Şimdi Ara

Nasıl kusulur/hasta olunur!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ciddiyim hasta olmak istiyorum yarın okula gitmemem lazım tebeşir tozu içemem biliyosunuz teknoloji tebeşiri sidl :(
    Bana ciddi ciddi hasta olmak için taktikler lazım ayrıca yarın anneme numara yapabilmem için kusmam gerekebilir bunu nasıl yapıcam ?
    Yorumlarınızı bekliyorum

• kalın kalın giyin yorgana sarıl biraz terle sonra 3 parmağını ağzına sokup diline bastır ama iyice sok derinlere git kusarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1398737F -- 22 Nisan 2013; 17:40:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: judgmenter

kalın kalın giyin yorgana sarıl biraz terle sonra 3 parmağını ağzına sokup diline bastır ama iyice sok derinlere git kusarsın.

Adam "yarın okula gitmemem lazım" demiş 1 ay sonra cevap vermişsin
    Gerçi ben de 1 ay sonra uyarmış oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReQueM_87

quote:

Orijinalden alıntı: judgmenter

kalın kalın giyin yorgana sarıl biraz terle sonra 3 parmağını ağzına sokup diline bastır ama iyice sok derinlere git kusarsın.

Adam "yarın okula gitmemem lazım" demiş 1 ay sonra cevap vermişsin
    Gerçi ben de 1 ay sonra uyarmış oluyorum

Geç olsun ama güç olmasın. Rapor almak gayet basit bir iştir. çoğu doktor rapor yazayım istersen der ve gün sorar . ve daha çoğu da daha ilk günden sakın rapor almak için gelme vermem der.
    .git bi hastaneye rapor almam lasım de vermezse çık şuram ağrıyor de. Kovacak hali yokya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Emo Olunur?
    16 yıl önce açıldı
    Askerde Nasıl Arazi Olunur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.