Şimdi Ara

Naruto hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben narutoya başladım ve çok hoşuma gittiği için araklıksız bölümleri izliyorum.Şu anda 190.bölümdeyim ve 220 ye kadar bitirip naruto shippuunden galiba (yanlış yazmış olabilirim)başlamayı düşünüyorum.Sorum şu an narutonun yeni bölümleri çıkmaya devam ediyormu?Yetişmek istiyorum çünkü.Birde narutonun film leri varmış bunların isimlerini yazabilirmsiniz?.birde şu an naruto shippuudenin en son kaçıncı bölümde olduğunu yazarsanız memnun olurum.
    BirdeManagayı okumayıp sadece animeyi izlesem birşey kaybedermiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 26 Temmuz 2014; 22:50:05 >

• myanimeliste gir naruto diye arat filmleri mangası animesi izlenmesi sırası her şey orada narutonun kaçıncı bölümde olduğunu türkanimeden bakabilirsin sadece animeyi izlesen bir şey kaybetmezsin
  • Naruto S. 369. bölümde olması lazım şuan filmlere gelince 6 film vardı yanlış hatırlamıyorsam tavsiyem güncele gelince izle filmleri hoş naruto yu bitirip ilk uç film i izlesende olur diğerleri spoiler içerir manga konusunda da güncele geldiğinde hızını alamayıp takip eder orada da güncele gelirsin kuvvetle muhtemel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 26 Temmuz 2014; 22:37:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam teşekkürler
  • Ana konudan devam ediniz

http://forum.donanimhaber.com/m_12417984/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARVEL VS DC VS Anime
    7 yıl önce açıldı
    Dövüş Sporları [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.