Ben bunu aldım hocam, sahibindende de vardı satan sıfır ama onunkinin bantı açılmış durumda. Güvenir misiniz bilemem. |
Nasıl bir ps 3 almam lazım ? (2. sayfa)

-
-
Bende şu oyunlar var.
Sercanyoutube
PlayStation oyun arşivimhttps://www.youtube.com/watch?si=UfVzy7VTwhEyspgy&v=20mv562IdCU&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben sadece kutulu satılanları alıyorum PS3'e. Çünkü dijital kütüphanede oyunlar baya ucuz 60-70 liraya dolu oyun var.
-
Bende genellikle oyunları kutulu olarak alıyorum. Nadiren birkaç tane dijital oyunum da var. Örneğin, Binary Domain bende kutulu olarak bulunuyor. Store'da dijital versiyonu uygun fiyatlı olsa da, kutulu halini çok daha uygun fiyata bulduğum için tercih ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 11 Mart 2025; 23:21:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar, ben de son 1 haftadır ps3 alıp bir nostalji yapmak istiyorum, amacım bu konsolda kalmış oyunları oynayıp hem dönemi tekrar yaşamak hem de eksik kaldığım oyunları tamamlamak.
aslında slim CECH 2500 model bir kasa arıyordum ama anladığım kadarıyla storeda fiyatlar çok uygun hiç kırılabilen bir kasa aramaya gerek yok gibi ne dersiniz?
-
Ben kupa topladığım için kırık kullanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X