başıktada belirttiğim gibi n82 sis dosyasını çalıştırırmı tema yükleyemiyorum telefona sanırım sis dosyası diye yükleyemiyor
.sis symbian teller için kullanılan uzantının adıdır, asıl .sis olunca kullanırsınız telefonunuzda, muhtemelen başka bir sıkıntı var.
başka bir sorun olacağını sanmıyorum jar dosyası yükleyince telefon çalıştırıyor sadece sis dosyası yükleyince çalıştırmıyor
.sis dosyaları symbian içindir, N82 symbian işletim sistemini kullanmaktadır. Başka bir tema deneyin ve Symbian 9.2 olduğunu unutmayın.
n82 nin symbian olduğunu biliyorum ama yüklemeye çalışırken yüklenemiyor erişilemiyor yazıyor ikinizede ilginiz için teşekkür ediyorum
sis dosyası olduğu için yüklenmiyor değilmiş hafıza kartına yükle dediğimde yüklemiyormuş tel hafızasına yüklüyormuş ama neden hafıza kartına yükle dediğimde yüklenmiyor
arkadaşlar ben n82 aldım.. fakat hiç tema yükleyemiyorum. hep bozuk dosya hatası veriyor. telefobdamı bi sorun ver yoksa ayarlardamı analamadım. yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler