bi çok faktör var 1 . tütünü nasıl koyuyorsun 2. nargilen şişe ile balantı nokasından havamı alıyor 3. nargilen lüle ile ser arasından havamı alıyor 4 . marpuç ile ser arasından havamı alıyor 5. marpucun kendisimi hava alıyor bi çok sebebi olur 1. tünü eline alıpta lök diye lüleye koyma yaprak yaprak aralarında hava kalcak sekilde üzerine koy sakın bastrma tünün yeterince koydugunda lüleden 1 kac milimetre aşşagıda kalıcak ve folyoyu koydugunda folyoya degmicek tütün 2. nargilen geçmeliyse nargilenin şişeye gecen kısmını bez bantla bantla.. sonra kontrol et bakalm hava geliyomu
3. lüleye tütünmü koydun folyonu ustalıkla deldin sıra lüleyi sere koymaya geldi lülenin sere giren kısmına bi kat peçete selpak sar öle tak saglam olsun 4. marpucun sere giren kısmına 1-2 kat peçete veya serpak sar saglam olsun hava almasın
5 marpucun bi ucunu elinle tıka diger ucundan üfle bakalım hava cıkıomu ??
_____________________________
arkadaşlar size tavsiyem cocoşam yeni ambalaj yapmış kalitesi çok iyi
_____________________________
quote:
Orijinalden alıntı: nargile kömürü
arkadaşlar size tavsiyem cocoşam yeni ambalaj yapmış kalitesi çok iyi
_____________________________
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme