Bildirim
Nasıl kusulur/hasta olunur!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kalın kalın giyin yorgana sarıl biraz terle sonra 3 parmağını ağzına sokup diline bastır ama iyice sok derinlere git kusarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1398737F -- 22 Nisan 2013; 17:40:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: judgmenter
kalın kalın giyin yorgana sarıl biraz terle sonra 3 parmağını ağzına sokup diline bastır ama iyice sok derinlere git kusarsın.
Adam "yarın okula gitmemem lazım" demiş 1 ay sonra cevap vermişsin
Gerçi ben de 1 ay sonra uyarmış oluyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: ReQueM_87
quote:
Orijinalden alıntı: judgmenter
Adam "yarın okula gitmemem lazım" demiş 1 ay sonra cevap vermişsin
Gerçi ben de 1 ay sonra uyarmış oluyorum
Geç olsun ama güç olmasın. Rapor almak gayet basit bir iştir. çoğu doktor rapor yazayım istersen der ve gün sorar . ve daha çoğu da daha ilk günden sakın rapor almak için gelme vermem der.
.git bi hastaneye rapor almam lasım de vermezse çık şuram ağrıyor de. Kovacak hali yokya.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X