oyun güzelmiş yeni karakterleri nasıl açabilirim ?
birde hangi karakterlerin çakra tipleri karışmaz nasıl anlayabilirim
Yeni karakterleri açmak için görev yapmalısın. Örneğin ben Jirobou'yu açtım. Bunun için Chouji takımdayken 4 maç kaybetmeden kazanmak gerekiyor. Bunu Ninja Missions'a tıklayarak ve görevlere bakarak yapabilirsin. Ayrıca chakra tiplerini anlamak için; oyunculara tıkla, sonra jutsularına tıkla ve altta hangi renk olduğuna bak. Kırmızı ise bloodline, yeşil ise taijutsu, mavi ise ninjutsu, beyaz ise genjutsu ve siyah ise herhangi chakradır. Bunların farklı olmasına dikkat et. Daha fazla jutsu yapmak için önereceğim takımlar;
Tenten-Temari-Zaku Kankuro-Temari-Neji
gibi farklı takımlar.
Tenten Temari Zaku takımı bunun için biçilmiş kaftan. Ya da Zaku yerine Kankuro kullanabilirsin isteğine kalmış.
Başarılar oyunda...
bende Tenten Temari Kankuro kullanıyordum yei karakter açmak için genin olamak gerekmiyormu ?
Academy Student'ken sadece 1 görev yapabilirsin. O da Sasuke'yle 12 maç kazanmak. O da diğer görevleri açmak için gerekli. Diğer görevler yani karakter açmalı görevlerin hepsi Genin ve üstü seviyelerde...
çok zor bu görevler ya :/
bende başladım güzel yun paylaşım için sağol
quote:
Orjinalden alıntı: RsTxLqq
çok zor bu görevler ya :/
Evet insanı sinir hastası ediyor. Bir de şu sıfırlama olayını bitirmezlerse yeni başlayanlar hiç görev bitiremiycek.
ya biraz açıklama yaparmısınız hiç bişi anlamadım bu oyundan
ya adamlara nası saldırcaz onu anlamadım daa lvl 1 im takımımı kurdum gerisi.....
yaw biseylere basıorum adamın canı gitmio bnim gidioo :)) 4 kere öldürdüler hiç kazanamadım ne bu yaw ,???!!!
nasıl oynarım
İlk leveller için en uygun takım
Ten Ten Temari Shikamaru
İlk önce shikamarunun "medıtate" jutsusunu kullanın.Diğerlerini savunmaya geçirin.2.Turda Shadow Bınd İle rakipleri stun edin.Ve Temari ile Summonıng .... kullanın tenten in "twın rısıng .....(ilk jutsu)" ı kullanın. 3. turda twın rısıng dragon ile 30 damage vurun.Ardından rakip oyuncularının 35 canları kalır.Bundan sonrada temarinin Summoning skilli yetecektir.Büyük ihtimalle surrender çekerler ama :P
Görevler için öneride bulunıyım
İlk görev en kolayı denilebilir.İlk yapacağınız Nuarto (S) yi açmak. Shippudden missionslarda var(genin şart) ilk istenen 2 kere ard arda naruto veya kyubi naruto ile maç kazan 2.si ise naruto veya kyubi naruto ile 8 maç kazan bunları yaptıktan sonra naruto (s) açılır.
not: row yazıyorsa ard arda kazanmanız gerekir. Not2:genin olmak için 1 lwlde ilk maçınızı kazanmanız yeterli.
şimdi neji ile 4 maç Chouji ile 4 maç Temari veya Shikamaru ile 5 maç Kiba veya Kankurou ile 4 maç ard arda kazanmanızı isticek
Chouji: Naruto (s) Temari Chouji Temari veya shikamaru: Shikamaru Ten Ten Naruto (s) veya shikamaru temari narutto (s) not:önerim ten ten.stunda yapabiliyor Neji: Naruto (S) Shikamaru Neji Kiba veya Kankarou: Kiba Naruto(s) Ten ten ( tenten ile stunlayın kiba alan naruto ile oodama rasengan kullanın)
Görevleri start quıck game den yapın.Orada çoğu kişi naruto (s) yi görünce uğraşmamak için surrender atar ( quıckte wın veya losslar puanlara yansımaz)
Chakralar: Chakrada önemli olan randomları akıllıca vermeniz.
güzele benziyo bi bakiyim bakalım nasılmıs
ben oynuyorm cok süper bir oyun herkese tavsiye ederim görevler felan war anasayfada ninja missionsdan görevlereb akabiliyorsunuz görev almanıza gerek kalmıyo örnek narutoyla 4 el savaş yapın üst üste yenin görevin 3/1 ini bitirirsiniz öyle
Narutocular için harika olmuş, teşekkürler.
Naruto arena Jounin'dim bi aralar şimdi resetledim isteyenle ws atabilirm özelden mesaj atmanız yeterli
sasuke görevi tamamlandı diyor. Ama hala academy student ım . Genin olmak için ne gerekiyor?
Kardes bisey soracağım ben skili secip saldırıom ama adamlarn hp düsmüo nie ki :S ltfen yardm edn
Deneyecegim bu oyunu.
Level atlamak ve Rütbe atlamak içn ladder game den exp kasmanız gerkli
Uzun bi aradan sonra geri dondum isteyen BuKaHero ekleyebilir 26lvl jounin'im guild falan da kurabiliriz ya da varsa olana katilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme