Şimdi Ara

NAKİT ALINIK KOMPAKT MAKİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bilecik
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 megapiksel üzerinde SONY,SAMSUNG,CASİO,CANON marka full kutulu garantili,faturası ve garanti belgesi olan,hafıza kartı,şarj aleti,taşıma çantası vs. olan kompakt makine arıyorum..bataryalı model arıyorum ;) ürün tekliflerinizi pm den yapınız durum model içerik fiyat vs. ile acıklamalı bir dönüş yaparsanız 2 taraf içinde zaman kaybı yaşanmaz ayrıca uygun fiyatlı makine arıyorum piyasadaki pahalı makineleri veya piyasadan pahalı fiyatta olan makineleri boşuna teklif etmeyiniz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoxi -- 14 Mart 2010; 13:16:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

Selamlar,linkteki ürünü inceleyebilirsiniz.
    http://urun.gittigidiyor.com/12-1-MP-CASIO-EX-S6-2GB-TASIMA-CANTASI-KARGO_W0QQidZZ24601641

inceledim hocamda yurtdışı ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehars

bence megapiksele pek takılma :) ayrıca canon -sony kompak cihaz alırsan verdiğin paraya değeceğinege kefilim kaç tane makine alıp sattım bazı cihazların yeri ayrıdır :) hayırlı forumlar

hocam fotoğraf işini bende biliyorum az çok megapiksel olayınıda özellikle istiyorum bende başta sony istiyorum ama bakalım daha birşey bulamadık aramaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

Orijinalden alıntı: Nehars

bence megapiksele pek takılma :) ayrıca canon -sony kompak cihaz alırsan verdiğin paraya değeceğinege kefilim kaç tane makine alıp sattım bazı cihazların yeri ayrıdır :) hayırlı forumlar

hocam fotoğraf işini bende biliyorum az çok megapiksel olayınıda özellikle istiyorum bende başta sony istiyorum ama bakalım daha birşey bulamadık aramaya devam

sony bence çok ezik bi ürün foto işinde leica lensli panasonicler bence 1 numara canonlarda yabana atılır cinsden değil bence

• Mufassal istida

haklısın üstad ama bende biraz maddi problem var ondan üzümün çöpü armutun sapı gibi pek derdim yok bana ekstradan lazım makine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.