsediyon kardeş
  • Cocuk
  • Yahu ben hiç yoktan 70 falan bekliyordum nasıl aldım bu notu vallahi anlamadım ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhyegirdimkendimegeldim

Bende geodan 60 beklerken hoca bi anda 305-91 dedi şaştım kaldım.90 bekleyen çocukta 89 aldı.

Sağolasın acayip bir moral verdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

quote:

Orijinalden alıntı: wonderk1dd

iyisin yine ben 7 aldım

ben de 6 aldım la

Benimde öyle bir şey galiba.
  • ben fizikten 80 beklerden 07 almıştım hocaya sordum sadece cevaplar var işlemler yok demişti lan oğlum üniversite sınavında önemli olan cevap değil mi işlemi ne yapacan
  • Matematikten vizeden 25 2 tane quiz olduk 2sindende 05 aldım seneye devam
  • Öğrencilerime genelde yüksek veririm, forumlara böyle konular açıp arkamdan küfür etmesinler diye....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Öğrencilerime genelde yüksek veririm, forumlara böyle konular açıp arkamdan küfür etmesinler diye....

Düşük aldıysam benim suçum hocaya sövmem de,hocam vallahi çok şaşırdım ama ya.Sınıfta millet ben yanlarına oturayım diye birbirini yırtıyordu,test falan hep yapardım doğru,bu sınavdan da çok iyi bekliyordum nasıl böyle oldu ya vallahi çok kötüyüm

• bende 70 cc den yükseltme sınavına girmişdim 40almışdım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MacroCosmos

quote:

Bende geodan 60 beklerken hoca bi anda 305-91 dedi şaştım kaldım.90 bekleyen çocukta 89 aldı.

Sağolasın acayip bir moral verdin

Bir şey değil karşiim.

NASIL OLUR YA ÇOK KÖTÜYÜM!!!

Güzel kardeşim şimdi bunu yapmandaki amaç nedir bilmiyorum ki,insanlar senin gibiler yüzünden forumu kötülüyor.Tamam koyarsın normal konulara falan da çok ciddiyim ve üzgünüm şu an.

• quote:

quote:

Öğrencilerime genelde yüksek veririm, forumlara böyle konular açıp arkamdan küfür etmesinler diye....

Düşük aldıysam benim suçum hocaya sövmem de,hocam vallahi çok şaşırdım ama ya.Sınıfta millet ben yanlarına oturayım diye birbirini yırtıyordu,test falan hep yapardım doğru,bu sınavdan da çok iyi bekliyordum nasıl böyle oldu ya vallahi çok kötüyüm

Hatayı kendinde araman güzel, boşver çok sorun etme, biz de zamanında çok düşük notlar aldık, üniversitede daha ne cins hocalarla karşılaşacaksınız, dönüp bu günlere baktığınızda gülecekseniz :)

• quote:

quote:

quote:

Hatayı kendinde araman güzel, boşver çok sorun etme, biz de zamanında çok düşük notlar aldık, üniversitede daha ne cins hocalarla karşılaşacaksınız, dönüp bu günlere baktığınızda gülecekseniz :)

Yahu hocam sağol da,ben gerçekten yapabiliyordum ne bileyim.Sanki hoca 2+2 sormuş 4 demişim de cevap 5 çıkmış gibi oldu.İmzamda yazdığı gibi,hayırlısı olsun.Neyin daha iyi olduğunu biz bilemeyiz ama yine de üzülüyor insan...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.