Şimdi Ara

nasıl bir yol izlemeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son denemelerimde 83,5 (fdd 2)ve güvender 94,5 yaptım
    biyo bitki ve sistemler kaldı mat problemler bitti tek, geo 0,kimya bitti,fizik kütle merkezine kadar bitti
    hedef ytü elektrik (io)

Olur olmaz orası ayrı olay ama çaba göstermek istiyorum hiç değilse yapamadım demek için.Şimdi nasıl bir çalışma yürütmem gerek bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    Örnegin bazı arkadaslarım bu saatten sonra soru bankası çözmenin fayda sağlamıycagını söylüyor kalan zamanı değerlendirmek açısından.Yardımcı olan arkadaslara simdiden teşekkürler.

• arkadaslar tavsiyelerinizi bekliyorum
  • up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki şu konuda yardımcı olabilecek var mı sizce soru bankası çözmeyip direk denemeye geçmek dogrumudur ?
  • arkadaslar hiç mi yok sunu söyle yap diyebilicek kafamda iyice mezuna bırakma düşüncesi olustu
  • Hocam mantığını kapmaya bak,konu eksiğin yoksa piyasadaki en zor test kitaplarını çözebilirsin,eğer onlarda sıkıntın yok ise,gönül rahatlığı ile sınava gir,sınav o testlerden daha kolay olacak çünkü,insanlar bilmediği için değil de,sınav stresi yüzünden soruları çok zor görüyor,gözünde büyütüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 7 Ocak 2015; 13:44:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Hocam mantığını kapmaya bak,konu eksiğin yoksa piyasadaki en zor test kitaplarını çözebilirsin,eğer onlarda sıkıntın yok ise,gönül rahatlığı ile sınava gir,sınav o testlerden daha kolay olacak çünkü,insanlar bilmediği için değil de,sınav stresi yüzünden soruları çok zor görüyor,gözünde büyütüyor

Hocam oncelikle cevabin icin tesekkurler benim konu eksiklerim cok arkadaslarimda kalan zamanda lysde calisabilmrm.icin konunu calis bolum.denemesi coz demekte ve bende bunun ne kadar yarar sagliycagini merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selkerr

quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Hocam mantığını kapmaya bak,konu eksiğin yoksa piyasadaki en zor test kitaplarını çözebilirsin,eğer onlarda sıkıntın yok ise,gönül rahatlığı ile sınava gir,sınav o testlerden daha kolay olacak çünkü,insanlar bilmediği için değil de,sınav stresi yüzünden soruları çok zor görüyor,gözünde büyütüyor

Hocam oncelikle cevabin icin tesekkurler benim konu eksiklerim cok arkadaslarimda kalan zamanda lysde calisabilmrm.icin konunu calis bolum.denemesi coz demekte ve bende bunun ne kadar yarar sagliycagini merak ediyorum

Konu eksiği olmadan denemelere girmek doğru olmaz,ilk hedefin konu eksiklerini kapatmak olsun.
    Bu arada mezuna kalmak konusunda içini rahat tut,üniversitesini bitirip tıp için 24-25 yaşında tekrar üniversite okuyan çok kişi var

Konu eksiklerini kapattıktan sonra,test kitabı yerine deneme çözersen tabiki daha iyi sonuçlar alırsın,kronometre ile zaman tut kendine,hangi soruyu ne kadar sürede çözüyorum diye,ben de eşit ağırlıktan sayısala hazırlanıyorum,ilk başta insanı baya zorluyor,daha sonra oturmaya başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 7 Ocak 2015; 13:55:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.