Şimdi Ara

Nasıl bir filmin içindeyiz abi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok ilginç günler yaşıyoruz.Kronolojik olarak sıralayalım bu ilginç olayları.

1. Fenerbahçe ceza alacağı kesin gözüyle bakılan bir gün de d-smart avrupa ligi için Fenerbahçe ile anlaşma yapıyor.Ardından herkes "D-Smart salağına bak avrupaya gitmeyen takımla sözleşme imzalıyor ehehe" dedi.
    2. Akşamüstü Fenerbahçe ceza alıyor.
    3. Bugün bakıyoruz Fenerbahçe avrupa kupasında.

Nasıl bi olay nasıl bi film lan bu

• ceza 2 yıllıktı. Smartla anlaşma 5 Yıllık. Sözleşmede mutlaka, bu sene katılacağı göz önünde bulundurulmuştur. Profesyonel işler yapılıyor. Benim merak ettiğim gruplara kalırsak, tüm maçları smartmı verecek ? stardanmı izleyeceğiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 Temmuz 2013 Milan başkanı:Psv ve Fenerbahçe zor kura olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi sadece 1 aylığına yazıcam ama gene troll damgası yiyecem gerçeği söylediğim halde
  • 8 Temmuz 2013 Milan başkanı:Psv ve Fenerbahçe zor kura olur.

• Hemen gaza gelmeyelim ama konuyu düşündükçe farklı şeyler çıkıyor. Bi düşünüyorum Fenerbahçe lehine bir sonuç bi düşünüyorum Fenerbahçe aleyhine bir sonuç. En iyisi bekleyip görmek. Şu an tek söyleyebileceğimiz şey, katılıyoruz, ama bu men edilmeyeceğimiz anlamına gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcvasdf

şimdi sadece 1 aylığına yazıcam ama gene troll damgası yiyecem gerçeği söylediğim halde

Her trafa yazdınız. Uefa tahkim kurulu ceza kaldırmaz çoğaltır diye 1 yılı aldı. Cas tedbir kararı vermez dendi verildi. Ama hayırlısı herşey için. 1 Aylığına yazmana gerek yok. Biliyor herkes.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

quote:

şimdi sadece 1 aylığına yazıcam ama gene troll damgası yiyecem gerçeği söylediğim halde

Her trafa yazdınız. Uefa tahkim kurulu ceza kaldırmaz çoğaltır diye 1 yılı aldı. Cas tedbir kararı vermez dendi verildi. Ama hayırlısı herşey için. 1 Aylığına yazmana gerek yok. Biliyor herkes.

vay be terslememene sevindim
  • quote:

ceza 2 yıllıktı. Smartla anlaşma 5 Yıllık. Sözleşmede mutlaka, bu sene katılacağı göz önünde bulundurulmuştur. Profesyonel işler yapılıyor. Benim merak ettiğim gruplara kalırsak, tüm maçları smartmı verecek ? stardanmı izleyeceğiz

D-Smart sadece hazırlık ve ön eleme maçlarını veriyor. Gruplara kalırsak Star'dan izleyebileceğiz ;)

• quote:

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.