Bildirim
Naruto Manga (spoiler serbest) (806. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
3 aydır bilgisayar kullanmadığım için bölümler birikmişti bir çırpıda okumak iyi oldu. One Piece kadar sevmesem de yine de sevdiğim bir seriydi bitmesine üzüldüm...
-
-
Aslinda ben pek benzetemedim Madara daki coolluk yok bunda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekşi'den güzel bir yorum.
688 itibariyle bütün efsanevi teknikleri iyice ayağa düşmüş mangadır.madara gözleri olmadan susanoo açtı hadi koskoca uchiha madara dedik yutkunduk, gai hachimon no jin kullandı rikidounun hatırına narutonun müdahalesine ses çıkarmadık, son olarak uciha obito göz naklinde çığır açtı onada eyvallah adam öldü rine kavuştu son süksesini yapsın dedik ama hatake kakashi tam form susanoo açtı iş iyice zıvanadan çıktı.uchiha itachi bile açamadı o susanooyu kakashiye ne oluyor? yahu ilk form açsa, kısa vadeli kendini savunsa onuda kabul edeceğizde belki ama şu koca manga tarihinin en görkemli doujutsusu olan, bijuuların bile kılıcına dayanamayacağı söylenen tam susanooyu 2 kamui kullanmada çakrası tükenen kakasihiye açtırtmayacaktın be kishi!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafa
688 itibariyle bütün efsanevi teknikleri iyice ayağa düşmüş mangadır.madara gözleri olmadan susanoo açtı hadi koskoca uchiha madara dedik yutkunduk, gai hachimon no jin kullandı rikidounun hatırına narutonun müdahalesine ses çıkarmadık, son olarak uciha obito göz naklinde çığır açtı onada eyvallah adam öldü rine kavuştu son süksesini yapsın dedik ama hatake kakashi tam form susanoo açtı iş iyice zıvanadan çıktı.uchiha itachi bile açamadı o susanooyu kakashiye ne oluyor? yahu ilk form açsa, kısa vadeli kendini savunsa onuda kabul edeceğizde belki ama şu koca manga tarihinin en görkemli doujutsusu olan, bijuuların bile kılıcına dayanamayacağı söylenen tam susanooyu 2 kamui kullanmada çakrası tükenen kakasihiye açtırtmayacaktın be kishi!
Cok dogru
Bu konuda biri Kishi nin sacmalayacagini soyledigini yazmisti. Sanirim o zamanlarda Madara nin ilk rikudou oldugu zamanlardi. Ondan sonrasinin pek onemi kalmadi gozumde
quote:
Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ
quote:
Cok dogru
Bu konuda biri Kishi nin sacmalayacagini soyledigini yazmisti. Sanirim o zamanlarda Madara nin ilk rikudou oldugu zamanlardi. Ondan sonrasinin pek onemi kalmadi gozumde
Tüm manga boyunca en saçma hareketti o. Çakra fakiri, uchiha bile olmayan kakashi nin susanoo açması.kendi mangasını ayak altına düşürmek bu işte. O savaşta gai ve kakashi ölseydi daha inandırıcı olurdu.
quote:
quote:
quote:
Cok dogru
Tüm manga boyunca en saçma hareketti o. Çakra fakiri, uchiha bile olmayan kakashi nin susanoo açması.kendi mangasını ayak altına düşürmek bu işte. O savaşta gai ve kakashi ölseydi daha inandırıcı olurdu.
Hayir Susanoo da degil Perfect Susanoo yani
Gerci orada Susanoo acmadi (manga yayinladiginda burada da konusuldu o kisim) orada PS yi KOPYALADİ.
Naruto (ya da Sakura da olabilir) nun "Bu Kopyaci Kakashi" demesi Kishimoto nun bize "Kakashi nin aslinda ps yi kopyaladigina" dair fikir vermesine neden oldu, nihayetinde de bu kabul gordu burada.
