Şimdi Ara

Naruto için pc oyunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
8.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Naruto için güzel bir pc oyunu yok mu?Araştırdım ama bulduğum şeyler Little Fighter tarzı NTSD gibi 30 mb'lik oyunlar.Bildiğiniz güzel oyun varsa söyleyin lütfen :)

• Naruto Shinobi Breakdown var Fan oyunu ama çok zevkli fakat tam sürümü çıkmadı bir tek DEMO var.
  • Ne yazikki pek fazla çıkmıyor.
  • PC oyunu değilde game cube için oyunu var.PC de emulatörle sorunsuz çalışıyor.
  • Naruto Ultimate Ninja 4 - 5 . Emülatörle çalıştırabilirsin.
  • @madpower

oyunun adı nedir.

@RoronoaZoro

Hangi emulatöru kullanıyosun ben çalıştıramadım [PSP]
  • warcraftı bılıyorsan onda çok güzel naruto mapleri var

http://www.epicwar.com/maps/search/?n=naruto&go=1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekken 6 oyun konsolu yardım
    6 yıl önce açıldı
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu an tivibu'da GINX kanalında 3D Naruto oyunu gösteriyor, oha oldum açıkcası..

Görüntü harbi harbi 3D ve baya bir gerçekçi, 360* görüş açısı falan var..
    Leaf Village'de serbestçe gezebiliyor ve ekip kurabiliyorsunuz, ramen yiyebiliyorsunuz alışveriş vs..
    Baş edemediğiniz rakiplerle takım kurarak saldırabiliyorsunuz (tv'de akatsuki'ye saldırıyorlardı)

Oyunun ismini malesef öğrenemedim tam ortasında yakaladığım için..

Bu tarif ettiğim oyunu bilen varsa isimini verebilirmi
  • hocam sonuna kadar izlediysen sonunda genelde söylerler ismini hiç mi duymadım? hangi platform içinmiş bari ondan haberin varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

şu an tivibu'da GINX kanalında 3D Naruto oyunu gösteriyor, oha oldum açıkcası..

Görüntü harbi harbi 3D ve baya bir gerçekçi, 360* görüş açısı falan var..
    Leaf Village'de serbestçe gezebiliyor ve ekip kurabiliyorsunuz, ramen yiyebiliyorsunuz alışveriş vs..
    Baş edemediğiniz rakiplerle takım kurarak saldırabiliyorsunuz (tv'de akatsuki'ye saldırıyorlardı)

Oyunun ismini malesef öğrenemedim tam ortasında yakaladığım için..

Bu tarif ettiğim oyunu bilen varsa isimini verebilirmi

Direk aklıma naruto ultimate ninja storm geldi. İlk oyununda şehirde dolaşıp ramen yiyebiliyordun. Fakat takım kurarak saldırıyorsunuz kısmı o oyunda yok. Belki pspye çıkan akatsuki rising oyunudur.

• Şuraya bak ya sıf bunun için ps3 alırım arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezing

Şuraya bak ya sıf bunun için ps3 alırım arkadaş

aha bu oyun işte benim gördüğüm :D
  • quote:

quote:

demek buldum ha :D ama oyun'a bakarmısın arkadaş ya narutonun gerçekliğine çok yakın desem abartmış olmam herhalde

• Mamunda da pc için bir naruto oyunu var bir iki gün önce görmüştüm. Bir bak istersen... Naruto Shippuden: Dragon Blade Chronicles ismi. Ancak filmleri ile ilgili sanırım o yüzden hoşuma gitmedi benim. Psp ye çıkacak son baharda o güzel olacak gibi ama...
  • quote:

quote:

quote:

demek buldum ha :D ama oyun'a bakarmısın arkadaş ya narutonun gerçekliğine çok yakın desem abartmış olmam herhalde

ps4 çıksın ps3 alıp kırdırıp direk naruto oyunlarına saldırcam

• ps3 deki harbiden cok iyi oynadım bende 1 ve 2 sini goruntuler hd kalitesinde gercekten yansıtıyor.ps4 bekelrsen daha cookk
  • Dhli bi arkadaşla ultimate 2 kapıştığımız bi video vardı onu bulabilirsem ekliycem buraya mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x
    ps3 deki harbiden cok iyi oynadım bende 1 ve 2 sini goruntuler hd kalitesinde gercekten yansıtıyor.ps4 bekelrsen daha cookk

Bi arkadasta xbox var onla da kapismayi planliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 6 Nisan 2011; 19:11:08 >
  • deli bişe yahu pc ye de çıkartsalarda oynasak öyle emulatör falan olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

deli bişe yahu pc ye de çıkartsalarda oynasak öyle emulatör falan olmuyor

Mamunda da pc için bir naruto oyunu var bir iki gün önce görmüştüm. Bir bak istersen... Naruto Shippuden: Dragon Blade Chronicles ismi. Ancak filmleri ile ilgili sanırım o yüzden hoşuma gitmedi benim. Psp ye çıkacak son baharda o güzel olacak gibi ama...

Aynısı değil tabi ama yine de idare eder gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 6 Nisan 2011; 20:22:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.