Şimdi Ara

Nabi Avcı:İnternetten korsan film izleyenlerin internet bağlantısı yavaşlatılacak. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
4
Favori
33.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • verdiğin örnek şeye benziyor winrar örneği gibi , lisans satın almayı sana bırakıyor ne kullan diyor nede kullanmaman için bir önlem alıyor sonuçta biliyor her şekilde kullanırlar bari ben uyarımı yapayım parası olan alsa bana yeterli diyor. şimdi işin özü şuki bazı şeylerde kullanmamızın sakıncası olmaz fakat bunu yaparken yaptıktan sonra doğru birşeymiş gibi görmememiz ve göstermememiz gerekiyor . örneğin ben korsan oyun oynuyorsam başkalarınıda buna teşvik ederek indirin oynayın ne para ödüyorsunuz diyerek yanlış yönlendirmeye çalışmam doğru bir iş olmaz . örneğin şunu diyebilirim kerizmiyim ben dolar oldu şu paha bizi sömürüyorlar birde bunlara paramı vereceğim . fakat demiyorum böyle olsa bile demiyorum

@badcluster

• illüminati İ kullanıcısına yanıt
    winrar ile autocad kıyaslaması tabi ki abuk bir şey. birisi 5 yaşındayken oynadığın telden tekerlek, öbürüsü ferrari, ya da boeing 747 ya da uzay mekiği gibi bişe karşılaştırma çok saçma.. autocad sana köprüler barajlar yollar kurar, otomobil uçak yapar, aklına ne gelirse.. sanırım profesyonel yazılım mevzularına pek hakim değilsin, olabilir, yaşın küçüktür vs.. ama sen meselenin özünü de pek kavramış görünmüyorsun.. ben korsan oynuyorsam başkaları oynasın diyemem filan.. mesele oyun meselesi filan değil.. hevesini kırmak istemem.. büyü, oku, öğren her şey daha iyi olur aklına daha iyi yatar.. psikoloji oku, felsefe oku.. bilimin mantığını daha iyi kavrarsın.. yukarda arkadaşlardan biri yazmış benzer şeyler, dingilin biri benim çocuğumun taşak kanseri var askere gitmesin deyip, memleketin ebesini sıfırladığı zaman sorgulaman lazım noluyo lan diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Gelsin yavaşlatsın

Nabi Avcı:İnternetten korsan film izleyenlerin internet bağlantısı yavaşlatılacak.

dizileri niye yüksek gb li indirmiyorsunuz hocam? ya da 720p olup ufak mb olan sürümler var görüntü kalitesi gayet tatmin edici oluyorlar.

Ben yıllardır hep bu şekilde indiriyorum göz alışkanlığımıdır bilmiyorum bana görüntü güzel geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

quote:

Gelsin yavaşlatsın

Nabi Avcı:İnternetten korsan film izleyenlerin internet bağlantısı yavaşlatılacak.

dizileri niye yüksek gb li indirmiyorsunuz hocam? ya da 720p olup ufak mb olan sürümler var görüntü kalitesi gayet tatmin edici oluyorlar.

Ben yıllardır hep bu şekilde indiriyorum göz alışkanlığımıdır bilmiyorum bana görüntü güzel geliyor

anladım hocam 480p kesmiyor beni artık

• 720p bile nerdeyse ayıp ki bu çağda..

insan torrent indircekse tam indirmeli 1080p :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcluster -- 5 Mayıs 2017; 23:44:3 >
  • badcluster kullanıcısına yanıt
    eski filmleri mecburi 1080p indiriyorum daha altı çöp pixseller gözüküyor. Dizilerde altyazı hangisi uyumluysa onu indiriyorum genelde 720p hdtv ya da 1080p web-dl :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcluster

720p bile nerdeyse ayıp ki bu çağda..

Değil mi ama hatta 4K indireceksin ki desteklemeyen monitörde keko gibi izlemeye çalışasın

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    herkesinkini kendi monitörünle karıştırma. takıl izle işte küçük monitörünü.. elaleme bulaşma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcluster -- 6 Mayıs 2017; 7:4:6 >
  • quote:

quote:

720p bile nerdeyse ayıp ki bu çağda..

Değil mi ama hatta 4K indireceksin ki desteklemeyen monitörde keko gibi izlemeye çalışasın

4k indirdim denemek için birkaç film 1080 çöp kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illüminati -- 6 Mayıs 2017; 15:47:27 >
  • illüminati İ kullanıcısına yanıt
    + winrar zaten tarih oldu.. 7-zip kullan.. güzel, free, serbest, ohh ne güsell)
  • quote:

herkesinkini kendi monitörünle karıştırma. takıl izle işte küçük monitörünü.. elaleme bulaşma..

