Şimdi Ara

Nami'nin E skili kullanışsız değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genellikle destek rolünde oynuyorum. Namiyle oynarken e skilinin pek işe yaramadığını düşünüyorum. Bu skillin yerine farklı bir fonksiyon gelse iyi olmazmıydı? Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerofdreams -- 23 Mayıs 2013; 10:50:42 >

• E mi Q mu karar ver?
    Edit: Düzeltmişsin e diyorsun. Valla nami pek tercih etmiyorum, zaten sahip de değilim pek kullanışlı gelmiyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gripholion -- 23 Mayıs 2013; 11:03:14 >
  • ne yapıyorki e si

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tradelerde yardımcı oluyor en iyi skill değil ama olsun

• Adc ye slow etkisi veriyor niye kötü olsun ki arti olarak ekstra damage veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

Adc ye slow etkisi veriyor niye kötü olsun ki arti olarak ekstra damage veriyor

+1
  • Sen vayne ''E'' vermenin ne olduğunu bilir misin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nami main support karakterim gerçekten çok güzel bi support 2 tane aoe disable skilli var heali var slowu var daha ne olsun tek kötü yönü kırılgan bi karakter ama inan e skilli kaçma skilli olmayan bi adcyi korurken q tutturamazsan çok işe yarıyo ve tradelerde avantaj sağlıyo gayet dengeli bi karakter şuanda bi değişikliğe gerek yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerofdreams

Merhaba arkadaşlar,

Genellikle destek rolünde oynuyorum. Namiyle oynarken e skilinin pek işe yaramadığını düşünüyorum. Bu skillin yerine farklı bir fonksiyon gelse iyi olmazmıydı? Siz ne düşünüyorsunuz?

İlk cıktıgında paket olarak cekmistim.Su anda paket olarak cektigime pismanım.Sona,leona,thresh varken namiye sıra gelme z bence.

Amac:Skinim var ve zenginim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rou -- 23 Mayıs 2013; 12:26:13 >
  • nami'nin tüm skilleri güzel bence
  • Bence gayet güzel.Kritik durumlarda çok işe yarıyor veya karşıdakinin az canla kaçma olasılığını azaltıyor.

• Yakin zamanda nami alacagim ben de q skilli gelen buffla op olmus durumda

• Nedense ultisine bayılıyorum
  • Ultisi op o yeter

• vayne ya da gravesın yanında harikalar yaratıyor
  • Bir thresh değil .Hiçbir supp bir thresh kadar güven vermiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eleutherioss -- 23 Mayıs 2013; 13:43:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Bir thresh değil .Hiçbir supp bir thresh kadar güven vermiyor .

+ Leona
  • Nami aslinda cok hos temali bir champion ama CC lerini kullanirkenki o yavasligi yuzunden degil E skili Q W ve R bile yetersiz benim gozumde. Misalen ADC oynama becerim pek yoktur benim ama yanimda Leona veya Thresh varsa sadece right click yaparak bile oyunu kazanma sansim vardir. Yani bana bu guveni veriyorlar en azindan. Sebebi ise CC lerini hizli ve rakibi cidden zora sokacak sekilde kullanabiliyor olmalaridir.
    Malesefki Nami de bu ozellik yok. Casting time cok uzun. Guzel CC leri ve buffi olmasina karsin yavas olmasindan dolayi tercih edilmiyor.
  • Skilleri gayet iyi o E yerine başka bir skill olsa biraz op olabilirdi bence şuan gayet iyi bana göre q su biraz yavaş yere düşsede sorun yok
  • sanki o stun bana 1.5 saniyeden fazla gibi geliyor ve son gelen buffta 1.25 ten 1.5 a çıkarılmasına rağmen visual bir sorunu var ki o baloncuk 1.5 saniye değilde 1 saniye kadar görünür olup sonra yok oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.