Şimdi Ara

Nasıl Bir Çalışma Odanız Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Nasıl Bir Çalışma Odasına Sahipsiniz Benimkisi Resimlerdeki Gibi ...Eğer Sizde Benim Gibi Mola Verdiyseniz ve Odanızın Resmini Paylaşmak İsterseniz Konu Altına Resim Gönderiniz

• pc ve ders ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedefitu

pc ve ders ?

Bunun Dile Geleceğini Tahmin Ediyordum PC Ders Dinlemek İçin ve Molalarda Takılmak İçin Teknofemden Ders Dinliyorum ve Molalarda Pcde Takılıyorum Onun Harici Zaten Yogun Ders Çalışıyorum
  • Bilgisayarı eğitim için kullandığında netlerinin artmasına vesile olur. 24 saat danışabileceğin bir hocadır bilgisayar.

Ancak konu dışı olarak şuna değineyim. İstirahat edilen, uzanılan yerlerde dini motiflerin olmaması taraftarıyım. Saygı olarak görürüm ben bunu. Sizde böyle bir prensip edinirseniz yararlı olur düşüncesindeyim. Yattığınız yerde belinizin hizasında Kabe resmi vs. hoş olmayan şeyler bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEVAN

Bilgisayarı eğitim için kullandığında netlerinin artmasına vesile olur. 24 saat danışabileceğin bir hocadır bilgisayar.

Ancak konu dışı olarak şuna değineyim. İstirahat edilen, uzanılan yerlerde dini motiflerin olmaması taraftarıyım. Saygı olarak görürüm ben bunu. Sizde böyle bir prensip edinirseniz yararlı olur düşüncesindeyim. Yattığınız yerde belinizin hizasında Kabe resmi vs. hoş olmayan şeyler bence.

Kardeşim Demek İstediğinizi Anlıyorum Zaten Ranzanın Üstünde Kimse Yatmiyor Bende Aşağıda Yatıyorum Yani Dini Motifler Bel Hizasının Üstünde Duruyor
  •  Nasıl Bir Çalışma Odanız Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizem

Kardeşim O Karışıklıkta Çalışabiliyormusun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitadana

quote:

Orijinalden alıntı: Citizem

Kardeşim O Karışıklıkta Çalışabiliyormusun :)

Evet Ama zaten sonuçlar vasat ne kadar çalışsamda meslek liseliyim

•  Nasıl Bir Çalışma Odanız Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuba001 -- 22 Ocak 2013; 20:08:42 >
  • Bir odam yok Fakat evimiz bahçeli ve bende fırıldak beynimi kullanarak kendime bir kulübe yaptım Kışın çok soğuk olduğu zamanlar çalışılmıyor haliyle :D Ama normal zamanlarda orda çalışıyorum resmi çeker atarım :)
  • Bu konulardan kurtuluş yok heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

Bu konulardan kurtuluş yok heralde

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuba001 -- 22 Ocak 2013; 20:58:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaGuRT

Bir odam yok Fakat evimiz bahçeli ve bende fırıldak beynimi kullanarak kendime bir kulübe yaptım Kışın çok soğuk olduğu zamanlar çalışılmıyor haliyle :D Ama normal zamanlarda orda çalışıyorum resmi çeker atarım :)

Merak Ettim Açıkçası :)
  • Odanız olduğuna şükredin bence.Emniyet lojmanlarında oturuyoruz 3 kardeşiz,odamız var fakat 3 tane baza zor sığıyor.Yatağımın ucuna koyduğum küçük bir masa ile yatağın üstüne oturup çalışıyorum.Sizin ne güzel ferah ferah.. :) Evde pc var laptop,fakat net lojmanın olduğu için kablolu ve salonda duruyor.Video dinleyecek olduğumda kulaklıkla dinliyorum ailem televizyon seyrederken. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngnatc

Odanız olduğuna şükredin bence.Emniyet lojmanlarında oturuyoruz 3 kardeşiz,odamız var fakat 3 tane baza zor sığıyor.Yatağımın ucuna koyduğum küçük bir masa ile yatağın üstüne oturup çalışıyorum.Sizin ne güzel ferah ferah.. :) Evde pc var laptop,fakat net lojmanın olduğu için kablolu ve salonda duruyor.Video dinleyecek olduğumda kulaklıkla dinliyorum ailem televizyon seyrederken. :)

Geçen yıl bende aynı durumdaydım çok zor oluyordu . Zaten o yüzden iyi derece yapamadım

• kırmızı kıtaplar temel brıtanıca mı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgy05

kırmızı kıtaplar temel brıtanıca mı :D

Evet Dostum :))
  • Ben babamla çalışıyorum oda değiştiriyoruz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitadana

quote:

Orijinalden alıntı: tgy05

kırmızı kıtaplar temel brıtanıca mı :D

Evet Dostum :))

babadan kalma mı yoksa yenı basım mı ? bizde vardı eskı basımları babam kupon bırıktırıp almıstı zamanında,az okumadım onları,hepsı bılgı doludur ama cok sey ogrettı bana.sımdı ınternet var tabı yuzlerıne bakmıyoruz.kaldırdım,çatı katında kolıde duruyorlar.sımdı gıdıp ındırecegım onları,aklıma esti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgy05 -- 22 Ocak 2013; 22:34:42 >

• Babadan Kalma Kuponlarla Alınan Kitaplar Dediğin Gibi Çok FAydalı Kitaplar Herşey Var İçinde :) İlkokulda Ortaokulda Az Ödev Yapmadım Onlardan :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.