Şimdi Ara

Nalet Symbian (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Symbianı bi barakmadı nokia biraz gelişşin
  • ya yürü git işine hemen symbian kötüleme konusu açmış,yok symbian öyle yok böyle.eline ne geçti arkadaşım,para mı kazandın.gel ben sana 10 tane ıphone alayım da çeneni kapat.millet hemen damlamış konuya.bunlara cevap vermiceksiniz arkadaşım.birde meego kötü diyen arkadaş,kullanışsız,demiş hangi cihazda kullandın o işletim sistemini söylede ben de bileyim.bilmeden araştırmadan boşboş konuşma toprağımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper_Sensation -- 16 Ocak 2011; 21:08:06 >
  • bu ovinin paralı olması olayı var paralı uygulamalar çıkınca düzelmezi durumu ?
  • vallaha diyecek laf bulamıyorum bir çok arkadas nokia ' yı övüyor yok zamanında söyleydi 3g si vardı yok o kadar yıl kahrımızı cekti falan biraz komik değil mi ya sonucta bu bir işletim sistemi arkadaslar biraz kendimize gelelim değil mi şuan işletim sistemi İOS - ANDROİD - Symbian tablo böyle ve bu gidişle hep böyle gidecek .. ben 2 ay önce 5800 almıstım hevesle ama hayal kırıklıgına ugradım telefon güzel sözüm yok ama uygulama oyun hic bir sey yok 2 hafta önce iphone4 aldım ve telefona oyun - uygulama yüklemekten uyksuz kalıyorum geceleri ( biraz abarttım galiba herneyse eğer telefonu sadece konusmak icin alıyorsanız Nokia- Takıntılı kendinize özgü şeyler isterseniz hep - Android .. Ama kaliteyi hissetmek bilgisayarınızdakinden çok oyun - uygulama vsvs. istiyorsanız kısacası hayatı dolu dolu yasamak istiyorsanız İPhone

biraz fanatiklik oldu ama ne diyeyim bu cihaza nedense kelimeler yetmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ERGENEKONKAPLANI

ya yürü git işine hemen symbian kötüleme konusu açmış,yok symbian öyle yok böyle.eline ne geçti arkadaşım,para mı kazandın.gel ben sana 10 tane ıphone alayım da çeneni kapat.millet hemen damlamış konuya.bunlara cevap vermiceksiniz arkadaşım.birde meego kötü diyen arkadaş,kullanışsız,demiş hangi cihazda kullandın o işletim sistemini söylede ben de bileyim.bilmeden araştırmadan boşboş konuşma toprağımm

Beni kendine benzettin galiba.MeeGo 1.1 sürümü çıktı istersen sanal makine yazılımlarıyla, istersen usb ye yükleyip netbook'ta kullanıyorsun.Araştırmadan boşboş konuşan senden başkası değil.

• güzel kardeşim internette gezen meego tablet videosunu izledin mi.otablet reklamını n8 bölümünde bak oraya konulduğunu göreceksin.benim demek istediğim hangi cihazda kullandın da memnun kalmadın.söyle hangi cihaz da kullandın da memnun kalmadın,kötü tarafı neresiydi.bu arada bu soruyu ben sana sormadım.sanırım forumda 3 veya 4 nickli arkadaşlar dolaşıyor
  • Qt'yi okadar küçümsemeyin :)
  • quote:

güzel kardeşim internette gezen meego tablet videosunu izledin mi.otablet reklamını n8 bölümünde bak oraya konulduğunu göreceksin.benim demek istediğim hangi cihazda kullandın da memnun kalmadın.söyle hangi cihaz da kullandın da memnun kalmadın,kötü tarafı neresiydi.bu arada bu soruyu ben sana sormadım.sanırım forumda 3 veya 4 nickli arkadaşlar dolaşıyor

