Şimdi Ara

naruto hakkında bikaç bişey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu animeyi önceden izliyodum 6.sezon bıraktım 3 gün öncede shippuden e başladım filmlerini ne zaman izlemeliyim sırasıyla ve ne zaman izlemeliyim yardım ederseniz çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 31 Ocak 2013; 7:00:17 >

• Filmlerin hikaye ile alakası olmadığından izlemiyorum ben o kadar ö.değil
  • Evet ana konuyla ilgisi olmadığından istediğin zaman izleyebilirsin belli bir zamanı yok yani izlemen için.
  • anladım arkadaşlar peki ya naruto tarzı anime önerisi?
  • filmleri lambır lumbur izleme derim. filmlerden bile spoiler yiyebilirsin geliştirilen jutsu'larla alakalı olarak. güncele gel sonra izlemeye başla filmleri
  • Opening'de movie gördüğünde aç movie'yi izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

filmleri lambır lumbur izleme derim. filmlerden bile spoiler yiyebilirsin geliştirilen jutsu'larla alakalı olarak. güncele gel sonra izlemeye başla filmleri

aynen şu son bölümlere gelip öyle izlicem filmleri pek izlemek için hangi siteyi önerirsiniz şuan türkanime den izliyorum 104 e geldim ve naruto vs pain kaçıncı bölümlerde ? çok sordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cabal hakkında bikaç soru
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERİC CLAPTON

quote:

filmleri lambır lumbur izleme derim. filmlerden bile spoiler yiyebilirsin geliştirilen jutsu'larla alakalı olarak. güncele gel sonra izlemeye başla filmleri

aynen şu son bölümlere gelip öyle izlicem filmleri pek izlemek için hangi siteyi önerirsiniz şuan türkanime den izliyorum 104 e geldim ve naruto vs pain kaçıncı bölümlerde ? çok sordum

shippuuden'de o savaş. 163-168 bölümleri arası olması lazım. filmleri ben torrentten indirip izlemiştim hangi sitede var bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

shippuuden'de o savaş. 163-168 bölümleri arası olması lazım. filmleri ben torrentten indirip izlemiştim hangi sitede var bilmiyorum

zaten shippuuden izliyorum narutoyu bitirdim ben shippudene başladım uzun zaman sonra

• quote:

ben bu animeyi önceden izliyodum 6.sezon bıraktım 3 gün öncede shippuden e başladım filmlerini ne zaman izlemeliyim sırasıyla ve ne zaman izlemeliyim yardım ederseniz çok iyi olur

Bana kalirsa film lerini izleme izlemeye bile degmez narutdan sogutuyor beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronan.

quote:

ben bu animeyi önceden izliyodum 6.sezon bıraktım 3 gün öncede shippuden e başladım filmlerini ne zaman izlemeliyim sırasıyla ve ne zaman izlemeliyim yardım ederseniz çok iyi olur

vakit geçsin amaç
  • quote:

quote:

quote:

vakit geçsin amaç

Vakit oldurmek icin en ktu yollardan birini secmissin manga falan oku one piece ile death note manglariini siddetle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

vakit geçsin amaç

Vakit oldurmek icin en ktu yollardan birini secmissin manga falan oku one piece ile death note manglariini siddetle tavsiye ederim

death note bitirdim one piece i sevmiyorum

• 1. film : 101. bölümden hemen sonra
    2. film : 160. bölümden hemen sonra
    3. film : 196. bölümden hemen sonra

Shippuden filmlerinin ne ara geçtiğini ben bile çıkartamıyorum, o yüzden Shippuden filmlerini güncele geldikten sonra izlemek en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 15 Kasım 2013; 13:41:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

1. film : 101. bölümden hemen sonra
    2. film : 160. bölümden hemen sonra
    3. film : 196. bölümden hemen sonra

Shippuden filmlerinin ne ara geçtiğini ben bile çıkartamıyorum

saolun hocam ben güncel bölümlere gelince birden izlicem hepsini
  • filmlerin konuyla pek alakası yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.