Şimdi Ara

Nasıl kız arkadaş bulabilirim hiç kimsem yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim, umarım iyi biri çıkar karşımıza bir gün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A8D122BA5

Çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim, umarım iyi biri çıkar karşımıza bir gün.
    Umarım çıkar hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üni gibi bir ortamda degilseniz çok zor. sonuçta sokakta yürüyen kızı çevirip tanışacak haliniz yok ya! kendine çeki düzen ver. bakımlı ve yakışıklı bi erkek olmaya çalış. youtube a girip nasıl özgüvenli olunur videolarına girmek yerine çık dışarı gez dolaş. ortamlara gir. spor salonuna falan yazıl orda da bulabilirsin. yeter ki kız erkek karışımı bi topluluk içeren bi yerde bulun. gerisi senin başarımına kalmış bişey.

• Ağzı laf yapan bir kadın akrabandan veya büyüğünden yardım iste. İşin gücün ve birazda tipin yerindeyse bulurlar şıp diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: impostoryw

üni gibi bir ortamda degilseniz çok zor. sonuçta sokakta yürüyen kızı çevirip tanışacak haliniz yok ya! kendine çeki düzen ver. bakımlı ve yakışıklı bi erkek olmaya çalış. youtube a girip nasıl özgüvenli olunur videolarına girmek yerine çık dışarı gez dolaş. ortamlara gir. spor salonuna falan yazıl orda da bulabilirsin. yeter ki kız erkek karışımı bi topluluk içeren bi yerde bulun. gerisi senin başarımına kalmış bişey.
    Ünideysen de mühendislik okumaman lazım.Kız ortamını zaten geçtim,farklı yerlere gidip ava çıkmaya bile vaktin olmaz

• Ünide sevgili yapamadıysan dahada olmaz cabalama
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    mühendislik okumuyorum ve bölümüm dersleri az ve kolay. ayda 16 gün okul ve haftalık 18 saat dersim var.

• alakası yok. kendini kanıtlamış ve kendine güvenen biriysen her zaman yapma şansın var.

• ünide de olmadı hiç olmadı sanırım ölene kadar da olmayacak

• Rikuride kullanıcısına yanıt

hocam yorumunuzda sanki beni anlatmışsınız birebir aynı durumdayiz  

• Tipin ve boyun iyi degilse maalesef olmaz yok ağız laf yapsın yok para maalesef kaybettik be dostlar...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.