Şimdi Ara

NARGİLE UZMANLARINA SORUM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bi çok faktör var
    1 . tütünü nasıl koyuyorsun
    2. nargilen şişe ile balantı nokasından havamı alıyor
    3. nargilen lüle ile ser arasından havamı alıyor
    4 . marpuç ile ser arasından havamı alıyor
    5. marpucun kendisimi hava alıyor
    bi çok sebebi olur
    1. tünü eline alıpta lök diye lüleye koyma yaprak yaprak aralarında hava kalcak sekilde üzerine koy sakın bastrma
    tünün yeterince koydugunda lüleden 1 kac milimetre aşşagıda kalıcak ve folyoyu koydugunda folyoya degmicek tütün
    2. nargilen geçmeliyse nargilenin şişeye gecen kısmını bez bantla bantla.. sonra kontrol et bakalm hava geliyomu

    3. lüleye tütünmü koydun folyonu ustalıkla deldin sıra lüleyi sere koymaya geldi lülenin sere giren kısmına bi kat peçete selpak sar öle tak saglam olsun
    4. marpucun sere giren kısmına 1-2 kat peçete veya serpak sar saglam olsun hava almasın

    5 marpucun bi ucunu elinle tıka diger ucundan üfle bakalım hava cıkıomu ??
    _____________________________
  • arkadaşlar size tavsiyem cocoşam yeni ambalaj yapmış kalitesi çok iyi
     NARGİLE UZMANLARINA SORUM
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nargile kömürü

    arkadaşlar size tavsiyem cocoşam yeni ambalaj yapmış kalitesi çok iyi
     NARGİLE UZMANLARINA SORUM

    _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.