Şimdi Ara

Naruto Yakında Cartoon Network'ta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dünya'nın en popüler animes Naruto Avrupa ve Türkiye Cartoon Network adlı çocuk kanalında ekranlarımıza geliyor.Naruto bazı ülkelerde Ekim ve Şubat ayında yayına başlarken,Türliye'de Şubat 2010'da yayınlanacak denildi.Artık Mart ayındayız.Naruto animesini bekliyoruz.

Çeşitli siteler,vikipedi ve TNT/Cartoon Network haberinde dikkatinizi çekmiştir.Naruto'nun yanınıda bir çok yeni animasyonunda yayına başlayacağını.Cartoon Network 2010 yılında değişceğini belirtmiştir.Naruto ile birlikte Ben10 Alien Force,Skunk Fu yeni bölümleri ve The Secret Saturdays,The Grim Adventures Of Billy & Mandy yayınlancağı kesinleşip Taş Devri ve Cedric'in yeni bölümlerinin başlacağı hakkında haberler vardır.

Naruto'nun yanına girişi hakkında söylenilen tarihle belirlenmediği için,hayranlar Naruto'nun yayınlanmasını bekliyorlar...

• Aramaya inandım ve bak ne gördüm

http://forum.donanimhaber.com/m_21091047/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Aramaya inandım ve bak ne gördüm

http://forum.donanimhaber.com/m_21091047/tm.htm

Konu başında,Programın nerede yayınlanacağı konu başında söylenmemiş ki.Bende Cartoon Networkta yayınlandığını söylüyorüm.Arada fark var.
    Orada piyasada DVD ile satılacağını söylüyor.Konunun linkini koymadan önce konuyu incelemeliydiniz!

Lütfen konu karşılaştırırken arada farka,neyde basedildiğine bakınız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KibreN -- 1 Mart 2010; 16:21:38 >

• Yayınlandığını mı, Türkiye'de ne zaman Cartoon Network Naruto verdi söyler misin? Cartoon Network'un Amerika'da Naruto'yu yayınlaması ile Türkiye'de yayınlanması arasında çok fark var.

http://www.cartoonnetwork.com.tr/index.php?section=programs

Cartoon Network bugüne dek hiçbir şekilde Naruto'yu Türkiye'de yayınlayacağını iddia etmedi, sitesine de gir bak "finaca tarihte Naruto yayınlayacağız" türü bir ibare de yok. Bugüne dek Wikipedia dahil Cartoon Network'de Naruto yayınlanacağına dair yazılmış tüm internet yazıları tamamen kaynak gösterilmeden yazılmış spekülasyonlardan ibaret. Asıl siz, yazmadan önce kaynak göstermeli, kuyuya taş atar gibi delilsiz off topic açmamalıydınız.

Kusura bakmayın yanlış yapan sizsiniz ben değil.

• inşallah yayınlanmaz
  • ya bırakın bu yalan haberleri 2 sene öncede böyle bi knou vardı hani nerde??? işiniz gücünz yok yalan yanlış haberlere konu açıyorsnz
  • Birincil olarak konu kesin değil, yanlış bilgi vererek insanları yanıltmayalım.

İkincil olarakta haber yeni değil, daha önce de verilen bilgiler bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.