Hocam ben cevap verme ihtiyacı hissettim.Çünkü çıkışın saçma sapan.Sen videodan bahsediyorsun ben kullandım deneyimledim diyorum.Kullandığım makine Asus EEEPC 1005P.Hız olarak kurulum olarak güzel ama kullanılabilirlikte aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Ayrıca memnun kalmadım demiyorum Android'e göre zayıf diyorum.Önünde iki tane çok güçlü rakibi olan Nokia'nın mükemmel bir kaynağa ve güce sahip olmasına rağmen rakiplerini incelemeden daha başından böyle bir işletim sistemi çıkarması ciddiyetsizliktir.

iOS tan sonra çıkan Android'e bakın, iOS paralelinde sadece makyajlama yapıp işletim sistemi çıkardım mı dedi yoksa yepyeni bir kullanıcı deneyimi mi yarattı ? MeeGo'nunda çok farklı bir şekilde gelmesi gerekirdi.

Ayrıca MeeGo 1.1 bilgisayarında denemek isteyenler.http://www.99bits.com/2010/09/how-to-install-meego-on-virtualbox/ adresinden hem meego iso dosyasını hemde Virtualbox ayarlarını bulabilirler.ERGENEKONKAPLANI arkadaşım sende bir bak bakalım.

• meego 1.1 sanırım son kullanıcı için değildi.1.2 sürümü büyük ihtimalle n9 ile gelecek ve son kullanıcıya yönelik olacak.1.1 tablet hariç geri kalan netbook ve n900 sorunlu olması dikkat çekmiştir.ben de sana birşey sormak istiyorum,buraya son msjım olacak.sence böyle bir konunun açılması daha saçma değilmi,sen kendi şahsına kullandığın mala yada markaya hakaret ettirirmisin.
  • quote:

meego 1.1 sanırım son kullanıcı için değildi.1.2 sürümü büyük ihtimalle n9 ile gelecek ve son kullanıcıya yönelik olacak.1.1 tablet hariç geri kalan netbook ve n900 sorunlu olması dikkat çekmiştir.ben de sana birşey sormak istiyorum,buraya son msjım olacak.sence böyle bir konunun açılması daha saçma değilmi,sen kendi şahsına kullandığın mala yada markaya hakaret ettirirmisin.

Hocam gece gece çok güldürdün allahta seni güldürsün

Kendi ürettiğim bir mal veya servis değilse umrumda değilki.Hissem yok, ortaklığım yok babamın şirketi değil banane ! Kendi şirketim olsa tabiki hakaret ettirmem, hatta bu tip yazılar şirketin halka ilişkilerini olumsuz yönde etkiler.Ama bir yerlerde şikayetler birbirine çok benziyorsa burada hatayı kendinde aramalısın.Tıpkı ters yöne girdiğin şerit gibi.Arabaların hepsi üstüne geliyorsa sorun karşıdan gelenlerde değil sendedir.

Yav Nokia'nın insanlarla dalga geçtiğini N8 telefonunun(Amiral gemisi telefon diye çıktı) özelliklerine bakarak çok rahat anlayabilirsin.256mb RAM, 680mHz işlemci ve bu cihazı iPhone 4 ve 2010'un güçlü Android telefonlarından HTC Desire çıktıktan sonra piyasaya sürdü ! yani daha ne diyeyim, nasıl bir özgüvendir bu ?!

Nokia'nın sonu aynı Sony ile birleşmeden önceki Ericsson gibi olacağa benziyor.Ericsson da zamanının şartlarına göre çıldırtan yavaşlığı ve kullanışsızlığıyla kendi kendini bitirmişti sonra akıllandılar tabi.Darısı Nokia'nın başına...

• quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

düşük fiyatlı teller için symbian harika.ama işin içine akıllı teller ve donanımlı güzel teller girince symbian resmen sı.ıp kalıyor.n8 e buna çok güzel bir örnek bence

aynen katılıyorum ve bir örnek daha ekliyorum; n97
  • Güzin abla bölümüne dönüyor bazı başlıklar.. Ne symbian yerin dibine sokulacak kadar kötü, ne de n8 düşündüğünüz veya duydugunuz kadar sorunlu.

