|
|

|
|
"Herkes Audi’yle gelsin, ben Passat mı çekeyim yanlarına" diyen belediye başkanı ve "bir ömrü ev ve araba almak için mi harcayacağız" diyerek intihar eden kardeşimiz geldi aklıma. |
|
Bu memlekette eşekten bol ne var. Binin binebildiğinize. |
|
Ben hiç otomobil almadım. Param olmasına rağmen ihtiyaç duymadım. Benim için olmazsa olmaz değil. Ancak ekonomik göstergelerden ve refah ölçülerinden biri olan otomobilin lüks olması bu ülke için yeterince ayıptır. Ülke son 40 yıldır çelişkilerle ve yapay zenginlikle kuşatılmış durumda. Herhangi gelişmiş bir ülkede otomobil basit temel bir ihtiyaç iken, bizim ülkemizde zenginlik ve statü sembolü haline gelip, insanların hayatını harcadığı bir eşya durumundadır. Etrafımızda lokmasından kısıp otomobil alan ve absürt davranışlar sergileyen yığınla insan var. Otomobile aşkla bağlanıp olmazsa ölüp bitenler hariç, temel bir ihtiyaç olan bu eşyaya sahip olmak herkesin en doğal hakkıdır. |
|
Oraya kadar gitmeye gerek yok, sıvı yağ, bebek maması bez vs lüks artık. Lüks kavramı baya bir diplerde |
|
|
Piyasanın en ucuz sıfır binek aracı.. O dahi ucuz denebilir mi bilmiyorum. Yine de bilginiz olsun diye bırakıyorum. İlki Cross, ikincisi başlangıç modeli. Güncel fiyat sürekli değiştiği için yazmadım. Ama her halükarda bu piyasada ikinci el almak çok zor. "İkinci ele gücüm yetmedi, Sıfır aldım" diyenler için bilginize sunarım. |
|
|
kendilerine alırken a3 bile teneke quattro'dan ve E class amg'den aşağısı olmaz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 25 Ocak 2021; 14:30:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Böyle bir soruna nasıl cevap vermemi bekliyordun ? Ciddi şekilde mi ? Hatta dur bende sana soru sorayım sana göre ben çalıyorum mesela ne çalıyorum ? Nasıl para kazanıyorum ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 25 Ocak 2021; 14:37:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ne kadar kolay soru sorduysan açıklamasida o kadar kolaydır elbet .. Dinliyorum ben ne çalıyorum nasıl para kazanıyor ailemi ne ile gecindiriyorum. Buyur dinliyorum . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|