Bildirim
Nanit bastıktan sonra robot fabrikalarını yıksak nolur?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hiç oyle bir gereksinimim olmadı ama
soyle soyliyim nanitin kademesini yukseltemezsin
bosu bosuna maden harcamis olursun(yikmak icin gereken maden)
bi de robot fabrikalarindan dolayi dusen fabrika yapim suren artar bana gore bunlar olur ama denemedim hiç
ogame-tr deki hesaplayıcıdan da hesaplayabilirsin istersen -
binaların yapım süreleri uzar okadar -
naniteyi yükseltemezsin.
nanite1==robot 1. level(aynı etkiyi yapar hatırlatma)
-
quote:
Orjinalden alıntı: eray.gns
binaların yapım süreleri uzar okadar
+999 -
quote:
Orjinalden alıntı: CW_Doktoray
quote:
+999
Evet binaların yapım süreleri uzar tabii de, diyelim ki nanit 2 bastıktan sonra yıkmışsam robot binalarını, o nanitler hiç yokmuş gibi mi savunma basma sürelerim olur, yoksa nanit 2 seviyesi etkisini gösterip, olması gerekenden 4 kat hızlı basarım hiç robot fabrikası olmayan gezegende (mesela) savunmayı? Ya da maden binası basarken (hiç robot binası olmaması halinde de) nanit 2 seviyesi süreyi dörtte bire indirir mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: HakikiVisco
Yeri kısıtlı olan gezegende Nanit 1 ya da Nanit iki bastıktan sonra, Robot Fabrika'larını yıksak, nanitin kazandırdığı süre avantajları kalıcı olur mu? Ya da nolur bu durumda?
sen naniti bastıktan sonra robotu yıkmaya kalkarsan o naniti kullanamassın ! -
quote:
Yeri kısıtlı olan gezegende Nanit 1 ya da Nanit iki bastıktan sonra, Robot Fabrika'larını yıksak, nanitin kazandırdığı süre avantajları kalıcı olur mu? Ya da nolur bu durumda?
manyak mısın nie yıkıyon bosuna puan kaybedersin -
quote:
Orjinalden alıntı: marmelatlıhıyar
quote:
manyak mısın nie yıkıyon bosuna puan kaybedersin
dikkatli okumuyorsun sanırım. yer sıkıntısı olduğunu belirtmiş.
---------------------------------------------------
Yıkarsan bana da nanitler çalışmaz gibi geliyor. sonuçta nanit için robot 10 da olmalı... Ancak birde şöyle birşey var mesela gravitasyon için 3000K enerji lazım ancak bir kere bastıktan sonra solarlar düşsede Gravitasyon kalıyor.
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: CW_Doktoray
quote:
+999
Evet binaların yapım süreleri uzar tabii de, diyelim ki nanit 2 bastıktan sonra yıkmışsam robot binalarını, o nanitler hiç yokmuş gibi mi savunma basma sürelerim olur, yoksa nanit 2 seviyesi etkisini gösterip, olması gerekenden 4 kat hızlı basarım hiç robot fabrikası olmayan gezegende (mesela) savunmayı? Ya da maden binası basarken (hiç robot binası olmaması halinde de) nanit 2 seviyesi süreyi dörtte bire indirir mi?
nanit fabrikaları işini yapar ( denedik ordan biliyoruz ) yani sen tersanede aynı hızda gemi basarsın fakat bina yapım süreleri uzar çünkü robot fabrikası bu işe yarıyor ne kadar düşecek dersen şöle açikliim dielim sen robot 10 U bastığında kısalan yapım süresi sen onu yıkınca geri gelcek die biliyorum
not: robotu yıkarsan nanit çalışır fakat kademesini arttıramazsın
-
ah be abim naniti çıkarn adam robot fabrikasıylamı uraşır bas komuta dal bi herife daa fazla hammadde alırsn bunu tecrübeme veriorum 4. evren 4.sü olark
-
quote:
Orjinalden alıntı: ametd
ah be abim naniti çıkarn adam robot fabrikasıylamı uraşır bas komuta dal bi herife daa fazla hammadde alırsnbunu tecrübeme veriorum 4. evren 4.sü olark
Hehee. Tak tak! kesin çözüm olmuş seninkisi.
Ama şöyle bir durum var. 3 er tane metal ve kristal ve de solar binası yapsam (toplam 9 bina) 10 tane robot fb. yerine, sürekli üretimden gelen fazladan gelir olur diye düşündüm. Yani birilerinin filosunu indirmek için devamlı av peşinde olmak gerekir ama üretim binaları sürekli akan çeşme gibi, sürekli testiyi dolduruyor.
Başkasını vurup da yüklü maden ele geçirmek de güzel bir yöntem tabi ama her zaman çok kolay değil. Atalarımız ne demiş? Taşıma suyla değirmen dönmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood -- 23 Temmuz 2006; 14:49:07 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X