Sonucta Uchiha irkindan degil soylediginiz gibi ve Kakashi nin en bilindik ozelligi kopyalama teknigine sahip olmasi.
Fakat burada baska bir sorun daha cikiyor, PS kopyalanilacak bir jutsu degil. O da sacmalik diyecegimiz kisim
Bu arada Gai dedin de aklima geldi. 8. Kapi yi acmis Gai Rikudou seviyesine nasil cikabildi bir o kismi anlayamiyorumHayir Juubi ile nasil bir tutulur
Bu guc niye bu kadar fazla?
O zaman 8. Kapiyi acmis Gai ile bijuu larin, hashirama nin hatta PS nin bir savasi olsa onlari rahatlikla indirebilir?
Bu guc nereden geliyor ve niye bu kadar fazla?Rikudou hic bir jutsu kullanmasa kendisini korumaya yonelik, Gai nin en guclu saldirisiyla onu oldurebilecek bir gucu var. Yani Rikudou nun fiziksel dayanikliligi tek basina bu guce karsilayabilecek seviyede degil. Bir tek bana mi sacma geldi bu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 11 Aralık 2014; 17:00:49 >
Yeni oyunu ıcın birseyler cıkmıs sanırım -
Sasuke bildiğin apaçi
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: baysan240
quote:
Alıntıdır..
chuji ile şu ino yu düşünüyordum ben sanki asumanın son konuşmasında öyle bir muhabbet vardı
İno biraz dış görünüşe bakan bir kız. Sırf Sasuke ye benzediği için Sai ile evlendiğini düşünüyorum. Zaten bir bölümde Sakura ya, Sai yi Sasuke ye benzettiğini söylemişti. Chuji yine de turnayı gözünden vurdu o siyahi kızla evlenerek. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Cok dogru
Gerci orada Susanoo acmadi (manga yayinladiginda burada da konusuldu o kisim) orada PS yi KOPYALADİ.
Naruto (ya da Sakura da olabilir) nun "Bu Kopyaci Kakashi" demesi Kishimoto nun bize "Kakashi nin aslinda ps yi kopyaladigina" dair fikir vermesine neden oldu, nihayetinde de bu kabul gordu burada.
Sonucta Uchiha irkindan degil soylediginiz gibi ve Kakashi nin en bilindik ozelligi kopyalama teknigine sahip olmasi.
Fakat burada baska bir sorun daha cikiyor, PS kopyalanilacak bir jutsu degil. O da sacmalik diyecegimiz kisim
Bu arada Gai dedin de aklima geldi. 8. Kapi yi acmis Gai Rikudou seviyesine nasil cikabildi bir o kismi anlayamiyorumHayir Juubi ile nasil bir tutulur
O zaman 8. Kapiyi acmis Gai ile bijuu larin, hashirama nin hatta PS nin bir savasi olsa onlari rahatlikla indirebilir?
Bu guc nereden geliyor ve niye bu kadar fazla?Rikudou hic bir jutsu kullanmasa kendisini korumaya yonelik, Gai nin en guclu saldirisiyla onu oldurebilecek bir gucu var. Yani Rikudou nun fiziksel dayanikliligi tek basina bu guce karsilayabilecek seviyede degil. Bir tek bana mi sacma geldi bu?
