Şimdi Ara

Nargile alacağım tavsiye verebilecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba nargile alacağım yurt odama o sebeple birazk küçük ama şık birşey almak istiyorum tavsiye verebilirmisiniz?

• Kuru kafa nt370 al.Işıklı ve masaüstüdür.250 300 arası fiyatı.
  • Nar gile ne alacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

Kuru kafa nt370 al.Işıklı ve masaüstüdür.250 300 arası fiyatı.

250 300 cok usta ya 200 ye tüm seti kapatmayı düşünüyorum.
  • Laziza Revenger L3 - Clear
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

Laziza Revenger L3 - Clear

kardeş 200 euro diyor :DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockmybubble35

quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

Laziza Revenger L3 - Clear

kardeş 200 euro diyor :DD

Amy deluxe var bende içimi kolay hepsi içinde 100 euroya patlamıştı galiba bana tavsiye ederim pyramid büyüklerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oduman n2 travel
  • Ctnkyx kullanıcısına yanıt
    Ben de n2 travel almayı düşünüyorum
    Tavsiye lütfen
  • kalın al lazım olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

Nar gile ne alacaksın?

oğlum çok komik espri lan valla yemin ediyom. baya komik çok üst düzey bir espri bu ya. bunun düzeyini millet de öğrenmesi lazım. fazla komik yani, hani mesela bazı espriler yapıyorlar bu kadar komik değil. hahaha. ben şimdi buna gülüyorum ya, yarın gülemiycem diye üzülecem kendim. hani genel olarak baktığında espri şeylerine bunun çok üst düzey kalıyo bu espri. hahaha. ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma s**mayayım. hahaha. sen bu espriyi bi tane uçak kirala, arkasına koy bu espriyi, yedi düvel duysun bunu. ulan gülmekten öldüm yemin ediyom bu kadar komik aaa. yani biraz az komiğini yap bunun, gene gülecem. çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim, yani bu esprinin karşılığı çok daha kaliteli esprilerin önünü de açar, ülke olarak kalkınırız yani. sen bu espriyi yap afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim Ozan Kütahyalı. -- 8 Ocak 2017; 15:46:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasim Ozan Kütahyalı.

quote:

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

Nar gile ne alacaksın?

oğlum çok komik espri lan valla yemin ediyom. baya komik çok üst düzey bir espri bu ya. bunun düzeyini millet de öğrenmesi lazım. fazla komik yani, hani mesela bazı espriler yapıyorlar bu kadar komik değil. hahaha. ben şimdi buna gülüyorum ya, yarın gülemiycem diye üzülecem kendim. hani genel olarak baktığında espri şeylerine bunun çok üst düzey kalıyo bu espri. hahaha. ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma s**mayayım. hahaha. sen bu espriyi bi tane uçak kirala, arkasına koy bu espriyi, yedi düvel duysun bunu. ulan gülmekten öldüm yemin ediyom bu kadar komik aaa. yani biraz az komiğini yap bunun, gene gülecem. çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim, yani bu esprinin karşılığı çok daha kaliteli esprilerin önünü de açar, ülke olarak kalkınırız yani. sen bu espriyi yap afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin

Nargile alacağım tavsiye verebilecek?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.