Şimdi Ara

N91 İM ARKA KAPAĞI KAPATTIĞIM ANDA KİTLENİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun telefonun sim kartını değişiyordum teli açtım nokia yazısında takılı kalıyor
    arka kapağı çıkartıp açtım açılıyor
    * + 3 + yes tuşuna basıp format attım düzelmedi

arka kapak açıkken telefonu açıyorum sonra arka kapağı taktığım anda kilitleniyor

ne yapmam lazım update yapmaya çalıştım onuda yapamadım
    network bulunamadı vs vs bişeyler diyor

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• arkadaşlar yok mu yardım edebilecek birisi?
    acaba harddisk mi uçtu durduk yere
    çunku kapağı çıkarınca harddisk pasif oluyor ve çalışıyor
  • kapaksız modda çalışırken kamerasının altına bastırıp kilitlenip kilitlenmediğine bakar mısın? hdd bağlantılarında temassızlık varsa sorun yaratabilir. Sen arka kapağı takınca belki de kasada gerilme oluyor ve hdd bağlantılarını zorluyordur. Pil bağlantısında sorun yok heralde. Cihazın kapağını takınca kapanmıyor değil mi?

N91 İM ARKA KAPAĞI KAPATTIĞIM ANDA KİTLENİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 30 Haziran 2007; 23:48:51 >
  • yok hocam kapanmıyor arka kapağı takınca sadece kilitleniyor
    ama arka kapağı taktıktan sonra 10 saniye içinde kapatma tuşundan kapatırsan kapanıyor kapatmazsdanda hepten kitleniyor

sanırım cihazı kapatmadan pilini çıkartmıştım yani cihaz tam kapanırken
    acaba harddiski mi bozdum
    format fln hiçbir işe yaramıyor
  • hdd'yi bozmamışsındır heralde ama işletim sisteminin dosyalarına zarar vermiş olabilirsin. HDD'li telefonları bu nedenle sevmiyorum pek. FW update dener misin? Son sürüm yüklüyse "Reinstall" yap. Düzelmezse servise vermen gerekebilir. Arka kapak çıkıkken update yap yalnız. update'ten sonra yerine takıp denersin. Umarım olur. Format dediğin şey N91'de hdd'yi formatlıyor sanırım. Bu işlem sorunsuz tamamlanıyorsa ve hdd'deki verilere de erişimin varsa HDD bozulmamıştır. PC'den veri atıp telefondan okumayı dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 1 Temmuz 2007; 13:35:48 >
  • Buyuk ıhtımal ile hdd bozuk yada sıcaklardan dolayı olabılır cunkı sıcaklık olcer var cıhazın ıcınde yuksek sıcaklıklarda hdd yı otomatık kapatıp donmalara neden olabılıyor benım basıma bırkac kez gelmıstı
  • N91 hakkında konuşacak en bilgili arkadaş konuştu. Aklımdan sen geçiyordun üstadım. Özledik valla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler çok teşekkür ederim fakat
    format sadece arka kapak açıkken oluyor
    ve update yapmayı başaramadım yardım edebilecek var mı?
    tüm programlar yuklu fakat update için tıkladığımda network connection lost. check your network connection or whether a firewall is preventing the aplication from working properly diyor

ne yapmam gerek acaba
  • NSU windows firewall (güvenlik duvarı) tarafından engelleniyor olabilir. Denetim masasından güvenlik duvarı altından gerekli izni vermeyi dene.
  • olmuyor hocam ne yaptıysam program aynı hatayı veriyor ya
  • son olarak paylaşım alanımda "nokia pc suite uninstaller" var. (symbian 9.1 -> PC program altında sanırım) Onunla beraber pc suite ve nsu yu kaldırıp tekrar kurarak deneyebilirsin. belki olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 1 Temmuz 2007; 22:40:15 >
  • versıyonu nsu ıle atıyosan komple programı kaldır program files ten sıl sonra tekra yukle ama vırus programın falan varsa kapalı dursun arka kapagı cıkar telefonun ıcındekı yazılımları sıl hard format at sım kart takılı olsun genel de kalsın sonra versıyon atmayı dene olmaz ıse phoneiz kullanmasını ogren ordan at olmaz ıse senle sırrımı paylasıcam
  • tamam beyler çok sağolun şimdi son dediğiniz şeyleri deniycem
  • olmazsa espinho ile iletişime geçebilirsin. Kesin yardımcı olur. kolay gelsin...
  • saolun hocam
    şu anda tüm olasılıkları deniyorum birazdan haberdar edicem
  • ne yaptıysam olmadı başaramadım hep aynı hata sabahtan beri bilgisayar başında çürüdüm bugün
    phoneiz hakkındada hiçbiryerde bir bilgi bulamadım
    espinho hocam yardım edebilirsen bana sırını söyleyebilirsen şu telefonu kurtarıcaz seninle el birliğiyle
    şimdiden teşekkürler

yarın öğlene kadar yapamazsam doğubankın yolunu tutucam yarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infrared -- 1 Temmuz 2007; 23:47:23 >
  • Phoenix olacak. Paylaşım alanımda var. Ama iyice araştırmadan o işe girişme bence. Espinho'ya bir sor istersen...
  • ilgilenen arkadaşlar teşekkür ederim telefonun hdd si gitmiş bugün kvk ya verdim hadi hayırlısı
  • aynı sorun bendede oldu.telefon bugün telefoncuda inş hdd gitmemiştir :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.