Kardeşim Gai, 6.kapıyı açtığında uzaktan sadece yumruk savurarak havanın sürtünmesiyle oluşan ateş yumruklar gibi salıdırıları uzaktan gönderebiliyor. 7.kapıyı açtığında sadece iki elindeki parmaklarını savurarak edo Madara'nın susanoo'sunun kılıcını kırabiliyor. Eee 8.kapıyı açtıktan sonra hızından dolayı hava bükülecek ve rikidou Madara'yla bire bir dövüşebilecek güce elbette kavuşacaktır. Bu bana pek mantıksız gelmedi. Hatta orada bir tek Gai'nin 8.kapıyı açması onları koruyabilirdi diye içimden geçirmiştim ve gerçekten de yapınca ölecek diye üzülmüştüm. -
Aslında 8 kapı olayı bence harika bir teknikte serinin son dönemlerinde Dragon Ball kıvamına gelince güçler biraz işin suyu çıktı, yoksa 8 Kapı karşılığında hayatını sunup kısa süreli olarak devasa bir güce kavuştuğun yegane teknik. Son dönem Kishi sevsekte sevmesekte fazla abarttı elimizden birşey gelmez, kılıcıyla sıra dağlar uçuran Susanoo gördük. Madara demek istese sağlam bir vuruşla gezegeni ikiye ayıracak! kılıcı savuran Susanoo dağları kestiğine göre.
Naruto cidden sevdiğim bir seri fakat Kishi çok cimri davrandı. iki yıl zamanda atladık ne Naruto ne Sasuke güya ustalarından bu dönemde yeni bir şey öğrendi. Teknikler Naruto'da Rasengan türleriyle sınırlı kaldı Sasuke'de Chidori türleri ( Kuyruklu ve Göz tekniklerini yazmaya gerek yok zaten kendi güçleri ) sadece Sasuke'nin Orochimaru'dan öğrendiği Orochimaru tarzı beden değiştirme tekniği varbuda bir nevi Bunshin . Yeni teknikler yerine temeldeki teknikleri abarttıda abarttı atıyorum Naruto'nun Rasenganı duvar yıkacak güçdeyken kasaba silecek hale geldi veya diğer karakterlerin tek tek yazmaya gerek yok. Katon, Doton, Futon, Raiton ve Suiton dedi bunların ikisinin birleşimleride var orayı zaten geç hiç sayma ilk beş elementten beşer farklı jutsu çıkaramadı adam. Benim burda takıldığım tek nokta çok güzel bir seri yaptı okuduk izliyoruz keyif alıyoruz bin jutsu kopyalamış bir ninja yapmasaydın be kardeşim zaten teknik çizmeye niyetin yokmuş bin jutsu bilen ninjasının üç tenikle (Raikiri, Doton Wall, Kamui ) seriyi bitirmesi cidden komik. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tronuen
quote:
quote:
quote:
quote:
Cok dogru
Kardeşim Gai, 6.kapıyı açtığında uzaktan sadece yumruk savurarak havanın sürtünmesiyle oluşan ateş yumruklar gibi salıdırıları uzaktan gönderebiliyor. 7.kapıyı açtığında sadece iki elindeki parmaklarını savurarak edo Madara'nın susanoo'sunun kılıcını kırabiliyor. Eee 8.kapıyı açtıktan sonra hızından dolayı hava bükülecek ve rikidou Madara'yla bire bir dövüşebilecek güce elbette kavuşacaktır. Bu bana pek mantıksız gelmedi. Hatta orada bir tek Gai'nin 8.kapıyı açması onları koruyabilirdi diye içimden geçirmiştim ve gerçekten de yapınca ölecek diye üzülmüştüm.
Ben de diyorum ki bu kapi muhabbeti guzel fakat kapiyla alinan guc cok sacma bir nokta. Rikudou sennin olum doseginde AY i olusturmus bir varlik. Ki Rikudou juubi yi icine alip ayirdiktan sonra yapiyor bunu. Yani 9 bijuu nun cakrasi varken.
Sen simdi hic bir bijuu cakrasi alma, git kapi ac adami oldurecek seviyeye gel, bu mudur mantik?Kapi meselesi cok abartilmis bir guc. Hadi max juubi gucunde olsun, lan rikudou nedir?
