Şimdi Ara

Nasıl Bi Kahraman Olmak İsterdin ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Forumda yeniyim Konuyu Doğru Yere Açtım Sanırım Neyse.Arkadaşlar Simdi Herkez Hayalini Kurmustur Kahraman Olsam Nasıl Olurdu Diye Şimdi Buraya yazın yeter.çok istiyorsanız resminide yapın :D
    şimdi Şunlar gerekiyor
    Adı:
    Süper Gücü:
    Marvel'da mı Dc'de mi
    Özellikleri:
    Hikayesi:
    Şimdi Bana Gelelim Ben şimdi Bişeyler Salladım bakalım beğenecekmisiniz

Adı:HeroHan
    Süper Gücü:Seviyeleri Var Seviye 1:Hava seviye 2:Toprak seviye 3:Su seviye 4:Ates Tüm elementleri kullanabiliyor seviyeden seviyeye geçtikçe kıyafeti değişiyor
    Özellikleri:Elementlerin avatar gibi ustası oluyor
    Hikayesi:Bir zamanlar Bir çocuk vardı herkez onunla alay ederdi hahaha çizgi roman'mı okuyon çok cocukca yok kahraman olcanda bu kişi bunları söyleyenlere bir yandan sinirleniyor bir yandan çok üzülüyordu sonra bir baktıki 1 hafta geçmiş superman falan tüm kahramanlar çok yaygın olmuş oda çizgi roman okuyup yolda gezerken cebinde yeşil bi sıvı buldu aaaa annem bana yeni içecek almış koymuş içiyim bari diyip içti 2 saat sonra elini yıkamaya gittiğinde kontrol edebildiğini farketti ama annesine bunu göstermedi çünkü mutant falan sevmez diye korkuyordu işte bu çocuk böylece kahraman oldu :D

•  Nasıl Bi Kahraman Olmak İsterdin ?
    Özellikleri: çocuk ruhlu ve biraz aptal bir karakterdir. Ama sağlam bir karaktere sahiptir. Kendini sevdirme ve insanları etrafında toplayabilmek en iyi özelliğidir.
    Saldırıları: gomu gomu no... Diyerek yumruk, tekme saldırıları yapar. Saldırılarına, pistol, bazuka, roketto, gataling, rifle gibi silah isimleri verir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DejaReM

Adı: Luffy
    Süpergücü: lastik gibi vücudu vardır
    Grup: Straw Hat Pirates
    Özellikleri: çocuk ruhlu ve biraz aptal bir karakterdir. Ama sağlam bir karaktere sahiptir. Kendini sevdirme ve insanları etrafında toplayabilmek en iyi özelliğidir.
    Saldırıları: gomu gomu no... Diyerek yumruk, tekme saldırıları yapar. Saldırılarına, pistol, bazuka, roketto, gataling, rifle gibi silah isimleri verir.

Hakiyi unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stan Marsh -- 28 Mayıs 2014; 19:03:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster
  • DC-Superman gibi olsam yeter veya Hal Jordan

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • adssda

Nasıl Bi Kahraman Olmak İsterdin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedikafalıkertenkele -- 1 Haziran 2014; 20:14:38 >
    Hikayesi:Bu cocuk lisdeyken spidey gibi ezik bir cocuktur.Okuldaki kabadayilar tarafindan sirekli dovulur.U cocugun babasi kimyagerdir.Birgun babasinin labaratuvarina gittiginde aklina bi fikir gelir ve kendisine bir formul uretir.Bu formul sayesinde super guc ve maddelere eneeji yukleme gucu kazanir. Daha sonra gucleri sayesinde kendisini doven kabadayilardan öcünü almak icin birini dover ama dövdüğü çocuk komaya girince bir ders alir ve bundan sonra kendisini iyilihe vercegini soyler.Daha sonra kendisine bir kiyafet gelistirir ve Kucuk demir bilyeler uretir.Bu bilyeleri dovus esnasinda kullanimima gelirsek ilk basta bilyelere eneeji yukler ve kuvveti sayesinde onlari bir eneeji topuna cevirir.Ulasimini ise kendisinin uzun ugraslar sonucu yaptigi kaykay ile saglar.Bu karakter marvelde olabilir.Olursada avengers ekibinde olabilir

