Şimdi Ara

N95mi? P1i mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N95 mi yoksa sonyericsson p1i mi?karar veremiyorum .bu konuda bana yardım edermisiniz sizce hangisini alayım....kafayı yiyecem bu konuda..

• Karar veremiycek bişey yok tercih meselesi..

Bu şeye benzemiş Reis-i Eagles mı yoksa PHI

Valla ikiside olur seç birini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2C494BAF -- 23 Şubat 2008; 11:07:29 >
  • 1 aydan uzun bir süredir N95 kuLLanıyorum ve çok memnunum..P1 kuLLanmadım ama N95 i şiddetLe tavsiye ediyorum
  • p1 nedir yahu?
  • sonyericsson
  • P1i
  • N95
  • p1i derim bende...
  • Bence de p1i, zamanında çok almayı istemiştim ama param yoktu hala da yok
    Ama senin durumun varsa p1i derim eğer aradaki kamera farkını gözardı edeceksen tabii ki ama bu p1inin kamerasının kötü olduğu anlamına gelmiyor sanırsam 3.2mp makrolu bir kamerası var ayrıca ekranı dokunmatik ve çok büyük ve qwerty klavyeye sahip bu senin her iki durumda da daha hızlı sms yazmana yardımcı olur yine yanılmıyorsam p1inin yanında gps aygıtı da veriyorlar ayrıca n95 çoluk çocuk kullanmasını bilmeyen de dahil parası olan herkesin elinde olur olmuş durumda ama 2. eli var telefonun işte ha birde arada 100ytlye yakın fiyat farkı da var...
  • Özellikleri arasında çok büyük farklar yok.Görünüş ve kullanma rahatlığı açısından değerlendirirsek Sony Ericsson P1i daha sağlıklı bir seçim olacaktır.
  • Bende karar vermekte aynı durumdayım bir sürü inceleme okuyup ve video izledikten sonra sana P1i doğru seçim olur diyorum. Gidip deneme fırsatım da oldu, aşık oldum telefona . GPS için bir tereddütün oluşmasın ben harita müh. e okuyorum ve bizim bölümde bilinene sağlam markalardan birinin "Tom Tom" programını ve Wayfinder alıcısını hediye veriyor. Ayrıca forumda Garmin'nin kurulabildiğini okudum. N95 bence oldukça yavaş bir telefon. P1i menü olarak yavaş geldi bana ama yeni firmware ile oda düzeliyormuş. Ayrıca ben denerken hiç kalem kullanmaya ihtiyaç duymadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epakdil -- 24 Şubat 2008; 0:14:09 >
  • Ben olsam nokia ya alıştığımdan dolayı N95 alırdım
  • ya aklım P1i de ama
    dokunmatik ekran geniş ekran.kamerası 5 megapiksel değil ama olsun.ama bi şu gps moralimi bozuyor neden dahili gps koymamışlarki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wox

ya aklım P1i de ama
    dokunmatik ekran geniş ekran.kamerası 5 megapiksel değil ama olsun.ama bi şu gps moralimi bozuyor neden dahili gps koymamışlarki.

wi-fi senin için önemliyse P1i sakın alma P1i nin wi-fi si çok kötü.
    N95 in P1i den üstünlükleri
    +Symbian9.2 işletim sistemi
    +wi-fi b/g
    +16M Renkli daha parlak Net ekran
    +Edge Desteği
    +Hsdpa Desteği
    +Daha hızlı
    +Kaliteli hoparlör ses çıkışı
    +5 M.P Carl Zeiss lensli kamera
    +DVD Kalitesinde Video Çekebilme
    +Dahili Gps Desteği
    +Daha kaliteli Malzeme

Nokia N95 Almanı tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: DevoN

quote:

Orjinalden alıntı: wox

ya aklım P1i de ama

wi-fi senin için önemliyse P1i sakın alma P1i nin wi-fi si çok kötü.
    N95 in P1i den üstünlükleri
    +Symbian9.2 işletim sistemi
    +wi-fi b/g
    +16M Renkli daha parlak Net ekran
    +Edge Desteği
    +Hsdpa Desteği
    +Daha hızlı
    +Kaliteli hoparlör ses çıkışı
    +5 M.P Carl Zeiss lensli kamera
    +DVD Kalitesinde Video Çekebilme
    +Dahili Gps Desteği
    +Daha kaliteli Malzeme

Nokia N95 Almanı tavsiye ederim

Bazı konularda haklısın ama bazılarına katılmıyorum. Kablosuz kötü değil B/G değil sadece B(11mps) var ama G(54mbs) olasa sanki o hıza ulaşabileceksin :) Ayrıca bir modemin G yayını yapması B alıcılarının bağlanmasını engellemez. Bende 7.2mp foto. mak. var ama 2mp ile çekiyorum. 3mp bile çok fazla. Hoparlör çıkışı Sony de çok iyi zaten ikisinide dinledim fark yok hatta sony sanki daha iyi. Eğer gidip görme olanağın yoksa Youtube'a bak. Dediğim gibi dahili GPS olmaması dezavantaj değil hatta avantaj bile olabiliyor çoğu zaman. Evet edge yok ama bu senin GPRS'ten beklentilerine bağlı. WiFi çekişi çok iyi bence tekrar ediyorum.

• galiba p1i alıcam ama n,N95 in kamerası iyi diyolar dvd kaliteside var acaba ericssondaki video kalitesi nedir bilmiyom.ama yinede N95 den daha iyiymiş gibi geliyor bana.haladaha içimde kurt var kararsızım be...acaba p1e bu gps alıcı yerine bi program atarak gps alıcısı dahil etmek mümkün olmazmı ki..
  • ne olursa olsun basta japon ve sony kalitesi var p1 in kalınlıgı n95 inkinin 1/4 u n95 alsan cebine koyamassın kesinlikle
    >>>>>>>>>>>>> P 1 i <<<<<<<<<<<<<
  • ya bu nasıl biştir be aklım gidecek nerdeyse.
    bu n95in dokunmatik ekranı olsa süper olurdu.hspd yokmuş galiba ericssonda bu ne işe yarıyor bilen varmı?
  • quote:

ya bu nasıl biştir be aklım gidecek nerdeyse.
    bu n95in dokunmatik ekranı olsa süper olurdu.hspd yokmuş galiba ericssonda bu ne işe yarıyor bilen varmı?

Cep telefonu terimleri sözlüğü:http://forum.donanimhaber.com/m_10734019/tm.htm

Ülkemizde HSDPA veya UMTS alt yapıları henüz bulunmuyor.

quote:

galiba p1i alıcam ama n,N95 in kamerası iyi diyolar dvd kaliteside var acaba ericssondaki video kalitesi nedir bilmiyom.ama yinede N95 den daha iyiymiş gibi geliyor bana.haladaha içimde kurt var kararsızım be...acaba p1e bu gps alıcı yerine bi program atarak gps alıcısı dahil etmek mümkün olmazmı ki..

N95: 640x480@30 FPS
    P1i: 320x240@15 FPS

Fotoğraf ve video kayıt kalitesi olarak Nokia N95 daha başarılıdır. P1i'nin ise RAM miktarı daha yüksek. (128 MB)

• p1i
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.