Şimdi Ara

N85 mi W902 mi W995 mi hangisi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonların özelliklerini inceledim. w902 ve w995 piyasaya çıkacak olan ürünler ancak fiyatı dışında hatları belli.. n85 zaten piyasada olan bir ürün.

şimdi bu 3 telefon arasında kararsız kaldım ben.. gerek F/P oranı yönünden gerek sağladığı özellikler yönünden ve bnm için önemli bir şey olan şıklık yönünden hangini tavsiye edersiniz. bu üçü arasından hangisini seçeyim ki pişman olmayayım.. Nokiadansa SE daha çekici geliyor tasarım açısından ama görüşlerinizi almak istiyorum..

bunun dışında K850i yi de inceledim hoş telefon ama biraz fazla kalın ve tuş takımı hoşuma gitmedi.. tavsiyelerinizi görüşlerinizi bekliyorum

• W902 ve W995 henüz satılmaya başlanmadı o yüzden fiyat/performans oranı hakkında bir bilgimiz yok. Ama Nokia'dan sonra SE iyi bir deneyim olacaktır. Fakat SE Türkiye'nin bu cihazları ne zaman getirecekleri, getirip getirmeyecekleri de bir muamma. Bence SE modellerini tanıma adına ilk adımı temiz bir 2. el K850 alarak atabilirsiniz ve zannediyorum memnun kalacaksınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altinok

W902 ve W995 henüz satılmaya başlanmadı o yüzden fiyat/performans oranı hakkında bir bilgimiz yok. Ama Nokia'dan sonra SE iyi bir deneyim olacaktır. Fakat SE Türkiye'nin bu cihazları ne zaman getirecekleri, getirip getirmeyecekleri de bir muamma. Bence SE modellerini tanıma adına ilk adımı temiz bir 2. el K850 alarak atabilirsiniz ve zannediyorum memnun kalacaksınız.

bundan önce w850i kullanıyordum memnundum düşürdüm ekran çatladı şimdi yapamıyoruz diyo teknik servis ben de yeni arayışlar içine girdim..

açıkçası nokiayı pek tercih etmek istemiyorum se daha güzel ve hoş geliyor her açıdan ama özellik açısından da se nokiadan geri kalmış durumda. zaten düşürmeseydim telefonu w850i telefonumdan memnundum. hem gözüme hitap ediyordu hem ihtiyaçlarımı karşılıyordu. se nin tr internet sitesinde w995 yakında sürülecekler arasında anck w902 yok.. k850 de kalın bir telefon altinok çok hantal durur diye düşünüyorum ama sen kullandıysan deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.

bildiğimiz özelliikleri kadarıyla bu telefonları kıyaslarsak w995 birinci gelir gibime geliyor ama telefondan da pek anlamam hani burada bu konuda uzmanlaşmış insanlar var. sizlerin bu telefonların + ve - lerini bana söylemenizi rica ediyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

quote:

W902 ve W995 henüz satılmaya başlanmadı o yüzden fiyat/performans oranı hakkında bir bilgimiz yok. Ama Nokia'dan sonra SE iyi bir deneyim olacaktır. Fakat SE Türkiye'nin bu cihazları ne zaman getirecekleri, getirip getirmeyecekleri de bir muamma. Bence SE modellerini tanıma adına ilk adımı temiz bir 2. el K850 alarak atabilirsiniz ve zannediyorum memnun kalacaksınız.

bundan önce w850i kullanıyordum memnundum düşürdüm ekran çatladı şimdi yapamıyoruz diyo teknik servis ben de yeni arayışlar içine girdim..

açıkçası nokiayı pek tercih etmek istemiyorum se daha güzel ve hoş geliyor her açıdan ama özellik açısından da se nokiadan geri kalmış durumda. zaten düşürmeseydim telefonu w850i telefonumdan memnundum. hem gözüme hitap ediyordu hem ihtiyaçlarımı karşılıyordu. se nin tr internet sitesinde w995 yakında sürülecekler arasında anck w902 yok.. k850 de kalın bir telefon altinok çok hantal durur diye düşünüyorum ama sen kullandıysan deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.

bildiğimiz özelliikleri kadarıyla bu telefonları kıyaslarsak w995 birinci gelir gibime geliyor ama telefondan da pek anlamam hani burada bu konuda uzmanlaşmış insanlar var. sizlerin bu telefonların + ve - lerini bana söylemenizi rica ediyorum

Ben k850 aşağı yukarı ilk çıktığından 1 ay sonra falan aldım. Bir süre kullandım sattım. Daha sonra 1-2 model kullandım ama SE den aldığım tadı alamadım, sonra gittim tekrar K850 aldım. Geçen ay N79 aldım fakat K850 mi satmadım. 1 hafta falan kullandım ama anladım ki ben bundan sonra ancak SE kullanabilirim, N79'u sattım şimdi tekrar K850 kullanıyorum. Bundan sonra da alacağım marka kesinlikle SE olacak modeli de büyük ihtimalle C901 veya W705. Belki ikisi de İyi ki varsın SE diyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ben k850 aşağı yukarı ilk çıktığından 1 ay sonra falan aldım. Bir süre kullandım sattım. Daha sonra 1-2 model kullandım ama SE den aldığım tadı alamadım, sonra gittim tekrar K850 aldım. Geçen ay N79 aldım fakat K850 mi satmadım. 1 hafta falan kullandım ama anladım ki ben bundan sonra ancak SE kullanabilirim, N79'u sattım şimdi tekrar K850 kullanıyorum. Bundan sonra da alacağım marka kesinlikle SE olacak modeli de büyük ihtimalle C901 veya W705. Belki ikisi de İyi ki varsın SE diyorum.

