Şimdi Ara

n82 sis dosyalarını çalıştırıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başıktada belirttiğim gibi n82 sis dosyasını çalıştırırmı tema yükleyemiyorum telefona sanırım sis dosyası diye yükleyemiyor

• .sis symbian teller için kullanılan uzantının adıdır, asıl .sis olunca kullanırsınız telefonunuzda, muhtemelen başka bir sıkıntı var.
  • başka bir sorun olacağını sanmıyorum jar dosyası yükleyince telefon çalıştırıyor sadece sis dosyası yükleyince çalıştırmıyor
  • .sis dosyaları symbian içindir, N82 symbian işletim sistemini kullanmaktadır. Başka bir tema deneyin ve Symbian 9.2 olduğunu unutmayın.
  • n82 nin symbian olduğunu biliyorum ama yüklemeye çalışırken yüklenemiyor erişilemiyor yazıyor ikinizede ilginiz için teşekkür ediyorum
  • sis dosyası olduğu için yüklenmiyor değilmiş hafıza kartına yükle dediğimde yüklemiyormuş tel hafızasına yüklüyormuş ama neden hafıza kartına yükle dediğimde yüklenmiyor
  • arkadaşlar ben n82 aldım.. fakat hiç tema yükleyemiyorum. hep bozuk dosya hatası veriyor. telefobdamı bi sorun ver yoksa ayarlardamı analamadım. yardımcı olursanız sevinirim..
    şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bndede Aynı sorun var neyi nesi bu
  • Hocam benim n82 de açmıyor.Hafıza kartı yok telde.
  • Arkadaşlar yüklemeye çalıştığınız temaların S60v3 uyumlu temalar olup olmadığını kontrol edin yoksa yüklenemedi hatası alırsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.