Orijinalden alıntı: Necopkck

Adi:Kabadayı
    Güçleri: Süpre insan gücü,Maddelere enerji yükleme
    Hikayesi:Bu cocuk lisdeyken spidey gibi ezik bir cocuktur.Okuldaki kabadayilar tarafindan sirekli dovulur.U cocugun babasi kimyagerdir.Birgun babasinin labaratuvarina gittiginde aklina bi fikir gelir ve kendisine bir formul uretir.Bu formul sayesinde super guc ve maddelere eneeji yukleme gucu kazanir. Daha sonra gucleri sayesinde kendisini doven kabadayilardan öcünü almak icin birini dover ama dövdüğü çocuk komaya girince bir ders alir ve bundan sonra kendisini iyilihe vercegini soyler.Daha sonra kendisine bir kiyafet gelistirir ve Kucuk demir bilyeler uretir.Bu bilyeleri dovus esnasinda kullanimima gelirsek ilk basta bilyelere eneeji yukler ve kuvveti sayesinde onlari bir eneeji topuna cevirir.Ulasimini ise kendisinin uzun ugraslar sonucu yaptigi kaykay ile saglar.Bu karakter marvelde olabilir.Olursada avengers ekibinde olabilir

Hmm gerçekten iyi yapmışsın dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

quote:

Orijinalden alıntı: Necopkck

Adi:Kabadayı
    Güçleri: Süpre insan gücü,Maddelere enerji yükleme

Hmm gerçekten iyi yapmışsın dostum.

saol bayadir dusunuyodum bunu

• biraz salladım ama olsun
    Ad:kenny Allen
    Güçleri:Çok Hızlı,Ve Güçlü
    Hikaye:Kenny Diye Bir Çocuk Vardır Ve Barry Allen'ın Flash'ın kuzenidir (atıyorum) 10 Yaşında Tüm Sınıf Arkadaşlarına Flash'ın kuzeniyim Diyordu onlar ise bebekmisin ahaha yaw he he diyordu Yıllar Haftalar Aylar Geçti Hala İnanmadılar çocuk 13 yaşına gelince birden koşma hızının çok Fazla olduğunu farketti hocasına gösterdi hocasıda olum bu çocuk koşucu olcak dedi Çocuk Günden Güne Hızının Artığını Anlayınca Bunu Göstermedi Hiç Kimseye Ve Süper Kahraman Olmaya Karar Verdi Çocuk 2 hafta sonra Adalet birliğine başvurdu onlar ise sen sadece çocuksun dediler.çocuk sinilrenerek superman bir taşa bakarken onu taşı eline aldı ve bakıyım diyerek geri verdi çocuk 1 gün sonra hem hızlı hem güçlü olmaya başladı ve süper kahraman olarak bidaha başvurdu onlarda öylesine kabul ettiler.Çocuğun Kahraman Adı HeroFlash Oldu Ve kötülere Karşı Savaşmaya başladı.

• Adi:Aura
    Süper Gucu:Yoq
    Ozellik:Yoq
    Hikayesi:Bir gün bir adam kahraman olmaya kara verir ve kendine giysi diktirtir yanindada elektrik tabancası ve kılıç alir

Orijinalden alıntı: auraxd200

Adi:Aura
    Hikayesi:Bir gün bir adam kahraman olmaya kara verir ve kendine giysi diktirtir yanindada elektrik tabancası ve kılıç alir

Bu Kadar mı

quote:

Bu Kadar mı

Bu kadar

quote:

quote:

Bu Kadar mı

Bu kadar

Biraz Saçma Olmuş.

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.