Şimdi Ara

N95 FW UPDATE VE PROBLEMLER..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

N95 ime bugun fw update yapayim dedim ve keske yapmaz olaydim dedim ..

hersey guzel sorunsuz yuklemisiz gibi gozukuyoruz fakat deigl , telefonu aciyorum .. bazen donuyor .. bazen telefon düzgün acılamadı satıcınızla gorusun diye garip bi mesaj veriyor.. sonra normal ekrani gostermiyor saat şebeke çekimi , şarj tarih gostergesi var fakat ondan sonra alt taraf bomboş..

Ne yapmam gerekiyor , cildiracagim

• Bence yeni versiyonu tekrardan yüklemeyi deneyin hafıza kartınızıda versiyon yüklerken cihazdan çıkartın!!! versiyon yüklendikten sonra telefonu açtığınızda içinde hafıza kartı olmasın bir de böyle deneyin...Ben şuana kadar yeni versiyonu yükledikten sonra böyle bir problem hiç yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 7 Kasım 2007; 11:41:18 >
  • ayni birsey degismedi , tskler gene de
  • bir de format atmayı deneyin.cihazı açarken safe modda açmayı denediz mi? yani kalem tuşuna basarak açmayı deneyin
  • bunlara nasil atiliyordu format , * 3 yes miydi
  • *3 yes açma kapama tuşu...mutlaka düzelmesi lazım ama hafıza kartını çıkarmayı unutmayın!!!
  • Düzeldi tesekkurler..bir sorum daha olacak hafiza kartini nasil formatlarim ... ben netten zipli dosyalar indirdim fakat onlari telefondan goremiyorum... sanırım bu dosyalar yer kapliyor ve goremedigim icinde silemiyorum.. bos yere hafiza kartimi işgal ediyor .. nasil formatlayabilirm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum eğer kart okuyucu varsa tak bilgisayara formatla eğer yoksa telden menü+araçlar+hafıza+seçenek haf.kartını biçimle. Ayrıca sorununun çözülmesine sevindim...
  • Olay tamamdir , cok tesekkurler thunder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.