Şimdi Ara

nasıl daha yakından tanıyabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir kız var aynı üni de okuuyoruz hoşlandığım. bölümler aynı değil ama , aynı semtte de oturuyoruz. yollarda genellikle hep birlikte sohbet ederek gidiyoruz.

    hoşlanıyorum sanırsam. öyle dünye güzeli değil tabiki. ama ne bileyim hoşlandım işte kızdan.

    ama ne konuşsam nasıl sohbet etsem bilemiyorum? benden hoşlanır mı acaba hiç bilmiyorum boşuna mı hayal kuruyorum?_ nasıl yaklaşmalıyım?

    kız öyle cs de silah değiştirir gibi erkek arkadaş değiştiren süslü klasik türk kızlarından değil, şu ana kadar sevgilis olmamıştır diye tahmin ediyorum ne yapsam hiç bilmiyorum



  • ne yapıyorsan yap ama sevgili olmaya çalışaym derken yanlışlıkla kanka olan salaklardan olma
  • illaki her kadın zor zamanlarında yanında olan, onları dinleyen erkeklerden hoşlanır. 3 dakikalık yolda yürüdüğü yolu yarım saatte anlatabilen 40 dakikalık dersten saatlerce bahsedebilen varlıklardan konuşuyoruz burada. ve kesinlikle de katılıyorum hem arkadaş gibi gemde sevgili gibi sevgili olunmalı. paran olmadığında bundan dolayı utanmak yerine bunu diyebilecek şekilde sevgili olunmalı. ondan hoşlandığını belli edersen kankası değil sevgilisi olursun. belli etmeyip sadece yanında olursan o sana hoşlandığı biri olduğunda ona nasıl aşık olduğunu anlatmaya başlar ve sende öylece kalakalırsın. belli et dediysek de abartma. tartarak ilerle sınırı aşmadan. gidip bi kafede oturmak yerine yoldan alacağın ve paylaşacağın biraz kestaneyi tercih ederim. bir bankata sahlep için mesela. illaki bi kafeye falnda gidersinizyani. arada farklılık iyidir. konuşurken gözlerinin içine bak. ona güzel olduğundan bahset ama direk çok güzelsin demek yerine şu kırmızı kazak senin gbi güzel birine çok yakışır gibi mesela.. ve son tavsiyem her zaman 1 adım önde olduğunu baskın tarafın hep sen olduğunu her zaman hissettir. arada da kendini geri çek o bir kaç adım atsın.

    HADİ RASTGELE




  • tam olarak karar ver önce aşık mı oldun yoksa sadece beğendiğin biri mi?
  • peki niye sohbet ilerlemiyor.. neyden konuşuyorsunuz ki bi fırsat gelmiyor misal atıyorum sevdiğin filmlerden oyunculardan bahset aa işte çok iyi oynamıştı şu şurda falan, haa onun yeni filmi çıktı nasıl acaba izledin mi, izlemeyi düşünüyor musun, birlikte gidelim mi bi ara falan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.