Şimdi Ara

n97 format sonucu silinen notlari geri alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki yildan uzun zamandir kullandigim n97ye bugun internete girmeme problemi nedeniyle bir anlik sinirle format attim. Ve notlarda bulunan butun notlarim silindi. Cok onemli birsey gibi gorulmese de iki yildan beri yazdigim siirleri burada depoluyordum. Yakin zamanda da bir kitap cikaracaktim. Bu nedenle benim icin cok onemli. Bir anlik sinir aninda hic dusunemedim. Yardimilarinizi ve onerilerinizi bekliyorum.

• hafıza karıtındaysa card recovery programını deneyebilirsin.yani yapacağın telefonu yığın depolama (veri depolama)moduna al programı çalıştır...ama ne derece hangi dosyalar kurtulur veya çalışırmı garantisi yok.

edit:hafıza kartı derken dahili hafızadan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 3 Kasım 2011; 4:55:08 >
  • öneriniz için çok teşekkür ederim ancak yığın hafızada değildi notlar bölümü direk telefonun hafızasını kullanıyor. x-plore programında ram ve rom dosyalarını göster dediğimde başka sürücülerde görünüyor. bu sürücüleri herhangi bir programla bilgisayarda görmem mümkün müdür acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.