Bildirim
n82 icin iyi bir kulaklık yardım lütfen

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
N82'de 3.5mm kulaklık çıkış var değil mi? Eğer öyleyse ben benim n81 için Sennheiser mx760 alacağım sanada tavsiye ederim. Kablosu kısa ve 1mt uzatma kablosu ile birlikte geliyor böylece telefonun kumanda kısmının kablosuyla birleşince aşırı uzun olmuyor kablo boyu eğer 1mt lik uzatmayı kullanmazsan. -
sennheiser cx300 veya creative ep630
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackSparroW- -- 3 Nisan 2008; 18:00:48 > -
Sennheiser CX300 ve Creative EP630 gibi güzel alternatifler mevcut. -
Sorunu N82 başlığına soraydın keşke...
Ben CX300'ü öneririm, bizzat kullanıyorum. EP630 kullanmadım gerçi. -
Ben cx300 kullanıyorum ama ep630u öneririm çünkü daha ucuz ve nerdeyse aynı kalite -
cx-300 -
bencede CX-300 -
Creative EP630'u kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Sennheiser CX300'ü kullanmadığımdan karşılaştırma yapamayacağım ancak ikisinin arasındaki fiyat farkını hakkedecek bir kalite farkı yoksa Creative EP630 fiyatı nedeniyle çok daha makul bir seçim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X