Öncelikle üstüne vazife değilken iki kişinin konuşmasına müdahil olan kişi sensin ben değil ayrıca BenQ XL2430T 24 kullanıyorum küçük dediğin monitörün özelliklerine bak sonra konuş bir dahada ben başkası ile konuşurken lafa atlama atlayınca cevabı alıncada gelip burda elaleme bulaşma demeyeceksin bulaşan ben değil olaya alakan yokken müdahil olan sensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 6 Mayıs 2017; 16:24:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Nasıl bu milleti daha mutsuz hale getirebiliriz diye özel toplantı yaptıklarını düşünüyorum. Millet için tek olumlu haber olmaz mı bir ülkede acaba?

adam doğru söylüyor. neden korsan izliyorsun. bu hırsızlık değil mi? kendiniz dürüst olun ondan sonra sağa sola saldırın
  • Arkadaşlar yürürlüğe ne zaman gireceği konusunda bilgisi olan varmı bu konuyla ilgili ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Ulan eğitim sistemini bok götürüyor uğraştıkları şeye bak

Bu adam Milli Eğitim Bakanı değil ki Önceden öyleydi. Şu an Kültür Bakanı.

Bakanlar değiştiğinde bir bakan "Ben şu bakanlığı bekliyordum ama başka bakanlık geldi" tarzında bir şey demişti. Üniversite yerleştirmesi mi bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet inada abansın bakalım tüm Türkiye'deki internet kullanıcılarının internetini kesebilecek mi? Hayır kessen o internet faturasından vergi alıyorsun bir sürü. Servis sağlayıcılar iflas eder.

Aynı şekilde aslında bu millet kayıp kaçak bedeli adı altında milletin kaçak kullandığı ve ödemediği elektriği düzgün ödeyen vatandaşa itekliyorlar. Türkiye'deki insanlar elektrik parasını da vermesin bakalım ne olacak? Tüm Türkiye'nin elektrik şalterini indirecek halin yok. Mallık bizde kardeşim sen elektrikte bunu halk olarak topluca yapmadın. Kullanmadığın elektriğin parasını her ay veriyorsun eee adamlar dahada ileri gider. Birde çıkmış bazıları herhalde bunlar yüksek sosyete haramdan falandan bahsediyor. Kardeş ben her ay elektrik parasından kullanmadığım elektriğin parasını veriyorum devlette hop diye alıyor o haram değil mi? Örnek: 299 elektrik parası vermişim geçen ay. Bunun 150 TL'si sadece kullandığım elektrik. Gerisi benim kullanmadığım elektriğin parası, vergi, trt payı vs.. dahil 149 TL. fazladan para vermişim geçen ay. Bu helal mi? 150 TL elektrik kullanıyorsun normalde vermek gereken fatura 150 TL. geliyor sana 299 TL. Hangi Avrupa devletinde var bu? Avrupa'yı örnek alacağız ya.

Sonuç itibari ile internetten film izleyen veya indiren bunu ticari bir amaç için kullanmıyor. Satmıyor bundan gelir elde etmiyor. Nasıl haram oluyor? Peki ben kullanmadığım elektriğin parasını her ay verirken bu helal mi?

Arkasında yapım şirketlerini alıp garibana vur abalıya girişiliyor. Zengin dostu olmaya gerek yok. Ha dersen ben iyi bir Avrupa devleti standartlarında millete aylık ücret vermeye başlayacağım, vergiyi kaldırdım veya minimuma indirdim bak o zaman olur oda tam anlamı ile olmaz sen insanların özeline kişisel haklarına giriyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntug -- 7 Mayıs 2017; 19:47:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FallenDemon

Arkadaşlar yürürlüğe ne zaman gireceği konusunda bilgisi olan varmı bu konuyla ilgili ?

Karar daha çıkmadı. Meclisten geçerse yasalaşacak. Bunların sitesine girip görüşünüzü ve özellikle karşı olduğunuzu belirtin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntug

Millet inada abansın bakalım tüm Türkiye'deki internet kullanıcılarının internetini kesebilecek mi? Hayır kessen o internet faturasından vergi alıyorsun bir sürü. Servis sağlayıcılar iflas eder.

