Şimdi Ara

Nasıl Ders Çalışılır (Videolu Anlatım + Fen Lisesi Öğrencisinden) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
20
Favori
4.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

O fem kitaplarını gördüm ya; sen istediğin kadar çalış, vatana millete hayrın olmaz.

Sosyalistim.Fem kitaplarıyla bi yere geldim.Kusura bakma ama cemaat yayınları gerçekten üniversiteyi kazandırıyor(Onların dershanesinde değildim ama)

O kitaplarla gelinen yerden hayır gelmez. Kendi menfaatlerini en üstte tutan insanın, bunun için yapmayacağı şey yoktur.
  • Gayet güzel olmuş kardeş. Tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CompanyMaster7

evet dogru noktalara değinmişsin sınava girecek arkadaşlara önemli bi kaynak bulunsun mesajım her ne kadar bu sınava 3 sene önce girmiş olsamda bi önerimi dersiniz ögüt mü arkadaşın videoda dedıgı gıbı 11. sınıf fiziği çok önemli hangi üniye giderseniz gidin ilk sene fizik dersinde o konuları göreceksiniz zamanında esen yayınlarının 11. fizik kitaplarının tamamını ve ek kitaplarını bitirmiş olmanın faydasını ünide çok gördüm başka bölüm okudugum halde fizikçinin ders anlatmı konusunda dersi bırakıp gidecegi bi ögrenciydim o donemde fiziğe iyi çalışmış olmak sayesinde

• quote:

quote:

quote:

O fem kitaplarını gördüm ya; sen istediğin kadar çalış, vatana millete hayrın olmaz.

Sosyalistim.Fem kitaplarıyla bi yere geldim.Kusura bakma ama cemaat yayınları gerçekten üniversiteyi kazandırıyor(Onların dershanesinde değildim ama)

O kitaplarla gelinen yerden hayır gelmez. Kendi menfaatlerini en üstte tutan insanın, bunun için yapmayacağı şey yoktur.

Ben de ygs hazırlık döneminde FEM dahil tonlarca kitap aldım. Onların ceplerine 5 kuruş para giriyor diye lysde kitaptakiyle tıpatıp aynı olan 7 sorudan mahrum mu kalsaydım? Haklı konuşmuşsun tamam, ama bu menfaat meselesinden daha çok herkesle eşit olabilme isteği. Ayrıca yayınları da gayet kaliteli. Ben başka dershanedeydim ama oradaki hocalar bile FEM yayınlarını önerdiklerine göre bir bildikleri vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

teşekkürler kardeşim yararlı bir çalışma.ben 11 deyim şimdiden çalışmaya başlasam kazanırmıyım acaba?matematikte ezber olmayan mantıkla çözülen konular dışında diğer bir çok konuyu hatırlamıyorum şimdiden başlasam çalışmaya 11.sınıf sonunda iyi bir noktaya gelebilirmiyim acaba?

Ben son sınıfım. Sana tavsiyem bir tane mat1 kitabı ve 11 fizik kitabı al konuya çalış. Internetten videolarla çalışabilirsin.(körfez video tavsiyemdir). Sonra çöz sırayla konuları. Bunları o zaman halledersen 12 de başın ağrımaz. Yapmazsan Seneye dersin ah ulan niye dinlemedim şu herifi diye...
  • bende fen lisesine gidiyorum ama çalışmıyorum ironik oldu değil mi.?
  • Mesajım bulunsun.
  • Ne gerek var lan böyle şeylere. Hiç lüzumu yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

bu eski video değil mi lae,yeni videolar çek mustafa

Yazılılar aniden bastırınca vakit olmadı.Hem evde aile de var oğlum ne yapıyorsun delirdin mi falan demesinler diye gizliden hallediyorum (Ne diyecekleri belli olmaz.Olumlu da karşılayabilirler ama bunun için efor sarfetmeye değmez...) Yarın okulun videosunu çekmeye çalışacam....

tamam o zaman affettim

• eve gelince izlerim mesajım bulunsun
  • Takip.
  • Ben zihin yorulmuyor diye biliyorum beyin sürekli geliştirilebilinen bir organ değil mi ? yani 3 saat üst üste çalışmak sizin aslında beyninizi yormaz ama siz kendinizi öyle şartlandırırsanız beynim yoruldu vs. tabiki 3 saat üst üste çalışamazsınız.
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

quote:

quote:

quote:

Ben de ygs hazırlık döneminde FEM dahil tonlarca kitap aldım. Onların ceplerine 5 kuruş para giriyor diye lysde kitaptakiyle tıpatıp aynı olan 7 sorudan mahrum mu kalsaydım? Haklı konuşmuşsun tamam, ama bu menfaat meselesinden daha çok herkesle eşit olabilme isteği. Ayrıca yayınları da gayet kaliteli. Ben başka dershanedeydim ama oradaki hocalar bile FEM yayınlarını önerdiklerine göre bir bildikleri vardır.

Onların bildikleri çıkan soruların benzer olması. Sonuçta dershanedeki öğrenciler ne kadar "başarılı" olursa, onlar da o kadar başarılı sayılacak.

Mcdonalds'da yemek yerken kapitalizm karşıtı konuşma yapmak gibi bir şey bu durum. Daha açık bir şekilde anlatabileceğimi sanmıyorum. Ben bugün imzama üniversitemin logosunu koyuyorsam, ve dimdik bir şekilde görüşlerimi savunabiliyorsam, "o"nlara tek kuruş para koklatmadığımdandır.

• quote:

Güzel olmuş kardeşim +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: lhRnl

Ben zihin yorulmuyor diye biliyorum beyin sürekli geliştirilebilinen bir organ değil mi ? yani 3 saat üst üste çalışmak sizin aslında beyninizi yormaz ama siz kendinizi öyle şartlandırırsanız beynim yoruldu vs. tabiki 3 saat üst üste çalışamazsınız.

3 saat az bile bence,büyük hedefleri olan arkadaşlarım günde 5 saat çalışıyorlardı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

quote:

quote:

quote:

Onların bildikleri çıkan soruların benzer olması. Sonuçta dershanedeki öğrenciler ne kadar "başarılı" olursa, onlar da o kadar başarılı sayılacak.

Mcdonalds'da yemek yerken kapitalizm karşıtı konuşma yapmak gibi bir şey bu durum. Daha açık bir şekilde anlatabileceğimi sanmıyorum. Ben bugün imzama üniversitemin logosunu koyuyorsam, ve dimdik bir şekilde görüşlerimi savunabiliyorsam, "o"nlara tek kuruş para koklatmadığımdandır.

Yazacak pek bir şey yok. Tamamen haklısın yani, katılıyorum. Ama kişinin belki de düşünmeden doğru sanarak yaptığı bazı yanlışlara böyle "senden adam olmaz" diye girişmek ağır geldi bence. Savunmak istedim yani, sonuçta ben de aynı şekilde düşüyordum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K4JM3R

konu imza uyumsuzluğu

Bilgisayarı olan ders çalışamaz mı ?
    @RoCKy_Mk Hangi üniversitede okuyorsun hocam ? Ben ODTU-Boğaziçi-Hacettepe-İTÜ için söyledim bu dediklerimi....

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bu arada TM idim

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

teşekkürler kardeşim yararlı bir çalışma.ben 11 deyim şimdiden çalışmaya başlasam kazanırmıyım acaba?matematikte ezber olmayan mantıkla çözülen konular dışında diğer bir çok konuyu hatırlamıyorum şimdiden başlasam çalışmaya 11.sınıf sonunda iyi bir noktaya gelebilirmiyim acaba?

Ohooo gecti artik sen bittin ygs lys ye ilkokul 5 te baslicaktin. Neyse iş işten gecmis artik keyfine bak git wow oyna hayatini yaşa lysdeki netine gorede intihar edip etmemek sana kalmis.

Ne geçti ne bitti saçmalama Sen çalışmana bak kardeşim kimseye kulak asma ben sınıfımın sonuncularındandım(o bigün önce çalışılıp geçilen yazılı denen bi b*k yararını görmediğim lanet şey yüzünden) ve hiç ders çalışmazdım.Sana garanti veriyorum istersen yaparsın bu gibi yok olmaz diyenlere kulak asma hadi 1.sene olmaz 2.sene olur.

• updullah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.