se gerçekten güzel de karar veremiyorum:))

w705 ve c901 modelini bulamadım se internet sitesnde

• w705 ve c901 modelleri çok fazla olmadı tanıtılalı. Onları şu vereceğim linkten inceleyebilirsin.http://www.gsmarena.com/sony_ericsson-phones-19.php
  • quote:

w705 ve c901 modelleri çok fazla olmadı tanıtılalı. Onları şu vereceğim linkten inceleyebilirsin.http://www.gsmarena.com/sony_ericsson-phones-19.php

teşekkür ederim bir bakayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmm inceledim.. c901 daha iyi gibi duruyor.. google map uygulaması falan var 5mp kamera xenon flash falan..

w705 de güzel 3.2 mp kamera led flash sanırım. wifi artısı olarak var google maps uygulaması da yok sanırım..

bence w995 bu ikisinden daha iyi ne dersin
  • quote:

hmm inceledim.. c901 daha iyi gibi duruyor.. google map uygulaması falan var 5mp kamera xenon flash falan..

w705 de güzel 3.2 mp kamera led flash sanırım. wifi artısı olarak var google maps uygulaması da yok sanırım..

Bilmiyorum ben w705'i daha çok beğendim. Fakat c901 de çok şık bir cihaz. Sanırım içlerinde en geç w995 gelecek. En son o duyurulduğun için diyorum yoksa bir bilgim yok.
  • quote:

quote:

hmm inceledim.. c901 daha iyi gibi duruyor.. google map uygulaması falan var 5mp kamera xenon flash falan..

Bilmiyorum ben w705'i daha çok beğendim. Fakat c901 de çok şık bir cihaz. Sanırım içlerinde en geç w995 gelecek. En son o duyurulduğun için diyorum yoksa bir bilgim yok.

ben de alırsam kayan kapak oldgu için 705 i tercih ederdim. w995 se türkiye sitesinde yakında piyasada denilen cihazlar arasındayken w705 ve c901 daha girmemiş. bu nedenden dolayı da w995 in daha önce geleceği kanaatindeyim

• c903 ü inceledim az önce baya hoşuma gitti. bu telefon piyasaya çıktı mı fiyatları ne alemde?
  • C903 daha yeni duyuruldu, 2. çeyrekte satılmaya başlanacak, Türkiye'ye gelmesi 3. çeyreği bulur sanırım.
  • quote:

C903 daha yeni duyuruldu, 2. çeyrekte satılmaya başlanacak, Türkiye'ye gelmesi 3. çeyreği bulur sanırım.

unutayım o zaman
  • quote:

quote:

C903 daha yeni duyuruldu, 2. çeyrekte satılmaya başlanacak, Türkiye'ye gelmesi 3. çeyreği bulur sanırım.

unutayım o zaman

Unutun.
    Siz hep kayan kapaklı SE'lere bakıyorsunuz, o halde W705, G705 ve biraz daha pahalı gelmesini beklediğim C905 Türkiye'ye gelmesi en yakın cihazlardır.

• W995 tercih ederdim ben yerind eolsam.
  • Dün C902 aldım.Mükemmel telefon.Dizaynı ,malzeme kalitesi işçiliği harika.Nokianın malzemesi bunun yanında ucuz çin malları gibi duruyo.Tek eksiği wifi ve de 3.5 inç.12 taksitle 800'e mal oldu .Hiç düşünme derim.Söylediğin telefonlarda çok güzel ,fakat Türkiye'ye gelmesi en az 6-7 ayı bulur.
  • quote:

quote:

quote:

unutayım o zaman

Unutun.
    Siz hep kayan kapaklı SE'lere bakıyorsunuz, o halde W705, G705 ve biraz daha pahalı gelmesini beklediğim C905 Türkiye'ye gelmesi en yakın cihazlardır.

evet kayan kapaklılar hoşuma gidiyor
    @radikal
    telefon alana kadar w995 çıkarsa tabi onu alırım:))

@A.Ç.C
    ses , fotolar falan nasıl? ii midir yani:) google maps varmış gps falan özelligi var mı nerde oldugunu ve yolları gösterme falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 24 Şubat 2009; 0:08:33 >

• w995 bomba bişey ilk gördüğümde hayran kalmıştım . . .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

unutayım o zaman

Unutun.

evet kayan kapaklılar hoşuma gidiyor
    @radikal
    telefon alana kadar w995 çıkarsa tabi onu alırım:))

@A.Ç.C
    ses , fotolar falan nasıl? ii midir yani:) google maps varmış gps falan özelligi var mı nerde oldugunu ve yolları gösterme falan?

Foto ve ses kalitesi gayet iyi.Kulaklık sesi beklediğimden daha iyi.Mega bass özelliği var.Gps yok galiba..Bir eline al hayran kalırsın

• w995
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.