Ayrica su 2 parmak darbesiyle susanoo nun kilicini kirdigi sahneyi atar misin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Aralık 2014; 16:34:58 >
quote:
Orijinalden alıntı: Kaneki Ken
Aslında 8 kapı olayı bence harika bir teknikte serinin son dönemlerinde Dragon Ball kıvamına gelince güçler biraz işin suyu çıktı, yoksa 8 Kapı karşılığında hayatını sunup kısa süreli olarak devasa bir güce kavuştuğun yegane teknik. Son dönem Kishi sevsekte sevmesekte fazla abarttı elimizden birşey gelmez, kılıcıyla sıra dağlar uçuran Susanoo gördük. Madara demek istese sağlam bir vuruşla gezegeni ikiye ayıracak! kılıcı savuran Susanoo dağları kestiğine göre.
Naruto cidden sevdiğim bir seri fakat Kishi çok cimri davrandı. iki yıl zamanda atladık ne Naruto ne Sasuke güya ustalarından bu dönemde yeni bir şey öğrendi. Teknikler Naruto'da Rasengan türleriyle sınırlı kaldı Sasuke'de Chidori türleri ( Kuyruklu ve Göz tekniklerini yazmaya gerek yok zaten kendi güçleri ) sadece Sasuke'nin Orochimaru'dan öğrendiği Orochimaru tarzı beden değiştirme tekniği varbuda bir nevi Bunshin . Yeni teknikler yerine temeldeki teknikleri abarttıda abarttı atıyorum Naruto'nun Rasenganı duvar yıkacak güçdeyken kasaba silecek hale geldi veya diğer karakterlerin tek tek yazmaya gerek yok. Katon, Doton, Futon, Raiton ve Suiton dedi bunların ikisinin birleşimleride var orayı zaten geç hiç sayma ilk beş elementten beşer farklı jutsu çıkaramadı adam. Benim burda takıldığım tek nokta çok güzel bir seri yaptı okuduk izliyoruz keyif alıyoruz bin jutsu kopyalamış bir ninja yapmasaydın be kardeşim zaten teknik çizmeye niyetin yokmuş bin jutsu bilen ninjasının üç tenikle (Raikiri, Doton Wall, Kamui ) seriyi bitirmesi cidden komik.
8 kapi bencede harika bir teknikte Rikudou var lan karsinda diyesin geliyorOlmasi gereken in ustunde bir guc yuklenmis gibi duruyor
-
Kapi meselesi gayet yerinde bir guc ölüm kapisini acinca en guclu olsan nolur 5 dakika sonra olecen.Ayrica 8 kapiyi herkes acamaz bunda ustalasmak diger ninjutsulara gore daha zor oldugu icin kimse bu yolu secmez sonunda olum var sonucta.Taijutsu zor is
quote:
Orijinalden alıntı: caneycaney
Kapi meselesi gayet yerinde bir guc ölüm kapisini acinca en guclu olsan nolur 5 dakika sonra olecen.Ayrica 8 kapiyi herkes acamaz bunda ustalasmak diger ninjutsulara gore daha zor oldugu icin kimse bu yolu secmez sonunda olum var sonucta.Taijutsu zor is
O da dogruda bilemedim simdi
Bir tarafta senju+uchiha+tum bijularin cakrasi gerekirken diger tarafta uzun ve zorlu egitimler sonucu kapi acip denk olmak bana pek mantikli gelmiyor bir turlu
Susanoo yu yer anlarim. Shinsuusenju yu yer onu da anlarim. Juubi yi de alsin.
Ama Rikudou seviyesi cok farkli. Zaten Madara da saldiriya yonelik bir jutsu kullanmadi Gai yle dovusurken, yeni geldi aklima. O yuzden gai rikudou seviyesindedir diyemem. Ama yine de onu oldurebilecek potansiyele sahip oldugu (0 jutsu Rikudou) gosterildi.
Tabii burada ""SADECE"" dayanikliliga bakiyorum. Ne biliyim DBZ deki gibi olmasini dusundugumden olsa gerek gai nin o kadar zarar verebilmesini anlamsiz buluyorum. Sonra madara nin pek jutsu kullanmadigi aklima geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X