Aynı şekilde aslında bu millet kayıp kaçak bedeli adı altında milletin kaçak kullandığı ve ödemediği elektriği düzgün ödeyen vatandaşa itekliyorlar. Türkiye'deki insanlar elektrik parasını da vermesin bakalım ne olacak? Tüm Türkiye'nin elektrik şalterini indirecek halin yok. Mallık bizde kardeşim sen elektrikte bunu halk olarak topluca yapmadın. Kullanmadığın elektriğin parasını her ay veriyorsun eee adamlar dahada ileri gider. Birde çıkmış bazıları herhalde bunlar yüksek sosyete haramdan falandan bahsediyor. Kardeş ben her ay elektrik parasından kullanmadığım elektriğin parasını veriyorum devlette hop diye alıyor o haram değil mi? Örnek: 299 elektrik parası vermişim geçen ay. Bunun 150 TL'si sadece kullandığım elektrik. Gerisi benim kullanmadığım elektriğin parası, vergi, trt payı vs.. dahil 149 TL. fazladan para vermişim geçen ay. Bu helal mi? 150 TL elektrik kullanıyorsun normalde vermek gereken fatura 150 TL. geliyor sana 299 TL. Hangi Avrupa devletinde var bu? Avrupa'yı örnek alacağız ya.

Sonuç itibari ile internetten film izleyen veya indiren bunu ticari bir amaç için kullanmıyor. Satmıyor bundan gelir elde etmiyor. Nasıl haram oluyor? Peki ben kullanmadığım elektriğin parasını her ay verirken bu helal mi?

Arkasında yapım şirketlerini alıp garibana vur abalıya girişiliyor. Zengin dostu olmaya gerek yok. Ha dersen ben iyi bir Avrupa devleti standartlarında millete aylık ücret vermeye başlayacağım, vergiyi kaldırdım veya minimuma indirdim bak o zaman olur oda tam anlamı ile olmaz sen insanların özeline kişisel haklarına giriyorsun.

Faso fiso hocam. Bakanın açıklamasını okudum az önce Türk filmlerinden falan bahsediyor. Kaç kişi internetten tenezzül edip de Türk filmi izler ya. Kotaya yazık. O kadar çöp bir sinemamız var. Bir de hak korumaktan bahsediyorlar. Kimin hakkını kimden koruyorsun? Dünyanın en kalitesiz internetine en yüksek fiyatı veriyoruz. Bu da yetmezmiş gibi vaad edilen hızı bile göremiyoruz. Yetmiyor kotayı kaldıracağız diye daha da beter edip fiyatları uçuruyorlar. Bütün bunların üzerine bir de herkesin her ay sinemaya gitmesini, orijinal film almasını ya da d-smart, netflix gibi servislere ekstra fiyat ödemesini bekliyorlar. Milletin kotası 50 gb. Yine para verip aldığı oyun 60 gb. Adam bir ayda indiremiyor oyunu kotadan. Yıllardır durum böyle. Şimdi bu adam 480p de zar zor izleyebildiği filmi de izlemesin. Ne güzel iş.
    O haram helal meselesine gelince sen açıp buradan örnek veriyorum Star Wars Rogue One ı izleyince Hollywood'un ruhu bile duymuyor. Adam zaten dünya çapında ciroyu katlamış. Türkiye zaten umurunda değil. Sen gidip sinemada izlesen ne olur izlemesen ne olur. Korsandan zarar edecek bir bizim sinema vardır. Onlarında eser diye ortaya koydukları malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 7 Mayıs 2017; 23:19:40 >

• güç geçmiyorki halk için kötü bir haber daha çıkmasın,interneti nasıl sıkarız peşini bıraktılar şimdi korsana yöneldiler,bu açıkmaya yapan adamlar internetin ne olduğunu bile bilmeyen insanlar, korsanı engellemeleri imkansız en fazla bazı şeyleri zorlaştırırlar bilgisayar kullanmayı bilmeyen insanlar için okadar.
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Reis filmini korsan olarak izlesem yine internetimi yavaslatirlar mi? Yavaslatirlarsa ben bu adamlari Fetocu diye mahkemeye verebilir miyim? Sonucta milli iradeye darbedir bu! Kemalist ve yasakci zihniyet bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

güç geçmiyorki halk için kötü bir haber daha çıkmasın,interneti nasıl sıkarız peşini bıraktılar şimdi korsana yöneldiler,bu açıkmaya yapan adamlar internetin ne olduğunu bile bilmeyen insanlar, korsanı engellemeleri imkansız en fazla bazı şeyleri zorlaştırırlar bilgisayar kullanmayı bilmeyen insanlar için okadar.

Bence insanlar farklı yollara sapmadan direk izlesinler filmleri. Üstteki bir arkadaşın da dediği gibi kaç kişinin internetini yavaşlatacaklar ya da kapatacaklar o zaman görürüz. Her halde bir kaç yüz tane korsan sitesine yaptırım uygulamak yerine milyonlarca kullanıcıyı takibe alıp tek tek izlemek daha kolay bir iş Ben bu olayın sonunu çok merak ediyorum nereye varacak acaba diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 9 Mayıs 2017; 1:11:13 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.