Türkçe rezaletlerine ise hiçbir şey diyemiyorum, sadece yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado
    Güzin abla bölümüne dönüyor bazı başlıklar.. Ne symbian yerin dibine sokulacak kadar kötü, ne de n8 düşündüğünüz veya duydugunuz kadar sorunlu.

Türkçe rezaletlerine ise hiçbir şey diyemiyorum, sadece yazık.

• bu konuyu açan arkadaş acaba diğer taraflarda herşeyin mükemmel ve sorunsuz oldugunumu düşünüyor?kendi imkanlarımızla yok sertifika alcaz vs demişsin.kırık program kullanabilmek için diğer taraflarda neler yapman gerektiğinden haberin varmı?Symbian biraz daha hızlı olsa bana göre sorunsuz sıkıntısız bi sistem.ve ayrıca şunuda söylemek isterim symbian a yazılım bulamıyorsan apple a mp3 bile aktaramazsın haha.

kolay gelsin.
  • Nokia sizleri cok seviyor. 2005ten beri burda nokia symbianin gereksiz bir yük oldugunu boşa abartildigini yazdim. ucuz modelleri tam rezalet zaten
  • Forever Android and İos hoca :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: savinme

vallaha diyecek laf bulamıyorum bir çok arkadas nokia ' yı övüyor yok zamanında söyleydi 3g si vardı yok o kadar yıl kahrımızı cekti falan biraz komik değil mi ya sonucta bu bir işletim sistemi arkadaslar biraz kendimize gelelim değil mi şuan işletim sistemi İOS - ANDROİD - Symbian tablo böyle ve bu gidişle hep böyle gidecek .. ben 2 ay önce 5800 almıstım hevesle ama hayal kırıklıgına ugradım telefon güzel sözüm yok ama uygulama oyun hic bir sey yok 2 hafta önce iphone4 aldım ve telefona oyun - uygulama yüklemekten uyksuz kalıyorum geceleri ( biraz abarttım galiba herneyse eğer telefonu sadece konusmak icin alıyorsanız Nokia- Takıntılı kendinize özgü şeyler isterseniz hep - Android .. Ama kaliteyi hissetmek bilgisayarınızdakinden çok oyun - uygulama vsvs. istiyorsanız kısacası hayatı dolu dolu yasamak istiyorsanız İPhone

allah akıl fikir versin oyun istiyosan cep telefonu alma git psp al

• quote:

Orijinalden alıntı: judgedred

quote:

Orijinalden alıntı: savinme

vallaha diyecek laf bulamıyorum bir çok arkadas nokia ' yı övüyor yok zamanında söyleydi 3g si vardı yok o kadar yıl kahrımızı cekti falan biraz komik değil mi ya sonucta bu bir işletim sistemi arkadaslar biraz kendimize gelelim değil mi şuan işletim sistemi İOS - ANDROİD - Symbian tablo böyle ve bu gidişle hep böyle gidecek .. ben 2 ay önce 5800 almıstım hevesle ama hayal kırıklıgına ugradım telefon güzel sözüm yok ama uygulama oyun hic bir sey yok 2 hafta önce iphone4 aldım ve telefona oyun - uygulama yüklemekten uyksuz kalıyorum geceleri ( biraz abarttım galiba herneyse eğer telefonu sadece konusmak icin alıyorsanız Nokia- Takıntılı kendinize özgü şeyler isterseniz hep - Android .. Ama kaliteyi hissetmek bilgisayarınızdakinden çok oyun - uygulama vsvs. istiyorsanız kısacası hayatı dolu dolu yasamak istiyorsanız İPhone

allah akıl fikir versin oyun istiyosan cep telefonu alma git psp al

Bu sitedeki bütün oyunları,symbian'da oynayabileceğinizi biliyormuydunuz,binlerce oyun;http://www.emu-land.net/
    Oyun istiyorsanız buraya bakın,java,symbian oyunları hep fasa fiso;http://resim.donanimhaber.com/m_44135772/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.