Şimdi Ara

NASA Artemis 1 Ay görevi motor arızası nedeniyle ertelendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • antigravity74100 A kullanıcısına yanıt

    ben öylesin böylesin demedim. sadece bilgi eksikliğin olduğunu söyledim güzelce ama sen kendin takıntı yapmışsın.


    bir üstte daha örnek verdim. hatta testini bile anlattım. bugün otonom araç için bile 100mbitlik verilerden söz edilirken yani 4g standartlarından... sen 144hzlik iletişimle mi apollo 11 in otonom kontrolünü anlık olarak sağladın?



    NASA Artemis 1 Ay görevi motor arızası nedeniyle ertelendigreentheonlyyoutube
    This is what Tesla autopilot "sees" via the 'main' camera when driving on the streets of Paris. Objects, lanes, drivable space (green fill at the bottom), .... Footage is reconstructed from the autopilot videofeed and a stream of internal data. This footage was created without any help from Tesla. More details on how it was produced: https://teslamotorsclub.com/tmc/threads/seeing-the-world-in-autopilot-part-deux.129790 Timing highlights: 01:17 – traffic cones shape driveable space 01:31 – construction equipment recognized as a truck (shows they have quite a deep library of objects they train against? Though it’s not perfect, we saw some common objects not detected too. Notably a pedestrian pushing a cart (not present in this video) 02:23 – false positive, a container mistaken for a vehicle 03:31 – a pedestrian in red(dish?) jacket is not detected at all. (note to self, don’t wear red jackets) 04:12 – one example of lines showing right turn while there are no road markings of it 05:52 – another false positive – poster mistaken for a pedestrian 08:10 – another more prominent example of showing left turn lane with no actual road markings. 09:25 – close up cyclist 11:44 – roller skater 14:00 – we nearly got into accident with that car on the left. AP did not warn 19:48 – 20 pedestrians at once (not that there was shortage of them before of course) Produced on 18.34 firmware version
    https://www.youtube.com/watch?v=_1MHGUC_BzQ

    bugün tesla'nın sistem ibile yetersizken, biz 69 da aya gittik... yani daha ne göstereyim bilmiyorum. herşeyi de inkar edeceksin.

  • pskillercheto kullanıcısına yanıt
    Ben o tarihte yedi yaşında idim, demek ki Amerika utanmadan ve işi gücü bıralıp büyük emekler vererek oluşturduğu senaryo ve videolarla tüm dünyayı dolandırmış. Ayrıca o zamanda yaşayan herkes Ay'a ayak basıldığından en ufak bir şüphe duymamıştı. Demek ki o zaman inanan tüm insanlar da aptalmış. Sayenizde çok aydınlandım. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antigravity74100 -- 30 Ağustos 2022; 23:53:57 >
  • antigravity74100 A kullanıcısına yanıt

    evet... Irak'ta da zaten kimyasallar vardı...


    Vietnam da nükleer bomba vardı ...


    iki kuleleri ve pentagonu rusya bile vuramıyorken, çölde keçi güden 4 5 afgan yaptı :)


    amerika hep doğruları söyler...



    bu arada Irak'ta bulunan kimyasal silahları görelim




    NASA Artemis 1 Ay görevi motor arızası nedeniyle ertelendi

    evet amerikan köpekleri pardon amerikan barış elçileri dürüst officers of Murica , yakaladıkları kimyasal silahlar ile poz veriyorlar ...



    altta da ırak'ın kimyasal silahlarını ablukaya almış amerikan köpekleri ... pardon barış elçileri



    NASA Artemis 1 Ay görevi motor arızası nedeniyle ertelendi

    pardon bunların cinsi , pardon milleti ingilizmiş...





  • pskillercheto kullanıcısına yanıt
    Tebrikler 👏👏👏, yaşadıkça daha çok şey öğrenirsin. Zamanı gelir belki baltayı taşa vurduğunu da anlarsın. O anlattıklarının birinci el şahidi değilsin. Kafanda gerçek dışı kurgular oluşturmakta ustasın. Fakat işin en kötü yanı, sen kendi doğrularından başka bir doğruya inanmayanlardansın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antigravity74100 -- 31 Ağustos 2022; 10:44:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.