Şimdi Ara

Nasıl maç spamlıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.maçtan sonra sırt ağrısından duramıyorum sandalyede, dizi açıp yatağa geçiyorum

• koltuğun kötüdür veya ihtiyarsındır.
  • 2. Maçı kaç saatte oynuyorsun ?
  • rahat bir sandalyesi olan internet kafe yan yana 4 masa 3 arkadaş oyuna odaklanmanı sağlayan bok kokusu ve 6 saat oynamanı sağlıyıcak para bunlara ihtiyacın var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krious -- 12 Ocak 2015; 16:36:02 >
  • http://www.gameekstra.com/Oyuncu-Koltuklari,LA_463-2.html#labels=463-2

Alacan şunlardan 1 tane 24 saat rahat bir şekilde maç spamliyecen
  • Yatakta oyna, sandalye nedir zuhahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sandalyen cok diktir ben geriye yaslanip 12 saat oynayabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Unholy dk nasıl oynanır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

Sandalyen cok diktir ben geriye yaslanip 12 saat oynayabiliyorum

Kendi evimde istikbalin lord koltugu var ama suan ogrenci evindeyim mal gibi demir sandalyede oturuyom :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic mi fakir yok taktik please

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demir sandalyede oynanirmi of sirta iskence benim sandelye 10 yillik falan gayet yumusak kedilerim falan yatiyor onlarda seviyor sirtini yaslayabilecegin bi yer olsun yeter cok dik durmak agritiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

Hic mi fakir yok taktik please

Ben de şu beyaz plastik sandalyelerden kullanıyorum :D Bi sırt bölgesine 2 de kıç bölgesine minder aldım.Pek rahat sayılmaz yine de ama, o kadar da rahatsız etmiyor uzun süre otursam bile.Yaslanma konusunda sıkıntı olmasa bana yeterli ama, tam yaslanamadğımdan az biraz sıkıntı çekiyorum.Rahat yaslanacağın ucuza bi sandalye 1-2 minder işini görür.
    Ve ya 50-60 tlye ofis koltukları var, onlarda biraz toto acıtıyor onuun altına bi minder koysan gayet rahat oluyor :D
  • laptop kullanıyorsan yatakta kucağında oyna,başta yatakta fare kullanmak zor geliyor ama zamanla alışıyorsun günde 6-7 maç rahat atarsın.
  • Sorun sandalye değil, tek başıma sıkılıyorum hele bir de takım kötü ise diğer maça giresim gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

laptop kullanıyorsan yatakta kucağında oyna,başta yatakta fare kullanmak zor geliyor ama zamanla alışıyorsun günde 6-7 maç rahat atarsın.

abi rahat edemedim bir türlü, açsana biraz nasıl bir pozisyondasın
  • YERDE OYNA MİNDER VE SEHPA KOMBİNİ YAP SIRTINI VER ÇEKYATA KOY ÇAYI KAHVEYİ YAK SİGARAYI OOOH MİS
  • tekli koltuk var bende :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.