Şimdi Ara

NARGİLE İÇE ÇEKİLİRMİ ÇEKİLMEZMİ...??? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
52.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mustafa0120 kullanıcısına yanıt
    Hort’un kralını yapmışsın hocam gençliğime götürdün beni :) tophane’de Favorim parma nargile idi. Onlardan sonra bir süre Anadolu yakasındaki 1-2 Cafe’yi denedim. Daha sonra sigarayı bırakmamla birlikte komple nargileyi de bıraktım. 3 sene oldu ciğerimden temiz hava harici başka birşey geçmiyor :) çok ayağa düştü nargile kültürü, dar paçalıların oyuncağı oldu marpuçlar.. ortamı da haz etmediğim için bırakmam daha kolay oldu. 2010’a kadar herşey güzeldi ama ülkemize Suriyelilerin girişi ve mantar gibi nargile cafe açmaları da soğuttu beni.. kısacası Tophane’den sonra tat alamadım hocam.. @Mustafa0120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 15 Nisan 2019; 8:57:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Hort’un kralını yapmışsın hocam gençliğime götürdün beni :) tophane’de Favorim parma nargile idi. Onlardan sonra bir süre Anadolu yakasındaki 1-2 Cafe’yi denedim. Daha sonra sigarayı bırakmamla birlikte komple nargileyi de bıraktım. 3 sene oldu ciğerimden temiz hava harici başka birşey geçmiyor :) çok ayağa düştü nargile kültürü, dar paçalıların oyuncağı oldu marpuçlar.. ortamı da haz etmediğim için bırakmam daha kolay oldu. 2010’a kadar herşey güzeldi ama ülkemize Suriyelilerin girişi ve mantar gibi nargile cafe açmaları da soğuttu beni.. kısacası Tophane’den sonra tat alamadım hocam.. @Mustafa0120
    Anladım hocam çok iyi yapmışsın. Bende ortamdan ötürü pek sevmiyorum eskisi kadar ama evde alıp yıkık gibi icmekde istemiyorum. En iyisi Çorlulu aslında oraya daha çok turist ve nargile kültürü olanlar geliyor. Neyse son olarak şu soruyu sorayim. Nargile içe çekilir mi çekilmez mı

• Mustafa0120 kullanıcısına yanıt
    çekilmez :) zaten çekmeye başladığın anda ciğerine doluyor, aynı şekilde püfleme ile birlikte hepsi dışarı gidiyor :)

yanlız tütün olarak bahrain tütünü içeceksin en kalitelisi oradan geliyor..kavunlu favorimdi..ah be eski günler.. şu konuyu açtığımda 22 yaşındaydım vay be :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

çekilmez :) zaten çekmeye başladığın anda ciğerine doluyor, aynı şekilde püfleme ile birlikte hepsi dışarı gidiyor :)

yanlız tütün olarak bahrain tütünü içeceksin en kalitelisi oradan geliyor..kavunlu favorimdi..ah be eski günler.. şu konuyu açtığımda 22 yaşındaydım vay be :)
    Ben alfakher diye biliyordum ama Bahreynde güzeldir. Kavunda içimi hafif hoş aromadir. Düşünüyorum da 12 yıl sonra biri şu konuyu hortlatsa baya duygulanırdım herhalde

2010 yılında kaldım ben hocam o dönem bahreyn tütünleri geliyordu,sonradan farklı arabic ülkelerin tütünleri gelip onlar daha çok tutuldu ise bilmem,biraz uzak kaldım piyasadan :) daha da devam etmem büyük ihtimal, şişesi ne kadar oldu nargilenin şimdi? biz 25e içiyorduk sanırım.
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Hocam Çorlulu 1 ocaktan itibaren 35 yaptı. İstanbul'da 300 liraya kadar satan mekanlar var.

yuh..o kadar da değil 300 verilmez. 35 iyimiş gene fazla zam gelmemiş 9 yılda :)
    Aynen hocam bu enflasyona iyi dayanıyor. 300 liralık yerlerde işte bu kısa paçaların sayesinde iş yapan yerler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa0120

Aynen hocam bu enflasyona iyi dayanıyor. 300 liralık yerlerde işte bu kısa paçaların sayesinde iş yapan yerler
    aman eksik kalsın,bizim zamanımızda parma'ya otururduk öğlenden, cumartesi günü tüm premier lig maçlarını izler nargile fokurdatır dışarıdan yemek söylerdik öyle samimi bir ortam vardı, tophane olayı bitince tadı da kalmadı pek.

çorlulu dediğin yer beyazıtta dimi?
    Evet hocam. Buranın da eski bir mazisi var diye biliyorum. Eskileri yad etmek isterseniz burada edin. Kahvesi ve Elmalı çayı çok güzeldir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    uğrarım bi ara artık :) niyeti bozup nargile de fokurdatabilirim belli olmaz :)
  • İçe çekmeden nasıl içiliyor bu ben beceremiyorum. ağız boşluğunda mı tutuyorsunuz

• chtsydn kullanıcısına yanıt
    Ben zamanında denedim beceremedim :) içimi sigara gibi olmadığı için direk ciğere gidiyor çektiğin. Öyle bir şansın yok. Yapabilene de bravo derim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.